Şimdi Ara

@@@ İOS 8.1 İPHONE 5 PERFORMANS @@@ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

Arkadaşlar ipad 4 var 128 gb ios8 e güncellediğime pişman oldum açıkcası. Dandik androidler gibi şarj tamamen bitmeden kapanıyor biraz beklynce açılıyor fln. Safaride bariz yavaşlama var.
    Şuan iphone 5 64 gb ım var ios 7.1.2 2gün 4 saat açık ve 4 saat 40 dk aktif kullanldı. Bunun 1.30 saat kadarı wifiyle. Ve %36 şarj var.
    Şeytan 8e geç diyor. Geçmekte fayda var mı? Tablette pişman oldum ama telefonda farklı olabilir kullananlar yazSın hele... Çok arada kaldım.

Peki temiz kurulum mu yoksa güncelleme mi yaptınız? Böyle yeni ios sürümlerinde temiz kurulum yapmak işi değiştiriyor.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    Update yapacağım. Güncelleme. Temiz kurulum değil. Bilgisyarda yer yok telefon 64 gb yarısından fazlası dolu yedekleme şanaım yok çünkü. Ama zorlayanikirim başka bilgisayrda temiz kurulumu fark oluyor mu?
    İpad 4 de güncelleme normal güncelleme. @myfranco

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Update yapacağım. Güncelleme. Temiz kurulum değil. Bilgisyarda yer yok telefon 64 gb yarısından fazlası dolu yedekleme şanaım yok çünkü. Ama zorlayanikirim başka bilgisayrda temiz kurulumu fark oluyor mu?
    İpad 4 de güncelleme normal güncelleme. @myfranco

Güncelleme ile temiz kurulum arasında ciddi farklar olduğuna bizzat şahit oldum. Saçma sapan gözüken bazı sorunlar temiz kurulum ile ortadan kalkabiliyor. Ben bu tip yeni ios sürümlerinde hiç güncelleme yapmadım ve çoğu kişi şikayet ederken hiç sorun yaşamadım. İmkan varsa deneyin derim.

Bu arada bugün ipad 4'ü ios 8.1 yaptım ve gayet güzel çalışıyor.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    Batarya vs. Sıkıntı çıkmadı ozaman siZde i5 te. İos7 ye göre farklılık var mı? Geçince ya iyi ki geçmişim diyebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilko

Evet beyler final sürümü iphone 5 e deneyen kuran varmı 7.1.2 ye göre performans nasıl kasma vs varmı ?

Kardesim sakın gecme İos 7 candır

• quote:

Batarya vs. Sıkıntı çıkmadı ozaman siZde i5 te. İos7 ye göre farklılık var mı? Geçince ya iyi ki geçmişim diyebilir miyim?

Ben ipad 4'e kurdum ios 8. Sizin sorunlar çıktı demeniz üzerine yazdım.
  • 3G kapatmam her gun standart kullanim suresi goruyorum 4 saat bundan en fazlasi 4 saat 10 dakikaydi ama 4 saat kullanim 10 saat bekleme yaptigim gun de oldu. iOS7 den en az 1 saat daha kotu sarji. Performansta fark yok. Sen hayirdir ios6 da uygulama kalmayinca artik...?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.