Şimdi Ara

iOS 7 resmen tanıtıldı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
4
Favori
10.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soralalp

Yok üzülüyorum verilen paralara eski yazılım satılıyor neyse hadi iyisiniz gerçek multitasking gelmiş. Ios 8 de de belki multiwindow gelir sevinirsiniz status barı fln da kopyaladilar bir de wirelessi cozdunuz mu tamamdır; internet gerekli nitekim.

sen hic uzulme para cok bizde harcayacak yer bulamiyoruz ondan aliyoruz zaten sen bizim paramiza takilma..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 28 Ocak 2014; 5:03:32 >
  • quote:

Size bir resim atayimda apple a yollayın ilerde lazım olur. Buarada kasmalarin sebebi java virtual machine sistemini farklı donanımlara uyum sağlamasını sağlamak için yoğun bir sistem yapılmasıdır. Her firmanın kendi anroid alttapisini gelistirmesiyle mesela s4 teki yeni touchwiz, sistem çok performansli calismaktadir. Son performans testlerine bakarsanız artık elinizde stabilite kozu bile kalmadı yazık.
    iOS 7 resmen tanıtıldı

kime ne ispat etmeye çalışıyorsun herkesin telefonu kendine 2000 tl ye aldığın telefon şuan 1600 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImaginePerest -- 19 Haziran 2013; 16:28:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ImaginePerest

quote:

Size bir resim atayimda apple a yollayın ilerde lazım olur. Buarada kasmalarin sebebi java virtual machine sistemini farklı donanımlara uyum sağlamasını sağlamak için yoğun bir sistem yapılmasıdır. Her firmanın kendi anroid alttapisini gelistirmesiyle mesela s4 teki yeni touchwiz, sistem çok performansli calismaktadir. Son performans testlerine bakarsanız artık elinizde stabilite kozu bile kalmadı yazık.
    iOS 7 resmen tanıtıldı

kime ne ispat etmeye çalışıyorsun herkesin telefonu kendine 2000 tl ye aldığın telefon şuan 1600 lira

daha dur 1000 liraya düşecek 2000 tlye alan adam 900 tl ye zor satacak samsung fanboyları anca rakamlarla övünürler yok 16bin puan almış bilmemne bak hele iş kullanıma gelince fos

• quote:

iOS 7 resmen tanıtıldı

O dediklerinden gram anlamiyorum, anlamak zorunda da degilim ilgi alanlarim cok farkli. Ama sunu bilirim telefonu elime alirim kullanimi bana gore hizlidir yeterlidir, tipine bakarim guzeldir, kullanimi rahattir parasini oderim. Zaten applein zannedersem bu kadar cok taslayani oldugu halde bu kadar iyi satabilmesinin nedeni de bu. Taslayanlar surekli su teknik konulardan konusuyorlar alanlarsa halk bu kadar basit.

• ben beğendim.iostan kısa yollar istiyordum gelmiş, eski hali beni sıkmıştı bu yeni hali en azından değişikliktir bana iyi gelicek. androide dönmeyi düşünüyordum ama sanırım vazgeçiyorum. nadir beğenenlerdenim sanırım.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 28 Ocak 2014; 5:04:36 >
  • quote:

Kullanım diyen arkadaşlar, s4 üm emailimden uçağımin kalkiş iniş yerlerini araştırıp saatinden 2 saat önce haber veriyor ve gideceğim yerlerin son haberlerini, döviz kurlarını,hava durumunu ve alışveriş imkanlarını söylüyor. Ne olur azıcık teknolojiyi keşfedin çağın gerisinde kalmayın. Ya en azindan internetten müzik indirebilin

Demek ki onlara ihtiyac duymuyorum. Bunu hic dusunuyor musun? yeterlidir belki onlar icin diye.. İnternetten muzik indirmeyi marifet sayman senin sadece teknolojiden anladigini gosteriyor zaten, apple telif ihlaline hayir dedigi icin mi suclu oluyor aslinda buna izin verenin yasal olarak sorumlulugunu almasi ve bu yonde adim atmasi gerekirken...

• Apple'ın kısıtlayıcı politikasından şikayetçiydim adamlar aşmışlar Tabi Android kadar olmasa da.Yalnız ikonlar pek iyi değil.Isındım birden Apple'a.

Edit : Yine Samsung-Apple kavgaları var bu konuda da Ya isteyen istediğini alır neden bu kadar kasıyosunuz anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felina. -- 19 Haziran 2013; 18:57:48 >
  • quote:

iOS 7 resmen tanıtıldı

Performans testi ile stabilitenin ne alakası var...

• Dandrozotlar basmış burayı
  • quote:

Kullanım diyen arkadaşlar, s4 üm emailimden uçağımin kalkiş iniş yerlerini araştırıp saatinden 2 saat önce haber veriyor ve gideceğim yerlerin son haberlerini, döviz kurlarını,hava durumunu ve alışveriş imkanlarını söylüyor. Ne olur azıcık teknolojiyi keşfedin çağın gerisinde kalmayın. Ya en azindan internetten müzik indirebilin

Sana batan neyde burda takılıysun anlamış değilim git işine arkadaşım senin telefonun daha iyi ok aferin seni alkışlıyoruz
    Hadi şimdi kendi cihazının bölümüne git zeki akıllı android kullanıcısı

• dandroid fandrozortları toplanmış yine kasabın vitrinindeki ciğerlere iç geçirip cama ekmek banmaya. her kaliteli oyunun ios platformuna çıkması, multiplatform oyunların ilk iosa çıkıp aylar sonra androide gelmesi, Türkiye ve dünyadaki bankaların, firmaların sadece ios'a yazılım hazırlaması, ios'da herşeyin dokunduğun gibi karşına gelip s3 s4 gibi plastiklerde rehberi 5-6sn beklemek fena koyuyor bu fandroidlere. donanımla gözleri boyanıp, iphone 4/4s'te dahi takır takır çalışan oyunların o donanımlarda kasması, üstüne bir de 1900-2000 e telefon alıp 2 ay sonra 1400 liraya satılıp değerinin ölmesi de saçlarını başlarını yolduruyor, gelip açılan ios konularına kinlerini kusuyorlar. android pişmanlıktır, siz de asosyal rom yükleyici fandrozort olmadan gelin bırakın elinizdeki plastik takozları.

• forum dolmus 0-6 yas ile. ayrica mercimek kadar beyni olanlar kendi forumuna gitsin.dogru durust yazi okuyamiyoruz sizin yuzunuzden

• yani ios 7 alışılabilir duruyor ... control center iyi olmuş işlevsel ama kesinlikle görsellik olmamış .. safari iyi iconlarını beğenmedim .. yani kafa karışık ..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 28 Ocak 2014; 5:05:09 >
  • quote:

Beyler donmalarınız başlamış hayırlı olsun. Iphone 5 IOS 7 safari html5test.com'da 404 puan alıyormuş. Samsung Galaxy S4 Android 4.2.2 browser 479 puan alıyor haber vereyim dedim, karar vermek için henüz geç kalmadınız

Hala sentetik testlerle konusuyorsunuz ve beta bir sistemle son kullanici sistemini karsilastiriyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler donmalarınız başlamış hayırlı olsun. Iphone 5 IOS 7 safari html5test.com'da 404 puan alıyormuş. Samsung Galaxy S4 Android 4.2.2 browser 479 puan alıyor haber vereyim dedim, karar vermek için henüz geç kalmadınız

Tamam şu an herkes gidip o puana göre mal gib s4 alacak saol.
    Note 2 kullanıcısıyım bu arada.İphone her şekilde yer galaxy leri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F8D260ED3

quote:

Tamam şu an herkes gidip o puana göre mal gib s4 alacak saol.
    Note 2 kullanıcısıyım bu arada.İphone her şekilde yer galaxy leri

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 28 Ocak 2014; 5:05:32 >

• quote:

.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 28 Ocak 2014; 5:06:00 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.