Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (918. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Toporov Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 31 Misafir - 31 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
120
Favori
608.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 916917918919920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İmzalar kapalı olduğu için geçiş yapabileceğiniz tek sürüm ios 8.0.2 maalesef
  • Ekran renk tonu ayarlarını hangi tweak ile yapabiliriz. Dün 2. El 4s aldım benim ekranımdan çok sarimsiydi beyazlar geri verdim bugün bitane buldum aldım bu sefer aldığım benim 4s in ekranım dan beyaz :D yani beyazları benim kullandığım hafifte olsa sarimsi gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanerArslann kullanıcısına yanıt
    f.lux ile istediğiniz şekilde tonlama yapabilirsiniz.
  • frost901 kullanıcısına yanıt
    Color profiles isimi gördü sagolun yinede. Belki de filmden kaynaklanıyordur sökmek istemedim (mat değil ince film var)

• frost901 kullanıcısına yanıt
    jailbreak 8.0.2 varmı ki birde bir sorum daha olacak.
    beyler cydiadan mesaagebox indirdim sorunsuz şekilde kurdum restart çekti sonra ayarlara gelip kontrol ettim açık. Fakat facebookta sohbete tıklıyorum baloncuk gelmiyor messenger yüklememi söylüyor
  • walkawaybro W kullanıcısına yanıt
    Message box tweaki facebook messenger istiyor maalesef. En önemli özelliği sms/imessage yazışmalarının da baloncuk şeklinde yapılabiliyor olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: frost901

Message box tweaki facebook messenger istiyor maalesef. En önemli özelliği sms/imessage yazışmalarının da baloncuk şeklinde yapılabiliyor olması
    Merhaba arkadaşlar.Ben AirBlue'nun lisans problemini halledemedim hala.Bir ara kırılmış versiyon çıktı demişlerdi o zaman yükledim yine hata verdi.Geçen aklıma geldi yine denedim sonuç aynı.Aranızda kullanan var mı acaba?
  • OHOHO O kullanıcısına yanıt
    ben lisansli kullanıyorum hocam bir kaç kişi birleşip alabilirsiniz bence sıkıntı yok stres yok :)

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

ben lisansli kullanıyorum hocam bir kaç kişi birleşip alabilirsiniz bence sıkıntı yok stres yok :)

saygılar

Nasıl alınıyor biraz bilgi verir misin?Ortak da mı kullanılabiliyor
  • Jp yaptıktan sonra ücretli uygulamaları nasıl ücretsiz indiricez?

• OHOHO O kullanıcısına yanıt
    Hocam cydia'dan orjinal versiyonunu bulup satın al demeniz gerekiyor. ödeme için ise paypal hesabınız olması gerekiyor.

eğer ki ortak alacaksaniz yeni bir gmail hesabı açın, cünkü diğer kullanıcılara da vermeniz gerekiyor hesabı.

saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • omerfarukgltkn kullanıcısına yanıt
    hocam sizden haber bekliyoeum ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Hocam cydia'dan orjinal versiyonunu bulup satın al demeniz gerekiyor. ödeme için ise paypal hesabınız olması gerekiyor.

eğer ki ortak alacaksaniz yeni bir gmail hesabı açın, cünkü diğer kullanıcılara da vermeniz gerekiyor hesabı.

saygılar

Jb yaptıktan sonra ücretli uygulamaları nasıl ücretsiz indiricez?

• appcake var onu indireceksin. arkadaşın sormak istediği bu sanırsam. appcake den uygulamaların ücretsiz olanlarını indireceksin hocam
  • hocam ben bir site keşfettim hic uygulamaya felan gerek kalmadan site üzerinden uygulamayı kurabiliyorsunuz

http://ipa-zone.com/apps/

buraya istediğiniz uygulamayı yazıp altta çıktıktan sonra "direct install" gibi bi yer var ordan direk kurabilir yada telefona tablete ya da pc ye ipa dosyasını indirebilirsiniz

saygılar

• Arkadaslar iOS 6.1.4 surum iPhone 5 icin jailbreak varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

Arkadaslar iOS 6.1.4 surum iPhone 5 icin jailbreak varmi

Var tabi :) ah ah o telefonun kıymetini bil 6.1.4 un

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

Arkadaslar iOS 6.1.4 surum iPhone 5 icin jailbreak varmi

Var tabi :) ah ah o telefonun kıymetini bil 6.1.4 un

Alıntıları Göster
    perşembe günü telefonumu apple store'a götüreceğim telefonumu ios 7 olarak jb'den kurtarabiliyor muyum? yokda direkt ios8 mi yüklemeliyim

• veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam da jailbreak aracini bulamadim 6.1.4 icin nette

• quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

perşembe günü telefonumu apple store'a götüreceğim telefonumu ios 7 olarak jb'den kurtarabiliyor muyum? yokda direkt ios8 mi yüklemeliyim

Hic birsey yukleme silme hocam Ben iOS 7 li jailbreakli cihazi götürdum degisimde iOS 6 yuklü cihaz verdiler

• 
Sayfa: önceki 916917918919920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.