Şimdi Ara

iOS 7 resmen tanıtıldı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
4
Favori
10.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmi olarak ne zaman gelir telefonlarımıza güncelleme ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Resmi olarak ne zaman gelir telefonlarımıza güncelleme ?

Eylül ayında dağıtıma başlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS cinsel tercihini değiştirmiş sanırım

• apple'a laf atan android düşkünü kardeşlerim apple olmasa günümüzdeki mobil teknolojinin yarısını göremezdik bunu unutmayın ha bir şey daha var alıntıdır
    2004 WWDC
    //Apple 2004 yılında, OS X 10.4 "Tiger" sürümün önizlemesinin yanı sıra, düz panel ekranların yeni bir versiyonunu tanıttı. O günün bombası 3299 $ mal olan bir 30-inç, 2.560 x1.600-piksel ekran oldu. Kullanıcıların Power Mac G5 masaüstü bilgisayarını çalıştırmak için, Nvidia GeForce 6800 Ultra DDL grafik kartı ekstra $ 599 fiyat ile satışa sunuldu.\\
    yıl 2013 oldu full hd üstü çözünürlük teknolojisi yeni yeni çıkmaya başladı.

• merhaba arkadaşlar yeni bir zamanda iphone 5 alıcam gold da beyazı yok onu beklıyorum ama ios7 gördükten sonra pek hevesim kalmadı çünkü çakma android olmuş çıkmış klasından çekilmiş ıphone agırlını tamamen kaybetti bende steve jobs dan sonra işlerin b*ka sardıgı resmidir.

• Harika olmuş bide canlı duvar kağıdı

Offff tadından yenmez

• Bende yükledim.Ana renkleri abartmışlar,cart yeşil cart kırmızı berbat.Önceki sürümlerde gri üzerine siyah veya beyaz yazılar daha ağır, karizmatik ve daha okunaklıydı.Beyaz ağırlıklı zemin olmamış.Harfler ve yazılar incelmiş eskisi daha okunaklıydı.wireless açıp kapama iyi ama 3G de açma da olmalıydı.Yine ayarlara giriyoruz bunun için.Bir NC Settings eklemek çok mu zor?Eğer bu full sürümde böyle olursa HTC nin Sense arayüzü açık ara en iyisi diyebilirim.

• Bu arada iyi olanlarda var.Safariyi çok beğendim daha hızlı ve kullanışlı.Bildirim ekranı 3 e bölünmüş bu iyi olmuş.Birde tam denemedim ama videoda izledim uygulamaların 3G veri kullanımını ayarlayabiliyormuşuz bu da çok iyi bir özellik gibi görünüyor.

• Hiç yakışmamış ya çok kötü bence

• quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

Bu arada iyi olanlarda var.Safariyi çok beğendim daha hızlı ve kullanışlı.Bildirim ekranı 3 e bölünmüş bu iyi olmuş.Birde tam denemedim ama videoda izledim uygulamaların 3G veri kullanımını ayarlayabiliyormuşuz bu da çok iyi bir özellik gibi görünüyor.

Uygulamaların hangilerine internet erişimi verileceği ve ne kadar kullandıkları görülebiliyor.

• Ehh diyebilirim. Sadelikten yana tercihini bozmuş Apple fena olmamış ama biraz daha siyahımsı renkler kullanılmalı.
  • çocuk telefonu gibi olmuş

• Çok çocuksu olmuş..

• Hiç güzel olmamış yahu bu yeni ikonlar, stil ve renkler!
    Tarafsız gözle bakmak lazım.

• Böyle basit bir değişiklik bile yeni iPhone alasımı getirdi, reklam kötü bir şey cidden.
  • Jailbreak takımının efsanevi ismi pod2g, geçtiğimiz hafta tanıtılan iOS 7'yi Twitter üzerinden çok ağır dille eleştirdi. pod2g yeni iOS için bakalım neler söylemiş.

Geçtiğimiz hafta tanıtılan iOS 7 eleştiri oklarının hedefi olmaya devam ediyor. Apple tasarımcısı Jony Ive tarafından geliştirilen iOS 7, kullanıcılar tarafından Android ve Windows Phoneplatformlarının benzer özelliklerini taşıdığı için eleştirilmişti.Bu eleştiri karavanına iOS 5.1'e Jailbreak işlemini yapan ünlü hacker pod2g'de katıldı. Bu güne kadar gelmiş geçmiş en kolay yapılabilen Jailbreak'in yaratıcısı pod2g, iOS 7'yi Twitterüzerinden çok ağır eleştirdi.pod2g, iOS 7'nin devrim yaratan bir sürüm olmadığını ve arayüzünün paint'le çizilmiş gibi durduğunu belirtti. Ayrıca yeni iOS sürümünün ilk betasının çok sorunlu olduğunu ve iOS 7'yi genel olarak beğenmediği için Android'e geçmeyi düşündüğünü dile getirdi.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 28 Ocak 2014; 5:02:14 >
  • Valla apple tum dunyanin zevkine gore hareket edemez ama trend tasarimlara uymaliydi bence gelmisti zamani. İlk iphonedan bu yana iphone kullaniyorum ama artik iphone 5ten beri gozum rahatsiz olur olmustu cidden yeter diyordum artik. ios7yi daha yuklemedim ama benim zevkime hitap ediyor. Biraz daha canli olmaliydi.

Elma veren agac taslaniyor her zamanki gibi ya android kullaniyorsan kullan devam et neden bu basliga kadar gelip konusuyorsun ki? Bu arz talep mevzusu biz istiyoruz parasini verip aliyoruz. Ya calinti ne demek? Renklerin telifi androide mi ait? Calinti olan ozenilen ihlal edilen bir hak varsa buyursun android hakkini arasin. Canli renk de mi kullanamaz kimse anlamiyorum...

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 28 Ocak 2014; 5:03:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

adamlar bildiğin s3 yapmaya calismislar. Utanmasalar touchwiz koyduk diyecekler. Htc one, galaxy s4 çıktı biri şunlara haber versin bir sene daha ertelensin iphone 5s ya da artık bi 5sgfks daha mı çıkar.

touchwiz denen rezil kasıntı şeyi kimse kopyalamaz merak etme şarj aletinden tut kutusuna kadar apple kopyalayan samsung dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImaginePerest -- 19 Haziran 2013; 16:11:16 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.