Şimdi Ara

Ios 8.0 Sürümü Ne Zaman Gelicek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler elimde Iphone 4s var. Şuan İos 7.1.1 yüklü. Şuanlık azıcık takılmalar ve kasmalar dısında sorunu yok. Ama bu seriden sıkıldım. İos 8.0 ne zaman çıkar bilen varmı beyler ?

• 8 kasmaz diyosun yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 4s de daha çok kasar büyük ihtimalle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios tüm serisinde en köklü değişimi ios 7 ile yapmıştır, üzülerek söylüyorum ki bu yeni tasarım ufak değişiklikler dışında en az 3-4 büyük ios güncellemesi gelmeden değişmez, o yüzden alışmaya çalışırsanız iyi edersiniz ve ios 8 cihazınızda ios 7'den de kötü bir performansla çalışacaktır( en azından bugüne kadar hep böyle oldu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 24 Mayıs 2014; 13:41:05 >
  • 2 Haziran da tanıtılması bekleniyor ama yerinde olsam ios 8 e bel bağlamazdım. Apple'ın taktiği belli her güncellemede cihazları yavaşlatıyor farkettirmeden, yani ios 7 de takılmaları, kasmaları olan cihazın ios8 ile düzeleceğini sanmıyorum ve korkuyorum benim i5 de bu hallere düşecek diye.
  • Ios 8'de söylendiği gibi köklü değişim olmayacak o yüzden 4S'i çok çok yıpratacağını düşünmüyorum ben.
  • 4 te kasabilir ama 4 disindaki cihazlarda daha iyi calisacagini dusunuyorum ben 8 cihazlara daha iyi optimize olacak gibime geliyor apple bu kadar sikayetten sonra memnun edecek gibi en azindan ben oyle dusunuyorum insallah bu sekilde olur. Bende 4s kullaniyorum ciktigi gibi yuklemiycem ilk once yorumlara bakip yukleyecegim sende oyle yap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Schnitter kullanıcısına yanıt
    iOS8 için birsey diyemem lakin 4s, ios7 ile daha hızlı ve akıcı çalışıyor. Evet buglari ve açıkları var ancak hız ve akıcılık acısından değerlendirirsek ios7, iOS6'ya göre daha hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 24 Mayıs 2014; 15:10:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megozenn

Ios 8'de söylendiği gibi köklü değişim olmayacak o yüzden 4S'i çok çok yıpratacağını düşünmüyorum ben.

+1 fazla olmaz iOS 4-5 farkı gibi az

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip4 ios 6.1.3 kullanılıyorum gayet stabil calısan cıhaz son 1 aydır cıldırdı resmen kasım kasım kasılır hale geldı restore sart ama ios7de ıstemıyorum nalet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost.shoot

ip4 ios 6.1.3 kullanılıyorum gayet stabil calısan cıhaz son 1 aydır cıldırdı resmen kasım kasım kasılır hale geldı restore sart ama ios7de ıstemıyorum nalet olsun

Semi restore kavramini arastirabilirsiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

quote:

ip4 ios 6.1.3 kullanılıyorum gayet stabil calısan cıhaz son 1 aydır cıldırdı resmen kasım kasım kasılır hale geldı restore sart ama ios7de ıstemıyorum nalet olsun

jeilbreak yapılması gerekıyor hocam arastırmıstım bı ara jeılbreak olayına karsıyım suan için ama bu gidişle tabularımı yıkıcam
  • Birde türkçe siri gelirse daha iyi olur :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

iOS8 için birsey diyemem lakin 4s, ios7 ile daha hızlı ve akıcı çalışıyor. Evet buglari ve açıkları var ancak hız ve akıcılık acısından değerlendirirsek ios7, iOS6'ya göre daha hızlı.

Bende iki tane iphone5 i mi test ettim Birinde ios 6.1.3 var diğerinde 7.1.1 var ios6 kullanırken göze hızlı geliyor fakat yanyana koyup aynı işlemlere aynı anda dokundugumda ios7 daha hızlı açıyor herşeyi anlamadım gerçekten yani ios6 hızlı gibi geliyor kullanırken fakat kilit açılma süresi bile ios7 de daha hızlı safari daha hızlı calısıyor rehbere daha hızlı giriyor gibi herseyi denedim hep ios7 daha hızlı cıktı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

quote:

jeilbreak yapılması gerekıyor hocam arastırmıstım bı ara jeılbreak olayına karsıyım suan için ama bu gidişle tabularımı yıkıcam

Ben jbnin iphone icin nimet oldugunu dusunuyorum hocam bence biraz okuyun, arastirin neler yapilabildigini

• ardından birisi başka başlık açar. bu 8.0'ın jb'i ne zaman çıkacak diye böyle sürüp gider :)
  • Turkce siri gelse jbden vazgecebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi telefonla çok uğraşmıyorsanız gayet hızlı , sadece Facebook falan yüklü bir telefondan bahsediyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

8 4s de daha çok kasar büyük ihtimalle.

ios7 nasıl kasıyorsa öyle kasıcak çünkü çok fazla değişiklik olmayacak. ios7 de kasmasının sebebide resmen yazılım sil baştan yaptılar çok sorun çıkaracağını zannetmiyorum ama her yeni çıkacak sürümde az da olsa kasma olayı artar daha fazla stabilite olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verre

quote:

Orijinalden alıntı: Megozenn

Ios 8'de söylendiği gibi köklü değişim olmayacak o yüzden 4S'i çok çok yıpratacağını düşünmüyorum ben.

+1 fazla olmaz iOS 4-5 farkı gibi az

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.