Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (917. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
31 Misafir - 31 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
120
Favori
608.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Olivier Giroud

quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

quote:

Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz tema varmı acaba ?

Enkelt Neue

Sağolun hocam beğendim +one de güzeldi bir arkadaş tavsiye etmişti sağolsun

rica ederim :) şimdilik 8.1 betadayım bakalım 8.1 e ne zaman jb çıkar. efsane bi sürüm olacak 8.1. beta hali 7.1.2den daha iyi. jb çıktıgında da umarım bu tema güncellenir hemen :))

zanilla da öneririm, bilindik güzel bi tema o da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Enkelt Neue

rica ederim :) şimdilik 8.1 betadayım bakalım 8.1 e ne zaman jb çıkar. efsane bi sürüm olacak 8.1. beta hali 7.1.2den daha iyi. jb çıktıgında da umarım bu tema güncellenir hemen :))

Alıntıları Göster
    fenix hocam whatsapp son sürümde sorun çıkarmayan hızlı cevaplama tweakı varmı yada güncellendimi

• Linktunes hata veriyor arkadaslar sorun yasayan var mi benden baska?

**** kaldirin,interneti acin,konum servisini kapatin diyor hepsi tamam ancak hala hata veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Enkelt Neue

Teşekkür ederim deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: tepedeninme

Merhabalar, elimde 2yıldır kullandıgım iphone 4üm var jbsiz kullandım bugüne kadar ama artık cok hantallastigindan jb yapmak istiyorum biraz inceledim konuyu daha cok tweak tavsiyesi okudum sorum benim cihazim 7.1.2 acaba jb yapsam alisamazsam geri kaldirabilir miyim herhangi bir sorun yasarmiyim daha önce hic shsh alinmamis cihaz. Tesekkürler
    ios8.0.2 > ios7.1.2 geri donebiliyormuyuz? iPhone 5s!
  • gizmo_x kullanıcısına yanıt
    Maalesef dönüş yapılamıyor. İmzalar kapandı
  • frost901 kullanıcısına yanıt
    imzalar kapansada manuel olarak 7.1.1 de iken tekrar 7.1.1 yükleyemiyor muyuz (kısaca restore yapamıyor muyuz)? teşekkürler @frost901

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola_Tesla_

imzalar kapansada manuel olarak 7.1.1 de iken tekrar 7.1.1 yükleyemiyor muyuz (kısaca restore yapamıyor muyuz)? teşekkürler @frost901

Tüm içerik ve ayarları sil var ayarlarda. Bu işini görür hocam.

• --caner-- kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla ilex rat veya semi restore kullanarak sürüm kaybı olmaksızın restore yapılabiliyor. Tabii bunun için cihazının jailbreakli olması gerekiyor.
    Hiç yapmadığım için nasıl yapılacağını bende bilmiyorum ama google üzerinden nasıl yapılacağı konusunda yardım alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frost901

Bildiğim kadarıyla ilex rat veya semi restore kullanarak sürüm kaybı olmaksızın restore yapılabiliyor. Tabii bunun için cihazının jailbreakli olması gerekiyor.
    Hiç yapmadığım için nasıl yapılacağını bende bilmiyorum ama google üzerinden nasıl yapılacağı konusunda yardım alabilirsiniz.

Ben sizin cihazın jb olmadığını düşünüp imza kapalı olsada tüm ayarları sil ve sıfırladan fabrika ayarlarına dönebilirsiniz diye dedim. Benim ki JB ilex rat format için yeterli. Ama jb kalıyor o ayrı mesele

• quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

quote:

Orijinalden alıntı: frost901

Ben sizin cihazın jb olmadığını düşünüp imza kapalı olsada tüm ayarları sil ve sıfırladan fabrika ayarlarına dönebilirsiniz diye dedim. Benim ki JB ilex rat format için yeterli. Ama jb kalıyor o ayrı mesele

Alıntıları Göster
    işte ben rat ile formatladım cydia kayboldu . şimdi tekrar 7.1.1 kurup tekrar jb yapayım diyorum kabul etmiyor. ilginç 8.02 de kuramıyorum. en son vpn ile 8.0.2 yükleme yapmaya başladım oda aşırı yavaş diye yarıda bıraktım :) 7.1.1 olması daha işime geliyor.

@--caner--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikola_Tesla_ -- 8 Ekim 2014; 14:20:24 >

• quote:

işte ben rat ile formatladım cydia kayboldu . şimdi tekrar 7.1.1 kurup tekrar jb yapayım diyorum kabul etmiyor. ilginç 8.02 de kuramıyorum. en son vpn ile 8.0.2 yükleme yapmaya başladım oda aşırı yavaş diye yarıda bıraktım :) 7.1.1 olması daha işime geliyor.

@--caner--

Hocam biteyourapple da ki ilexrat çalışıyor kalora falan sıkıntılı. Bizzat denedim.

• quote:

@--caner--

Hocam biteyourapple da ki ilexrat çalışıyor kalora falan sıkıntılı. Bizzat denedim. Şuan cihaz hangi durumda hocam ?

• --caner-- kullanıcısına yanıt
    şu anda 7.1.1 jb li cydia yok . ifunbox jbli gösteriyor ama bu sefer cydia atarım belki dışardan diye baktığım jbli dosya sistemi yok.

8.0.2 ye neden geçmiyor anlamış değilim. büyük ihtimalle şu host dosyasının muhabbetine ama çok karışık oda çözemedim gitti.

• quote:

şu anda 7.1.1 jb li cydia yok . ifunbox jbli gösteriyor ama bu sefer cydia atarım belki dışardan diye baktığım jbli dosya sistemi yok.

8.0.2 ye neden geçmiyor anlamış değilim. büyük ihtimalle şu host dosyasının muhabbetine ama çok karışık oda çözemedim gitti.

Ayarlardan sıfırlayı yada silmeyi deneyin. 8.0.2 ye geçmek istiyosunuz belli ki. Onda da setup indirip itnnes tan geri yükleyin.

• quote:

Bendede ayni sorun olmustu ve cozmustum cozumu evde aksam 8-9 gibi soylerim size isterseniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • omerfarukgltkn kullanıcısına yanıt
    zaten öncesinde evde olamam gibi geliyor :)) haber bekliyorum akşama hocam teşekkürler

• quote:

zaten öncesinde evde olamam gibi geliyor :)) haber bekliyorum akşama hocam teşekkürler
    8.0.2 de cok crash yapiyor iphone... konusma sonrasinda os donuyor kilitle yapip yeniden aciyorum sadece background u goruyorum baska tik yok. onun icin ios7.1.2 donmeyi istiyordum ama malesef olmuyor...
  • gizmo_x kullanıcısına yanıt
    8.1 beta2 yi yükleyip deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

8.1 beta2 yi yükleyip deneyin
    neden kimse soruma cevap yazmadı. ios 7.1.2 den 7.1.1 geçiş yapabiliyormuyuz? sarjı çok çabuk gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.