quote:Orijinalden alıntı: NorveçSomonu quote:Orijinalden alıntı: SucukluAşure Telefon çoktan tahtalıköyü boyladı Hayırdır ne oldu ?
Demin 4-5 saat yazıyordu hata verdi tekrar denedim şuan 62 dakika yazıyor. Sunucu yoğunluğu çok fazla sanırım.
Telefondan güncellemek istediğimde bende aynı şeyi yaşıyordum, dün 22.20 sıralarında İtunes'den Beta 6 yı full sürüme yükselttim. Sanırım yükseltme yapabilmeniz için İtunesinizin sürümünün 11.1 olması gerekiyor.
quote:Orijinalden alıntı: NorveçSomonu Telefondan güncellemek istediğimde bende aynı şeyi yaşıyordum, dün 22.20 sıralarında İtunes'den Beta 6 yı full sürüme yükselttim. Sanırım yükseltme yapabilmeniz için İtunesinizin sürümünün 11.1 olması gerekiyor. Hocam itunes 11.1'i yükleyince direk 'güncellemeleri denetle' kısmına basıp oradan full sürüme mi geçiyoruz(beta 6 kullanıyorum)
quote:Orijinalden alıntı: omerar95 quote:Orijinalden alıntı: NorveçSomonu Telefondan güncellemek istediğimde bende aynı şeyi yaşıyordum, dün 22.20 sıralarında İtunes'den Beta 6 yı full sürüme yükselttim. Sanırım yükseltme yapabilmeniz için İtunesinizin sürümünün 11.1 olması gerekiyor. Hocam itunes 11.1'i yükleyince direk 'güncellemeleri denetle' kısmına basıp oradan full sürüme mi geçiyoruz(beta 6 kullanıyorum) Aynen öyle.