Şimdi Ara

Tablet Batarya Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar tabletlerinizde oyun oynarken, film izlerken ,nette gezerken ,beklemedeyken ne kadar sarj dayanıyo
    yazarmısınızz
    bide bu 3000 mah mi daha iyi yoksa 4000 mah mi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tablet Batarya Süresi: Uzun Ömürlü Bir Tablet Deneyimi İçin İpuçları

Tabletinizin batarya ömrü, cihazınızı kesintisiz kullanmanız için çok önemlidir. İster film izliyor, ister oyun oynuyor veya internette gezinüyor olun, tabletinizin bataryası bitmeden önce yeterince uzun süre çalışmasını istersiniz.

5000 mAh Batarya Kaç Saat Gider?

5000 mAh kapasiteli bir batarya, tabletinizin kullanımına bağlı olarak yaklaşık 10-15 saat boyunca dayanabilir. Ekran parlaklığı, kullanılan uygulamalar ve hücresel veri bağlantısı gibi faktörler batarya ömrünü etkileyebilir.

Batarya Ömrünü Uzatma İpuçları

Tabletinizin batarya ömrünü uzatmak için şu ipuçlarını izleyebilirsin:

• Ekran parlaklığını düşür.
    • Kullanılmadığında Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısını kapat.
    • Arka planda çalışan uygulamaları kapat.
    • Cihazını düşük güç moduna al.
    • Otomatik senkronizasyonu devre dışı bırak.
    • Pil tasarrufu özelliklerini etkinleştir.
    • Pil dostu uygulamalar kullan.
    • Orijinal şarj cihazını ve kablosunu kullan.

Bataryanın Sağlığını Koruma

Tabletinizin bataryasının sağlığını korumak, uzun ömürlü bir kullanım için çok önemlidir. Bataryanın ömrünü uzatmak için aşağıdaki önerilere uyabilirsin:

• Tableti aşırı şarj etmekten kaçın.
    • Tableti çok düşük şarjdayken kullanma.
    • Tableti aşırı sıcak veya soğuğa maruz bırakma.
    • Tableti düzenli olarak kalibre et.

Tabletinizin batarya ömründen memnun değilsen, bataryanın hasarlı olup olmadığını kontrol ettirmen gerekebilir. Hasarlı bir batarya, tabletin performansını olumsuz etkileyebilir ve hatta güvenlik riskleri oluşturabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dun gece yolculuk esnsinda 5 tane film izledim bitti. Yani 7-8 saat kadar gitti. Ekran sonuna kadar kisik powersave modunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Dun gece yolculuk esnsinda 5 tane film izledim bitti. Yani 7-8 saat kadar gitti. Ekran sonuna kadar kisik powersave modunda.

1 tane film izliyorum bitiyor batarya özelliğide 4000 mah daha alalı 4 gün oldu tableti kullandım iğade alırlarmı
  • quote:

Dun gece yolculuk esnsinda 5 tane film izledim bitti. Yani 7-8 saat kadar gitti. Ekran sonuna kadar kisik powersave modunda.

bide ilk sarjı nasıl yaptınn
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer126

quote:

1 tane film izliyorum bitiyor batarya özelliğide 4000 mah daha alalı 4 gün oldu tableti kullandım iğade alırlarmı

Markası ne tabletinin. Benim ki 5000 mah ve gayet kaliteli. İlk şarj diye bişey yok benim için istediğim de takarım istediğim de çıkarırım şarjdan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omer126

quote:

Markası ne tabletinin. Benim ki 5000 mah ve gayet kaliteli. İlk şarj diye bişey yok benim için istediğim de takarım istediğim de çıkarırım şarjdan.

qpad 4000 mah
  • Yazılımsal olabilir 4000 Mah bataryanın o kadar çabuk bitmemesi lazım. Ya da cok pil tüketen birşeyler açık olsun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop pil şarj olmuyor
    3 yıl önce açıldı
    iPhone Pil Değişimi
    4 yıl önce açıldı
    Monster pil ömrü
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Film izlerken performans modunda kullanmazsanız arkada uygulama bırakmazsanız çok rahat 5-6 saat gider

• Arkadaşlar 4000 mAh ne ki,benim tablet aşağıdaki 8000 mAh ama 2,5-3 saat internette gezince bitiyor.Cihaz mı arızalı yoksa normal mi? yorumlarda alan bir arkadaş 2-3 saat gidiyor diye iade etmiş beni de huylandırdı onun için merak edip kullanan arkadaşlardan bilgi almak istedim.

Sizce 8000 mAh kaç saat gitmeli? Daha uzun gitmesi için neler yapabilirim?

http://www.hepsiburada.com/liste/inca-astro-16gb-101-ips-beyaz-tablet-2-adet-hediye/productDetails.aspx?productId=bd302721&categoryId=3008012

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.