Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
120
Favori
606.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

quote:

Orijinalden alıntı: nativist

Tweak olarak sadece killback7 kullanılıyor sanırım

hocam o ne luyor

Tek tuşla tüm uygulamaları kapatma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • betaya nasıl alıyorsunuz elmada kaldı bu konuları pek bilmem teli açamıyorum yardım edermisiniz lütfen
  • jb yaptım ama telefon bi saattir elmada kaldi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

quote:

Tweak olarak sadece killback7 kullanılıyor sanırım

hangi repoda bu tweak

http://cydia.myrepospace.com/iPWNDApple/

yükledim şimdi ama görünümü çok kötü olmuş ios 7 tasarımına uygun daha farklı bir şey bekliyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: butcher1907

quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

quote:

Orijinalden alıntı: unwicked

arkadaslar iphone 5 e yapabılıyormuyuz bunu?

Evet hocam. Cihazını iclouddan veya bilgisayardan yedeğini al ve restore et. itunesta iphonea geri yükle diye yazıdır o işte restore. Restore ile temiz kurulum yaptıktan sonra iclouddan veya bilgisayardan yedeğini yükleyip akabinde cihazı jailbreak edebilirsin. Restoresiz hata oluşması yüksek ihtimal.

Hocam jb den sonra yedeği yüklesek ne olur?

Onu bilmiyorum hocam. Sorun çıkarmıyor sanırım yukarda bi arkadaş demişti.

• birşey sormak istiyorum daha önce 4s cihazım ios 6.1.2(10B146) shsh kaydı almıştım jb yaparak sormak istediğim 4s cihazımı bu sürüme düşürebiliyormuyum şu anki sürüm 7.0.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinZhull -- 22 Aralık 2013; 23:25:50 >
  • İnterneti kapatıp kendim telefonu kapatıp açtım tweakler etkisini yitirdi..

• Ohan kullanıcısına yanıt
    Peki hocam teşekkürler

• Oh be sonunda geldi.

Sorunsuz tamamladım. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

25pp Kuran var mı
    Kurdum çalışıyor

hangi repodan indirdin hocam bende çalışmıyor insanelyi den kurdum
  • Apple store dan alınma iphone 5s jailbreak yapılmıstır. OTA dan guncelleme yapılmıstır. burda en onemli nokta telefonunuzun sifresini kaldirin ve yonetici olarak calıstırın

sorunsuz sekilde oldu. fakat asphalts 7 yuklemek istiyorum nerden yuklicem bunu bi ogrenebilir miyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnmhbrok -- 22 Aralık 2013; 23:33:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flz77

betaya nasıl alıyorsunuz elmada kaldı bu konuları pek bilmem teli açamıyorum yardım edermisiniz lütfen

Şu an telefondayım. Elmadan çıkma yöntemine netten bakın. Bende oradan baktım. Udid kaydım vardı restore yaparak tekrar 7.1 beta 2 yükledim. Sonra direk jb yaptım. Yedeği daha sonra yükledim.

Ekleme:
    1. Telefonda şifre olmasın
    2. Antivirüsü kapayın
    3. Jb aracını yönetici olarak çalıştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omondoles -- 22 Aralık 2013; 23:35:49 >
  • Benim jailbreak gitti. tweakler çalışmıyor ne accelerate ne five icons. Reinstall yaptım sildim yükledim yol. Kapatıp açtık diye böyle mi olur ya

• 6.1.3--6.1.4 jb çıkma olasılığı var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

birçok yerde paylaştılar ar64 için güncelleneceğini heyecanla bekliyoruz...

acaba bu gece yayinlanirmi yoksa yarinami kalir ya ipad mini cihazimda ios 6.1.2 jb var ama ben ios7li iphone 5 s te kullanmak icin sabirsizlaniyom tweakleri :)

Bugun mu cikar yarin mi bilemem zaman gosterecektir. O kadar bekledik 1-2 gunun lafi olmaz

• Yine dayanamadım ipad mini'de yaptım, önce cydia açıldı daha sonra cihaz resetlendi. Açıldıktan sonra bir baktım safari ve AppStore silinmiş, tekrar jb yapmaya çalıştım ama evasion dondü kaldı. Başlarım jb'sine dedim şimdi 1 saattir restore ile uğraşıyorum, jb yapmanızı tavsiye etmiyorum güzelim sistemi bozmaya hiç gerek yok. 2 tane tweak kullanacağız diye sistemin anası ağlıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda herhangi bir repodan herhangi bir tweak kurabilen var mı? Ben kuramadım, her repo boş.
  • killbackground7 çalışıyor
  • Ipad mini 16 gb once itunesdecyedek aldim ios 7.0.4 e yukselttim, mac versiyonu ile denildigi şekilde yaptim ve jb hazir 6 saattir falan inceliyorum repolar ve uygulamalar elbet uyumlu hale gelecektir. Jb bu kadar beklendi az daha sabretmek lazim iphone 5 6.1.2 de su anda onu geçirmedim 7.0.4 e.. cydia ve uygulamalar tam olarak rayına otursun o zaman dusunebilirim..

• 25pp için repo neydi bilen var mi

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.