Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (916. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
120
Favori
608.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Olivier Giroud

Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz tema varmı acaba ?

Enkelt Neue
  • quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

quote:

Orijinalden alıntı: Olivier Giroud

Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz tema varmı acaba ?

Enkelt Neue

Sağolun hocam beğendim +one de güzeldi bir arkadaş tavsiye etmişti sağolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, elimde 2yıldır kullandıgım iphone 4üm var jbsiz kullandım bugüne kadar ama artık cok hantallastigindan jb yapmak istiyorum biraz inceledim konuyu daha cok tweak tavsiyesi okudum sorum benim cihazim 7.1.2 acaba jb yapsam alisamazsam geri kaldirabilir miyim herhangi bir sorun yasarmiyim daha önce hic shsh alinmamis cihaz. Tesekkürler

• Öncelikle iyi bayramlar

Eğer ki 7.1.2 ye ota ile Güncelledi iseniz jb yaparken sıkıntı olur. Elmada kalabilir cihaz

Jb yaptınız diyelim beğenmezseniz ya semirestore ile aynı versiyona donersiniz ama jb kalır cihazda.

Ya da iOS un en güncel sürümünü yüklemeniz gerekir. Ki cihaz 4 olduğu icin 7.1.2 sanırım son sürüm sıkıntı olmaz

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burcink kullanıcısına yanıt
    İyi bayramlar ve tesekkür ederim cevabınız icin. Kafama takılan bir yer var daha önce bana cihazın jbden cikmasi icin daha güncel bir sürümünün olması lazım dediler yani 7.1.1 ise jb yaparsin begenmezsen 7.1.2 olur kaldırırsın ancak 7.1.2 en güncel oldugundan telefon icin jb durumunda güncellenemez ve cihaz icinde kalir dediler. Bu durum dogru mudur yoksa restore ile veya baska birseyle cihazdan kaldirilabilir mi ? Tesekkürler tekrar.

• tepedeninme kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazınızın son versiyonu zaten 7.1.2 olduğu icin sorun olmaz istediğiniz zaman jb yapar istediğiniz zaman 7.1.2 yi tekrar yukleyebilirsiniz

Saygılar

• arkadaşlar delireceğim. ipad mini 2 3g kullanıcısıyım . jailbreakli.

ilginç bi şekilde appcake (torent olarak ) nba2k14 indirdim hata verdi bende sürekli denedim. Sonra hafızanın 7 gb ı diğer olmuş. zaten 12 gb cihaz :) restore edelim dedik. 7.1.1 manuel indirdim netten. sürekli 3194 aldım. aradım sordum netten cydia üzerinden -rat ile restore edeyim dedim. bu sefer diğer silindi ama cydiada silindi. şimdi sıfırdan restore edip tekrar jb yaparım diyorum ama gene 3194 delireceğim :((

bana bi yol gösterecek varmı ?
  • HOCAM İOS 7 İMZALAR KAPANDI MAALESEF İTUNES ÜZERİNDEN DİREK 8.0.2 RESTORE EDEBİLİRSİNİZ.ALDIĞINIZ HATA BUNDAN DOLAYI İMZALAR KAPALI
  • L u g a l kullanıcısına yanıt
    bu cevap banaydı herhalde :)

kapanmasına rağmen manuel olarak jb li cihazı yapamıyor muyum ki acaba ? sonuçta cihaz 7.1.1 değişecek bişi yok.
    ssh kaydı olmadan olmazmı ?
    birde jb var itunes üzerinden 8.0.2 içinde denedim takılıyor kalıyor devam etmiyor namızsız.
  • Nikola_Tesla_ N kullanıcısına yanıt
    DFU Mode da deneyin mutlaka 8.0.2 yükleme başarılı olur.
  • Nikola_Tesla_ N kullanıcısına yanıt
    telefon kapalı mı ? kapalı değilse menü+ kapama tuşuna basılı tut ve aç elmayı görünce ikisinide bırak hemen ses açma tuşuna basılı tut telefon açılana kadar. eğer tel kapalıysa aynı şekilde menü+açma tuşu elmayı görünce ses açma tuşu

bi denermisin
    Anladim hocam peki suan yapacagim jbyi geri dönmesi icin herhangi birsey yapmaya gerek varmı shsh kaydi gibi seyler var internette de alinmasi gerekli degil gibi size de sormak istedim.

• tepedeninme kullanıcısına yanıt

Bence bi işlem yapmaya gerek yok hocam çünkü cihazın desteklediği son sürüm 7.1.2 olduğu için iTunes otomatik olarak yükleyecektir.

Saygılar

Teşekkürler hocam tüm yardımlarınız için.
  • "Predictivkeyboard" Çıktı Arkadaşlar iOS 8 ile gelen Klavye Özelliği.. Hemde Ücretsiz.. :)

http://cydia.saurik.com/package/com.fralima.predictivekeyboard/

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Fenix Hocam şu siteye bakarmısın http://www.unlock-jailbreak.net/ baya bi duymaya başladım nedir bir bilgin var mı ?
  • hocam deb paylaşabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

"Predictivkeyboard" Çıktı Arkadaşlar iOS 8 ile gelen Klavye Özelliği.. Hemde Ücretsiz.. :)

Türkçe mi acaba

edit: ayarlardan Türkçe dil seçeneğini indirebiliyoruz. ben indirdim normal mesaj whatsap filan kullanıyor uygulama açılışlarında sorun yaratmıyor fakat hızlı yazarken fena kasıyor şuan için kullanılmaz güncelleme alması gerek bence cihazım 4s 7.12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerArslann -- 7 Ekim 2014; 23:05:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

"Predictivkeyboard" Çıktı Arkadaşlar iOS 8 ile gelen Klavye Özelliği.. Hemde Ücretsiz.. :)

Türkçe mi acaba

edit: ayarlardan Türkçe dil seçeneğini indirebiliyoruz. ben indirdim normal mesaj whatsap filan kullanıyor uygulama açılışlarında sorun yaratmıyor fakat hızlı yazarken fena kasıyor şuan için kullanılmaz güncelleme alması gerek bence cihazım 4s 7.12

Kasma var :(

• beyler cydiadan mesaagebox indirdim sorunsuz şekilde kurdum restart çekti sonra ayarlara gelip kontrol ettim açık. Fakat facebookta sohbete tıklıyorum baloncuk gelmiyor messenger yüklememi söylüyor. Bi türlü çözemedim bilen var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.