Şimdi Ara

Ios 7 iphone 4s kullanım süresi sorunu(Yeni Sorun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 2 haftadır kullanım süresinde bi sapıtma var gece şarjdan çıkarıyorum sabah bi bakıyorum 1 saatlik kullanım süresi gözüküyor bekleme modundayken bile kullanım süresi artıyor işin kötüsü bu sanki kullanmışım gibi şarjımıda yiyor hareketi azalt kontrası arttır açık diğer herşey kapalı iCloud veya AppStore hesabıma da giriş yapılmış değil arkaplanda uygulama yenileme konum servisleri wifi de kapalı anlamadım bişeyi açık mı bırakıyorum sorun ne halbuki 1 ay önce pil kalibresi de yaptım telefonu kapanana kadar kullandım % 5 de kapandı açmaya çalıştım açılmadı şarja koydum tamamı doldu sonra ekstradan bi 40 dk daha doldu. Şimdi kullanım süresi harika gözüküyor ama bu kullanım süresinin en az üç saati yalan resim eklendi mi bilmiyorum o nedenle söyleyeyim 1 günden fazla bekleme süresi 6 saat te kullanım süresi gözüküyor.
     Ios 7 iphone 4s kullanım süresi sorunu(Yeni Sorun)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence normal değerler

• Tam şarj yap %30 fan sürekli sürekli %80 lere getirirsen olmaz, tam şarjdan sonra diyor zaten bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Pizza

Tam şarj yap %30 fan sürekli sürekli %80 lere getirirsen olmaz, tam şarjdan sonra diyor zaten bak

Tabiki tam şarj yapıyorum %100 oluyor ondan sonra hatta bir 10 dk daha şarjda kalıyor pil % 20 nin altına düşmeden şarja takıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BILDIRCAN

Bence normal değerler

Mesajda yazdığım gibi bu değerler gerçek değerler değil kullanmasam bile kullanım süresi artıyor hemde herşey kapalı olmasına rağmen

• Kullanmasan bile kullanım süresi tabiki artacak çünkü arkaplanda yapılan işler var. Şöyle düşün 3 saatlik uyku konumuna 1 saatlik kullanım yazıyor. Ki yazması da lazım.

Şarjı %20 nin altına düşür, ben yapabildiğim kadar %1 ve 2 de falan takarım şarja. İşleyen demir ışıldar. Sen o %20 lik kısmı hiç kullanmıyorsun ve köreltiyorsun. Ömrü bitmiş oluyor.
  • 6.1.2'den o kadar sikildim ki jb'yi bile birakip gececegim ama boyle seyleri okudukca gecemiyorum arkadas. İos 7 gozume guzel gelmesine rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: shario

6.1.2'den o kadar sikildim ki jb'yi bile birakip gececegim ama boyle seyleri okudukca gecemiyorum arkadas. İos 7 gozume guzel gelmesine rağmen.

Sizin model nedir

• 4s benim model.

• quote:

Kullanmasan bile kullanım süresi tabiki artacak çünkü arkaplanda yapılan işler var. Şöyle düşün 3 saatlik uyku konumuna 1 saatlik kullanım yazıyor. Ki yazması da lazım.

Şarjı %20 nin altına düşür, ben yapabildiğim kadar %1 ve 2 de falan takarım şarja. İşleyen demir ışıldar. Sen o %20 lik kısmı hiç kullanmıyorsun ve köreltiyorsun. Ömrü bitmiş oluyor.

Birçok forumda şarjı % 20 nin altına indirmeden şarja takın diyor sizde böyle diyorsunuz kafam karıştı şimdi :S

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostmans

quote:

Kullanmasan bile kullanım süresi tabiki artacak çünkü arkaplanda yapılan işler var. Şöyle düşün 3 saatlik uyku konumuna 1 saatlik kullanım yazıyor. Ki yazması da lazım.

Birçok forumda şarjı % 20 nin altına indirmeden şarja takın diyor sizde böyle diyorsunuz kafam karıştı şimdi :S

Mantıklı düşünürseniz dediğimin doğru olduğunu anlarsınız. Hücreler vardır bataryalarda, ne kadar sürekli kullanılırsa o kadar sürekliliği devam eder. Ama siz %20 lik hücreyi kullanmıyorsunuz, sabit kalıyor. Ömrü daha kullanılmadan bitmiş oluyor.

• DOSTUM SORUN İOS 7 İLE ALAKALI.BENDEDE AYNI PROBLEM VE EKSTRALARI VAR.İOS 7 DEN SONRA TLF ŞARJ TUTMUYOR WİFİ ANAHTARI PASİF VEDE TELEFON DONUYOR.TLF PERT KISACASI.
  • İos 4den beri var bu sorun ios 7 kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum. Ama kullanım süresinin ekran kapalıyken de artması hücresel veriyi kapatmakla alakalı aktif edince normale dönüyor.

• dostum bende ip4s kullanıyorum ama senin bahsettiğin durumun bende tam tersi şarjı çok iyi gidiyor yaklaşık 3 saat oyun oynuyorum arada wifi ve 3g bağlantımda oluyor ( çok sık değil ) şarjım %70 veya %65 de kalıyor bunlarında içinde görüşmelerim ve netten yazışmalarda extrası cihazında belki problem olabilir ( ! )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.