Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (915. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
120
Favori
608.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fenix66

Ascend 2.1-321 Kilit Açma Tweak'i Çıktıı!!

aralıklarla beni safe moda atıyor. bazen apple logosu geliyor ama safe moda geçmeden direk kilit ekrana geçiyor. örnek olarak şarja takıyorum ve kilit ekrana gelen pil simgesinden sonra oluyor bu. bence geliştirilmesi gerekiyor. ayrıca callbar for ios7 ile çakışıyor.
  • Müşkilpesend kullanıcısına yanıt
    Yapımcının kendi reposundan indirebilirsiniz ancak 1.99$ fiyatı var.
    http://www.clezz.com/repo/
  • App sotre daki bazi uygulamalar 7.1 veya 8 istiyor kurulum icin. Bende 7.0.6 jb var. Bunlari yuklenin bir yolu var mi beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef kardeşim keşke 7.1.2 yükseltip jailbreak yapsaydın

• Arkadaşlar merhaba. Şöyle bir tweak var mı merak ediyorum. Kilit ekranında bildirim geldiği anda arkaplanda bulunan fotoğraf bulanıklaşıyor, bunu engellemenin bir yolu var mıdır? Mesela istiyorum ki bildirim geldiğinde bile arkadaki fotoğraf aynı şekilde berrak kalsın.
  • iPhone 6 aldık jailbreaksiz kullanmıyorum,telefon öyle köşede yatıyor hala iphone 5 imi kullanıyorum.ios 8'e ne zaman gelir jailbreak ya
  • sonyereksiyon kullanıcısına yanıt
    Lockify pro

• arkadaşlar şu an whatsapp son sürümle uyumlu hızlı cvp lama işlemi yapan hangi tweak var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedenet

arkadaşlar şu an whatsapp son sürümle uyumlu hızlı cvp lama işlemi yapan hangi tweak var?

TAkip

• hocam çok çok çok teşekkürler :)
  • ayarlardan icloud bölümü girdikten bir süre sonra ayarlar kapanıyor crash report prefecences çötü raporu veriyor sizce sorun nedir jb den dolayı mı ?
  • Arkadaslar Jailbreakli iPad 2 iOS 5.1 surumunu kullaniyorum.
    iOS 7.1.2 ye yuklemeye calisiyorum ancak iPad adli cihaza yuklenemedi. Bilinmeyen bir hata olustu diyerek 3194 uyarisi veriyor.

Var midir bir cozumu?
  • Manyofobi kullanıcısına yanıt
    Hata vermesinin sebebi şu an 7.1.2 ye geçemezsiniz sadece son sürüme geçebilirsiniz yani iOS 8'e, bu geçiş izinlerine imza deniyor ve her yeni sürümde yalnızca bir önceki sürüme geçiş izni veriliyor o da geçici olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

ayarlardan icloud bölümü girdikten bir süre sonra ayarlar kapanıyor crash report prefecences çötü raporu veriyor sizce sorun nedir jb den dolayı mı ?

preferenceorganizer
    cydia da bu yuklu ise ondan oluyordur

• Arkadaslar sadece 2 tweak kurdum am bazı programlar başladıktan kısa sure sonra ana ekrana atıyor sizce neden olabilir bu durum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

ayarlardan icloud bölümü girdikten bir süre sonra ayarlar kapanıyor crash report prefecences çötü raporu veriyor sizce sorun nedir jb den dolayı mı ?

preferenceorganizer
    cydia da bu yuklu ise ondan oluyordur

Evet o kurulu dediğiniz gibi olabilir. Crash report şüpheli bulunamadı diyor o yüzden anlamamıştım. Sadece iCloud un icine girince atıyor başka yerde sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bidebanasor

Hata vermesinin sebebi şu an 7.1.2 ye geçemezsiniz sadece son sürüme geçebilirsiniz yani iOS 8'e, bu geçiş izinlerine imza deniyor ve her yeni sürümde yalnızca bir önceki sürüme geçiş izni veriliyor o da geçici olarak.

Peki su anda iOS 7'ye gecme imkani yok mu yani hicbir sekilde?

iPad 2 icin iOS 8'e yukseltmenin bir manasi yoktur heralde, asiri bir kasma olusur sanirim.
    iOS 5'te de kalmak programlar acisindan bir hayli sikinti yaratiyor.

Umarim bir yolu vardir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler artık kısa olarak "http://kalora.myrepospace.com/" eklemeniz mümkün fakat ben diğerine alıştım derseniz o şekildede eklenir.
  • themno T kullanıcısına yanıt
    hocam maalesef hiçbir yolu yok şu an için..
  • bidebanasor kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam cok sagolasin.

8'e yukseltmekten baska bir carem yok sanirim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.