Bildirim
ios 7 pil süresi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Henüz 1 gün oldu herkes yükleyeli en erken yükleyen kişi test etmiştir.Ben etmedim ama bazı kişiler iyi gidiyor diyor ama bence yavaş doluyor şarjı belki bilgisayardan yaptığım için de olabilir + konuyla ilgili bir çok yorum var anakonuların altında bulabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: stkgcl
Henüz 1 gün oldu herkes yükleyeli en erken yükleyen kişi test etmiştir.Ben etmedim ama bazı kişiler iyi gidiyor diyor ama bence yavaş doluyor şarjı belki bilgisayardan yaptığım için de olabilir + konuyla ilgili bir çok yorum var anakonuların altında bulabilirsiniz
Bilgisayardan yavas sarj olur 2 kat fark var prizle arasinda. Gelelim konuya dun sabah 9 gibi yukledim 7 saat kullanim 12 saat bekleme suresiyle %15 sarj kala prize taktim. Ios6ya gore %10-15 fazla pil yiyor. Buda beta olmasindan dolayidir ki normal bir durum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha pil süresini söylemek için çok erken ama geçip denemekte fayda var hem merak gidermiş olursunuz zaten bildiğim kadarıyla beta olduğu için henüz geri dönmekte sıkıntı yaşamayız. -
Bana gore benim pil surem uzadi acikcasi daha iyi gidiyor gibi benim pilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4S'e yükledim.
Tabi telefonla bol bol oynuyorum da ama sabah %100 olan şarj şu saat itibari ile %34 -
%100 şarjdan sonra net 4 saat 43dakika gitti. Cihaz iPhone 5 .
6 saat kullanim, 17,5 saat bekleme kalan %34
quote:
Orijinalden alıntı: antikitos
4S'e yükledim.
Tabi telefonla bol bol oynuyorum da ama sabah %100 olan şarj şu saat itibari ile %34
bende 4s e yükeldim aynı sorunla karşılaşınca geriye döndüm szaten tam satabil değil tadaha
ios 6 da sabahtan beri oynuyorum sarjım 76 da ios7 olsaydı en az 40 dı -
Benim sarj süremde gözle görülür düşüş oldu arkadaşlar. -
şarj anladığım kadarıyla sıkıntılı,şimdilik beklemeye alalım -
quote:
Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn
quote:
4S'e yükledim.
Tabi telefonla bol bol oynuyorum da ama sabah %100 olan şarj şu saat itibari ile %34
bende 4s e yükeldim aynı sorunla karşılaşınca geriye döndüm szaten tam satabil değil tadaha
ios 6 da sabahtan beri oynuyorum sarjım 76 da ios7 olsaydı en az 40 dı
yine de görselliği çok hoşuma gittiği için geriye dönmeyi düşünmüyorum :)
Ama günde 2 kere şarj ediyorum. -
hangisine şarj dayanıyorkı buna dayansın :D -
iPhone 5 kullanıcısı olarak ilk defa böyle 1 yazı yazıyorum, pili içiyor, düzeleceğini bilsem restore edeceğim, bunun dışında memnunum, 1 sıkıntı tok.
quote:
Orijinalden alıntı: Extreme Victory
iPhone 5 kullanıcısı olarak ilk defa böyle 1 yazı yazıyorum, pili içiyor, düzeleceğini bilsem restore edeceğim, bunun dışında memnunum, 1 sıkıntı tok.
Developer ve udıd kayıtın olmadan mı yaptın? -
Udid kaydim var cihaz i5 pili resmen somuruyor. %25 -%18 e 2 dk da indi. Sasirdim kaldim.
4s'e var olan sistem üzerine kurdum. Sıfır bir kurulum olmadı yani. Pili bildiğiniz içiyor alet. -
Bende iphone 5 var. IOS7 resmen sömürüyor pili. #direnpilim. -
quote:
Orijinalden alıntı: skyusb
Bende iphone 5 var. IOS7 resmen sömürüyor pili. #direnpilim.
#direnpilim -
quote:
Orijinalden alıntı: oldboi
quote:
Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn
quote:
4S'e yükledim.
ios 6 da sabahtan beri oynuyorum sarjım 76 da ios7 olsaydı en az 40 dı
yine de görselliği çok hoşuma gittiği için geriye dönmeyi düşünmüyorum :)
Ama günde 2 kere şarj ediyorum.
valla jb siz telefon çekilmez alet zaten 6.1.3 de duracağıma .os7 nin betasında sarjsız durmmaya razı oldum çünkü kısayollar falan çok iyi olmuş
Benzer içerikler
- iphone sıcaklık ölçme
- google fotoğraflardan silince galeriden de siliniyor mu
- turkcell arama bekletme
- iphone notları yükseltme uyarısı
- iphone kilitli sim yazıyor
- iphone uygulama şifreleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X