Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
120
Favori
609.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fenix66

quote:

Orijinalden alıntı: L u g a l

hocam udid kaydı alabileceğimiz bir site yada biri varmı güvenilir önereceginiz?

Sky Diye Birisi Vardı Forumda Hatta Şuan Yapıyor Diye Biliyorum Herkes ona yaptırıyormuş :)

link filan varsa ata bilirmisin hocam ya bulamadın sky diye aratınca bir ton kullanıcı çıktı :D
  • Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz tema varmı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben jailbreak yaptigimdan beri cogu kez jailbreak ile gelen programlari acamiyorum. Programa bastigimda acilir gibi yapip menuye atiyor. Respring yapsam da sorun cozulmuyor. Anca jailbreak programlarindan herhangi birini tekrar yuklersem bu sefer sikinti kayboluyor ama sonra yeniden tekrar ediyor bu sorun.

Nasil cozebilirim bunu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • L u g a l kullanıcısına yanıt
    s k y
  • quote:

Ascend 2.1-321 Kilit Açma Tweak'i Çıktıı!!

Ozellikle bekliyordum. Bilgi icin tesekkurler. Ucretsizini bulma sansimiz var mi yada deb paylasabilirmisiniz?

• +one
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

s k y

ulaştım hocam teşekürler
  • Semi restore ile restore işlemi uyguladım. İphone 5 ios 7.1.1 sürümündeyim. Açıldıktan sonra cydiada bazı repoları ekleyemiyorum ki sorun ettiğim sadece kalora. Kaloranın reposunu eklerken şu uyarı geliyor. Nasıl çözebilirim acaba?

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• kalora reposu hata veriyor bende refresh lenmiyor. sizde de öyle bir sorun var mı?
  • Buyurun Hocam :)

Ascend : Deb Dosyası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toothieshrimp

Semi restore ile restore işlemi uyguladım. İphone 5 ios 7.1.1 sürümündeyim. Açıldıktan sonra cydiada bazı repoları ekleyemiyorum ki sorun ettiğim sadece kalora. Kaloranın reposunu eklerken şu uyarı geliyor. Nasıl çözebilirim acaba?

Aynı hatayı bende alıyorum hocam restore ile alakalı değil sanırım repoda çalışma olabilir
    Sorun mu var yoksa ?

• ktaskaya kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşündüm başta ama bazen cydiaya girdiğimde klavyede bastığım harflerin büyük hali takılı kalıyor. Aramada bir şey çıkmıyor. Cydiayı kapatıp açtığımda düzeliyor. Ondan dolayı şüphelendim. Üstüne bir de ilex rat la denedim Ama bir değişiklik yok. Zamanla düzelir belki hocam. Teşekkürler..
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    jailbreak ile gelen programlar derken mesela hangilerini kastediyorsunuz?
  • quote:

Buyurun Hocam :)

Ascend : Deb Dosyası..

Classic loca screen den daha stabil gibi tek sorun kilidi ac yazısı beden durağan bi sekilde yani parlayarak yazmıyor kilidi ac diye

• Xarold reposunda tage tweaki bulamıyorum.kaldırılmış galiba.başka repodan indirebiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

jailbreak ile gelen programlar derken mesela hangilerini kastediyorsunuz?

Icleaner pro
    Activator
    Batterylife
    Audiorecorder

Yani cydia araciligiyla yukledigim programlar.
  • quote:

Ascend 2.1-321 Kilit Açma Tweak'i Çıktıı!!

kalora reposuna ne zaman aklenir acaba ? başka repodan yükledim ve respiring den sonra uyarı verdi ve satın alın diyor. Ne yapmam gerekiyor acaba ? ...

Az önce başka repodan denedim hata verdi yüklerken ve respring yaptıktan sonra çalıştığını gördüm.hiçbir şey anlamadım bu işten ama çalıştı artık sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adammısınsimit -- 3 Ekim 2014; 9:18:04 >
  • Çözümü var mı bu hatanın

• arkadaşlar 2 gün öncesine kadar 2.5 gb yer vardı. şu anda 800 mb yer var diyor . Appcake de indirmeye çalıştığım torent dosyasından başkada başka bi değişiklik yok dosyalarımda hatta uygulama sildim. icleaner programıyla temizlik yaptım nafile ? sıkıntı nedir bilen var mı ? eski indirmediğim torent dosyaları yarım kalan vs onlar sebep olmuş olabilir mi acaba ?

• aynı sorunu yaşayan yokmu yaw :) yardım bekliyorum...

• 
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.