Şimdi Ara

iOS 7 resmen tanıtıldı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
4
Favori
10.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hacı özellik olarak iyi gibi duruyo ama iphonedaki kullanış gibi olmuyor.2 sinide yaklaşık olarak 2 şer yıl kullandım.Demek istdiğimi ancak uzun süre 2 sinide kullanırsan anlarsın.Note 2 kullanmamın tek sebebide ekranının büyük olması.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 28 Ocak 2014; 5:06:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun gece geliyomu ios 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

bugun gece geliyomu ios 7

bende bunu öğrenmek için girdim fakat bizde 18 i olunca amerikada 18 i olmuyor. yani bu gece değil yarın akşama doğru çıkacağını düşünüyorum. yinede kesin bilgiyi bilen yazarsa sevinirim. bende merak içindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

quote:

bende bunu öğrenmek için girdim fakat bizde 18 i olunca amerikada 18 i olmuyor. yani bu gece değil yarın akşama doğru çıkacağını düşünüyorum. yinede kesin bilgiyi bilen yazarsa sevinirim. bende merak içindeyim.

o zaman bu gece jb i silip restore yapalım yarın iş çıkışı ios 7lerdeyiz

• UI WP & Android karışımı olmuş ve iyi olmamış bence. Çok kıpır kıpır ve oval şekiller hakim. Biraz düzeltmeleri lazım şunu.
  • quote:

quote:

California saatiyle sabah 10'da yayınlanması bekleniyor.

Yani bu durumda Türkiye'de saat 20:00 olacak diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator

quote:

quote:

teşekkürler ios 6.0.1 den direk 7 ye geçişim bana iyi gelecek galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Yunus

quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Beyler donmalarınız başlamış hayırlı olsun. Iphone 5 IOS 7 safari html5test.com'da 404 puan alıyormuş. Samsung Galaxy S4 Android 4.2.2 browser 479 puan alıyor haber vereyim dedim, karar vermek için henüz geç kalmadınız

Tamam şu an herkes gidip o puana göre mal gib s4 alacak saol.
    Note 2 kullanıcısıyım bu arada.İphone her şekilde yer galaxy leri

Her şekli açar mısınız acaba. Multiwindow, hız, içerik, özgürlük, pressure sensitive spen, 440 üzeri ppi, gorilla glass 3, nfc, air view, smart control, air gesture, Türkçe algılama ve el yazısı tanıyan klavye, s beam, türkçe tts, emergency mode, nem ve sıcaklık sensörü, cover sensörü? Kusura bakmayın daha çok var ama yoruldum isterseniz devam edebilirim.

saçma sapan özellikler ios telefonlar stabil bilgisayar gibidir android telefonlar telefon ile çok uğraşanlar içindir ios iş adamları, çalışanlar vs için o yazdıgın özelliklerin hiçbiri işe yaramıyor gorilla glass telefon 1 kere yere düşse telefonun camı buz gibi parçalanır. o yazdıgın özelliklerin çoğu var zaten iphone da (hız androidden kat kat fazla) siz kocaman leğen gibi telefonla uğraşın tabi o kadar para verdiniz savunmak hakkınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator

quote:

quote:

teşekkürler ios 6.0.1 den direk 7 ye geçişim bana iyi gelecek galiba

Cikiyomu bugun apple yamuk yapmaz

• güncellemelerde gözüküyor ama indirirken hata oluştu diyor
  • Bende görünmüyor güncellemelerde
  • Sonunda geliyor update

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OffLineR -- 18 Eylül 2013; 21:36:00 >
  • yukleyebilen varmı 2 kez hata vermişti şimdi yeniden yüklüyorum5/1 si doldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami_24 -- 19 Eylül 2013; 0:35:48 >
  • dün gece yükledim. biraz değik geldi. ama kullandıkça alışıyorsun.
    daha etkileyici.
  • ARKADAŞLAR ALBÜMÜMDEN HERHANGİ BİR RESMİ DUVAR KAĞIDI OLARAK YAPMAK İSTEDİĞİMDE AŞIRI YAKIN GÖSTERİYOR BİR ÖNCEKİ İOS SÜRÜMÜNDE BÖYLE BİR SORUN YOKTU BU DURUMU NASIL ÇÖZEBİLİRİM
  • Merhaba.
    iPhone 4 ve iPad mini de ios 7 ye geçtikten sonra Facebook, safari ve Youtube da videolar açmıyor. Bugün Youtube ve Facebook un güncellemelerini yaptım ama düzelmedi. Yapabileceğim bir şey varmıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu yükseltince geri alabiliyormuyuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senti

Merhaba.
    iPhone 4 ve iPad mini de ios 7 ye geçtikten sonra Facebook, safari ve Youtube da videolar açmıyor. Bugün Youtube ve Facebook un güncellemelerini yaptım ama düzelmedi. Yapabileceğim bir şey varmıdır?

Sorun IOS 7 de değil benim modemde imiş. Zyxel . Bir güncelleme yükledim olay düzeldi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 7 sıkıntı var.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.