Şimdi Ara

ios 7 pil süresi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pilin uzun süre gitmesinin nedeni JB yok :) tweak yok dolayısıyla. o yüzden de şarj süresi uzadı hissi yaratıyor
  • Bende iphone 5 e kurdum pili dehşet sömürüyor arkadaşım dedi direk kurabiliyorsun kurdum 2 gündür kullanıyorum ama pil 6.1.4 e dönmek istiyorum 7 gelişene kadar ama dönemiyorum yedeklemeyi geri yükle diyorum tekrar başa dönüyor sonra 6.1.4 indirdim onda da telefonunuzla uyumlu değildir kuramazsınız diyor lütfen yardımmm..
  • Pil dayanmiyor. Geri donus yaparsam bu yuzden yaparim baska nedeni yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Arkadaşlar ayarlar>genel>erişebirlik>hareketi azalt seçeneğini aktif ederseniz şarj da bariz artma oluyor."

Not: Alıntıdır. Deneyin fark olacak mı
  • Akşam ip5 telefonuma yükledim ios7 yi şarz denildiği gibi çok çabuk gidiyor bir-iki uygulama (Akbank,messageme) dışında sıkıntı görmedim.Memnunum şimdilik.Udıd kaydı olmadan yükleme yaptım bi sıkıntı olurmu ilerde?
  • iPhone 5'te iOS 6.1.4'e göre şarj biraz daha az gidiyor sanki.

• 4s' çok hızlı bitiyordu, 6.1.3 geri döndüm herşey normal.
  • Şöyle söyleyim;

iPhone 5'i salı günü satın aldım ve hemen ios 7'yi yükledim. İki yıldır sürekli kullandığım ve artık pil ömrünün iyice kısaldığı iPhone 4'ü de 2. telefonum olarak kullanıyorum.

Dün sabah 10:00 gibi ikisini de aynı anda şarjdan çıkardım. Gün içinde ikisini de ara ara kullansam da, aşırı bir kullanımım olmadı. Saat 18:00'da iPhone 5'in şarjı tamamen bitip kapanmıştı. iPhone 4'ün %44 şarjı vardı...

Ben yeni sistemi kullanmayı sevdiğim için ios 6 ya geri dönmüyorum, ama şarjın çabuk bitmesi size sıkıntı yaşatacaksa kesinlikle şu an yüklemeyin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dookktor

Bende iphone 5 e kurdum pili dehşet sömürüyor arkadaşım dedi direk kurabiliyorsun kurdum 2 gündür kullanıyorum ama pil 6.1.4 e dönmek istiyorum 7 gelişene kadar ama dönemiyorum yedeklemeyi geri yükle diyorum tekrar başa dönüyor sonra 6.1.4 indirdim onda da telefonunuzla uyumlu değildir kuramazsınız diyor lütfen yardımmm..

6.1.4 ü itunes mu indirdi? Siz indirdiyseniz 5,1 mi 5,2 mi? Cihaz a1429 ise 5,2 indirin

• bende 4s kullanıyorum ve çok hızlı gidiyordu şarj o yüzden 6.1.3 sürümüne geri döndüm şuan normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyintel

İos 7 de iphone 5 için pil süresi ne kadar? İkinci betayımı beklesem yoksa geçsemmi karar veremedim

Hocam daha bugune kadar ios 6 ile ayniydi ne olduysa bu sabahtan sonra su gibi akiyor. inanmazsin evden ciktigimda 97 ile ciktim saat 12 de. 3 dk telefon gorusmesi yaptim foursquare 2 check in yaptim. Su anda sarjim 59. Ve telefon edge de. Daha dun birsey yoktu 6 saat kullanim imkani sunuyordu su anda 2 saatte bitecek utanmasa. Udid kaydi yapmadan yuklemistim ve dun forumca udid kaydi olayimizi hallettik, acaba udid kaydiyla mi alakali diye sormuyo degilim kendime. Sacma ama baska olasilik gelmiyor. İlk gun yukledim iOs 7 yi, su gune kadar birsey yoktu.

• TELEFONUM 4S

ios 7 pil süresi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Yolcu -- 14 Haziran 2013; 14:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Arkadaşlar sistemde yavaşlık çekiyorsanız şu yöntemi izleyin:

Öncelikle telefonunuzu iCloud'dan veya iTunes'tan yedeğini alın.
    iTunes'a bağlayın telefonunuzu. Dfu moda alın. iTunes "kurtarma moduna girdi" diye uyarı verecek.
    Daha sonra orda geri yükleme seçeneği çıkacak karşınıza. Ona shift'e basarak ipsw uzantılı dosyayı gösterin ve yüklemesini bekleyin. Sıfırdan kurulum yapacak, oldukça hızlanacak. Oldukça da hoşunuza gidecek..

Ben bu yöntemi udid kaydımla yaptım, bir arkadaşım da bu yöntemle yaptı ve iTunes ona giriş ve şifre sordu, geliştirici hesaba hoş geldiniz filan demiş. Benim de udid kaydım olmasına rağmen bana öyle bir şey demedi. Ama bariz hızlandı telefon.. Stabilitesi çok arttı. Eski yazılımda günde 5-6 kere reset atarken telefon, dün akşamdan beri daha hiç atmadı.. Sabah 1,5 saat boyunca video izledim %85'e indi.. 5 saat önce prizi çekmiştim. Sürekli wifi açık, şu an %69. Ayrıca eski versiyonda çok çabuk ısınıyordu, şimdi iOS 6'daki gibi buz.. :)

Deneyecegim bu aksam. Tesekkurler.

• iOS 6'ya göre pek içaçıcı değil açıkçası.
  • Bende pil süresi arttı nedense. Ama tam verimli bir deneme ile tekrar yazarım sonucu. Bu arada heves almak için geçerseniz geçin derim. Şu an uygulamalarda ve stabilitede doğal olarak sorunlar var. Takılmalar falan oldukça mevcut.
  • ben net sorunu yüzünden jb siz 6.1.4 kullanıyordum. ip5te
    udidsiz yükseltme ile telefonu 7 ye yükselttim...1-2 sefer reset attı başlarda ama sonra stabil hale geldi...şarj çok gitmiyor bence en azından önceki versiyonla yoğun hissedilen bi fark yok...
    udid kaydım bu akşam gelirse orjinal versiyonu restore ile yükleyip geliştirici karşılaması alayım bari :)
  • Bende iphone 5 cihazimda ios 7 yuklu ama tek sorunum sarj dayabdiramiyorum ben. Bu gece ankaradan evime dondugunde muhtemelen ios 6 ya donus yapacagim. Diger herseyden memnunum ama sarj sorununun giderimlesi gerekiyor. Buda zaten hebuz beta surum olmasindan kaynaklaniyor.

• Pil dayanma suresi konusunda:

• quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

ben net sorunu yüzünden jb siz 6.1.4 kullanıyordum. ip5te
    udidsiz yükseltme ile telefonu 7 ye yükselttim...1-2 sefer reset attı başlarda ama sonra stabil hale geldi...şarj çok gitmiyor bence en azından önceki versiyonla yoğun hissedilen bi fark yok...
    udid kaydım bu akşam gelirse orjinal versiyonu restore ile yükleyip geliştirici karşılaması alayım bari :)

Orjinal versiyondan kastınız nedir?

Arkadaşlar ios 7 yi shift+update ve shift+restore ile kurmak arasında ne gibi farklar var?

Dikkatimi çektide sanırım ios 7 yi sorunsuz kullanan arkadaşlar sıfırdan kurulum yapanlar yani restore yaparak kuranlar.

Bununla ilgili fikirleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 15 Haziran 2013; 14:20:57 >
  • Hic bir farki yok ben udid kaydini yaptirdim ve oyle kurdum ios 7 yi ! Ama sarj dayabdiramadim aksam yola cikicam 4 saat kik yol gidicem simdiden dusunur oldum %100 den sifira inermi 4 saatte :) eve dondugumde ios 6 ya donus yapacagim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.