Şimdi Ara

@@@ İOS 8.1 İPHONE 5 PERFORMANS @@@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Schnitter

Jb çıkınca geçerim diyordum, artık jb çıksada geçmem.

ios 6 mı kullanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

quote:

ios 6 mı kullanıyorsun

iOs 6 kullanmayı canı gönülden isterdim ama 7.1.2 deyim şu an.
  • quote:

quote:

quote:

ios 6 mı kullanıyorsun

Ben hiç o zaman 8.1 e geçmiyim 6.1.4 ten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iPhone 5S 7.1.2 var memnunum bir çok kişi 8.1 güncellemiş ben de güncellemek istiyorum ama bir çok kişi keşke 7.1.2 falan dönebilseydim diye yakınıyor ne yapsam anlamadım?
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    Tabii ki iyiydi, iphone 5 için.

• Doğru seçim olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagdastyana

Dün gece 8.1 güncelledim. Öğleden sonra %100 şarj ile evden çıktım saat 19:00 da evdeydim %20 şarj kalmıştı. Normal kullanımda üstelik 3g açık. Hiç oyun oynamadım. Şimdi baktım 5'er dakikalık 8 telefon görüşmesi yapmışım. En fazla 10 dakika nette dolaştım. Kasma yapmadı fakat ayarlara ne zaman girsem donuyor, en az 5 saniye sonra tepki veriyor. Şimdi düşünüyorumda keşke 7.1.1 dönme imkanı olsa

6.1.4 ten geçiyimmi 8.1 e?

Geç. 1 dk durma. Nasılsa en geç yarın bu saatlerde iOS 8'e geçtiğime çok pişmanım diye @İPHONEMRE gibi kafana sıkarsın güzelim iOS 6.1.4'ü bıraktım diye konu açarsın.

Geçeceksen bari 8.1.2 gibi bir sürümü ve o sürüme jb çıkmasını bekle.

Ayrıca iOS 8'le iPhone 5'e hiçbir şey olmayacak. Lakin iOS 9.0.x serisinde ciddi aksaklıklarla karşılaşacak; sonrasında 9.1.x serisiyle tekrar toparlayacaklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagdastyana

Dün gece 8.1 güncelledim. Öğleden sonra %100 şarj ile evden çıktım saat 19:00 da evdeydim %20 şarj kalmıştı. Normal kullanımda üstelik 3g açık. Hiç oyun oynamadım. Şimdi baktım 5'er dakikalık 8 telefon görüşmesi yapmışım. En fazla 10 dakika nette dolaştım. Kasma yapmadı fakat ayarlara ne zaman girsem donuyor, en az 5 saniye sonra tepki veriyor. Şimdi düşünüyorumda keşke 7.1.1 dönme imkanı olsa

6.1.4 ten geçiyimmi 8.1 e?

Geç. 1 dk durma. Nasılsa en geç yarın bu saatlerde iOS 8'e geçtiğime çok pişmanım diye @İPHONEMRE gibi kafana sıkarsın güzelim iOS 6.1.4'ü bıraktım diye konu açarsın.

Geçeceksen bari 8.1.2 gibi bir sürümü ve o sürüme jb çıkmasını bekle.

Ayrıca iOS 8'le iPhone 5'e hiçbir şey olmayacak. Lakin iOS 9.0.x serisinde ciddi aksaklıklarla karşılaşacak; sonrasında 9.1.x serisiyle tekrar toparlayacaklar.

bende seni bekliyordum üstad :D

• ilko İ kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_98609173/tm.htm

Buraya göz atabilirsin.

Pil süresi 3G li kullanıma göre yaklaşık 1 saat , wi-fi'lı kullanıma göre 2 saat kadar kısaldı.
  • Dijital sektör çalışanı olduğumdan telefonumu çok sık kullanıyorum 1.5 yıllık iPhone 5 (Pilin yıpranma durumu mevcuttur diye tahmin ediyorum) iOS 8.1'den sonra çok daha stabil ve hızlı oldu. Şu an kalan şarjım %5, kullanım 5 saat 20 dakika. Tüm gün 3G açıktı ve 15 dakika kadar da kişisel erişim noktasını aktif ettim kablosuz olarak.

Şahsen 8.1'e geçmenizi tavsiye ederim.

• GobliN kullanıcısına yanıt
    Herkeste farklılık gösteriyor bu durum, maalesef yapacak bir şey yok.

• 5c ile aynı 7.1.2 deki performansı alıyorum sizmi normalsiniz yoksa ben mş anormalim anlayamadım arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Hess.com

5c ile aynı 7.1.2 deki performansı alıyorum sizmi normalsiniz yoksa ben mş anormalim anlayamadım arkadaş

Batarya durumu nedir ?

• Dediğiniz gibi bazı kullanıcılarda farklı sonuçlar vermiş. iOS 8'i Beta 3'ten beri kullanıyorum en iyi formuna ulaştı. Sorun yaşayan kullanıcılar da Ayarları sıfırlayıp, hard resetleyip bir tekrar gözden geçirsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: Hess.com

5c ile aynı 7.1.2 deki performansı alıyorum sizmi normalsiniz yoksa ben mş anormalim anlayamadım arkadaş

Batarya durumu nedir ?

fazla ram kullnımından 30dk civarı azalma gördüm akşam tam şarj kullanımdan sonra

• ios 8.1 ile safariden birisi sunspider'e girip ekran görüntüsünü buraya atabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

ios 8.1 ile safariden birisi sunspider'e girip ekran görüntüsünü buraya atabilir mi ?

@@@ İOS 8.1 İPHONE 5 PERFORMANS @@@
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ios 6 mı kullanıyorsun

Ben hiç o zaman 8.1 e geçmiyim 6.1.4 ten

O kadar çok yerde aradımki 6.1.4 lü ip5 ne yaptıysam bulamadım.en sonunda bi yerde buldum sıfır jelatinleri üzerinde iphone 5 beyaz cihaz 7.0.4 çıktı vay arkadaş dedim ya bu ne şans almadım.ios 6 gibi varmı be...

• Benim için mi söyledin bilmiyorum Murat abi de ben konu falan açmadım geçiş yapayım mı diye, sadece birkaç konuda sordum bu kadar. Ayrıca pişmanım evet çünkü 8.1 de stabil bir hal alır diye bekledim fakat beklediğimi bulamadım. Iphone 5 de ciddi farkedilebilir aksaklıklar var, dün rahat kullanırken bugün böyle olması canımı sıktı aptallığıma yandım.

Evet 6.1.4 den arkadaş geçiş yapmasın dursun durabildiği kadar mevcut sürümünde. Gerek yok 2 tane antin kuntin özellik gelecek diye telefonun performansından olmasına...
  • iPHONEMRE kullanıcısına yanıt
    Yok, konu açman ya da birkaç yerde söylemen açısından seni kast etmedim. Bu konuda pişmanlık belirtisi gösterince seni örneklendirdim.
    Ben de iPhone 5'imde iOS 6.1.4'teyim ve bu cihazımda kati suretle hiçbir şekilde güncelleme yapmayacağım. Kalsın, böyle iyi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.