Şimdi Ara

ios 7 soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi ben ios 7 kurdum udid siz. shift - update diyerek kurdum. fakat birşey öğrenmek istiyorum shift restore yaparak aynı dosya ile kurulum yapamaz mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Flexsible

şimdi ben ios 7 kurdum udid siz. shift - update diyerek kurdum. fakat birşey öğrenmek istiyorum shift restore yaparak aynı dosya ile kurulum yapamaz mıyım?

Hocam nereden yüklediniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl nereden yükledim ipsw dosyasını indirdim forumda verilen link ten daha sonra da kurdum udid girişine gerek kalmadan.
  • Kurulur, fakat shift + restore ile kurulduğunda UDID yoksa aktivasyon ekranında kalırsın. Temiz kurulum için şunu yapabilirsin;

- iOS 6.1.3'e restore yap.
    - Yedekten geri yükleme yapma. Daha sonra da hemen iOS 7'ye güncelle. Sonra rehber, mesajlar ve notlar gibi basit şeyleri yedekten yüklersin istersen.
  • evet temiz restore yapmak istiyorum demiş olduğunuzu yaparsam olur mu? çünkü şimdi kurdum hiçbir şeyi silmeden geri getirdi ben temiz sıfırdan kurulum yapmak istiyorum dediğiniz şekilde uygulayacağım. peki ben şimdi ios 7 yaptım 6.1.4 e geri dönebilir miyim? restore yaparak??
  • bişey daha peki ben update ettim ya eski sürümü silmemiş ondan ağırlık yapar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.