Şimdi Ara

@@@ İOS 8.1 İPHONE 5 PERFORMANS @@@ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben yanlış anlamışım o zaman.. Kesinlikle geçiş yapmamak en mantıklısı ne ios 6 dan nede ios 7 den...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Is 8 güzel ipad 3 tekrar canlandı.

Ama iphone 5 im (ve sizin ) 6.1.4 ile özellikle jb varken is 8 é geçmek için en azından jb çıkana kadar beklemek iyi olur.

Şu bir gerçek ki artık geçmek lazım. çünkü uygulama desteği ve özellikle uygulamaların yeni sürümleri is 6 da yok. Yeni çıkan çoğu uygulama en az ios 7 istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Yok, konu açman ya da birkaç yerde söylemen açısından seni kast etmedim. Bu konuda pişmanlık belirtisi gösterince seni örneklendirdim.
    Ben de iPhone 5'imde iOS 6.1.4'teyim ve bu cihazımda kati suretle hiçbir şekilde güncelleme yapmayacağım. Kalsın, böyle iyi.

üstad resmen topici bastın ne oluyor kim ios 6 sını yükseltiyor edasında adamsın
  • 5 cihazımı 8.1'e yükselttim, 8.0.2 ye oranla daha hızlandı cihaz. Batarya konusunda da 8.0.2 ile arasında pek fark hissetmedim. Sizde neden öyle olmuş
  • Yeni geçtim şimdilik memnunum yenilik ve can geldi telefona.

• kasma ve bug yaşayanlar telefonu 7 den 8.1 e güncellediğinizde güncelleme bitsin yedeklerinizi alın iphonu sıfırlayın (herşeyi) sonra yedeği yükleyin kullanın.

ben 4s e o şekilde yaptım telefon şuan akıyor.

birde bu ayarı kullanmıyorsanız kapatın.

Ayarlar>mail, kişiler, takvimler>Uygulama değiştirice göster> buradakileri kapattığınız zaman sorun çözülecektir.

Not: Bu ayarları pasif yapmanız; home tuşuna çift bastığınızda yukarıda görünen hızlı aramaları kapatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

quote:

Orijinalden alıntı: cagdastyana

Dün gece 8.1 güncelledim. Öğleden sonra %100 şarj ile evden çıktım saat 19:00 da evdeydim %20 şarj kalmıştı. Normal kullanımda üstelik 3g açık. Hiç oyun oynamadım. Şimdi baktım 5'er dakikalık 8 telefon görüşmesi yapmışım. En fazla 10 dakika nette dolaştım. Kasma yapmadı fakat ayarlara ne zaman girsem donuyor, en az 5 saniye sonra tepki veriyor. Şimdi düşünüyorumda keşke 7.1.1 dönme imkanı olsa

6.1.4 ten geçiyimmi 8.1 e?

hocam ios 6 candır sakın ha sakın

• Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bariz bir sekilde safari yavaşlamış klasik Apple stratejisi

• quote:

Orijinalden alıntı: ilko
    üstad resmen topici bastın ne oluyor kim ios 6 sını yükseltiyor edasında adamsın

Yoo isteyen yükseltir, karışamayız. Lakin iOS 6 candır, jbsi canandır. Diğer taraftan uygulama desteklerinin çekildiği de bir gerçek olsa da sürekli yeni uygulamaları takip etmiyorsak ya da bir başka cihazımızda iOS 7-8 varsa güzelim iPhone 5'i hiç etmemek namına geçmemek daha mantıklıdır.
  • Arkadaşlar.. Eşimin ip 5 i
    Pil %42 de iken kendini kapatıyor... Sürüm 7.1 deyiz.
    Telefonu Restore etsem yeniden yüklerken ios 8.1 ilemi yükler acaba..?
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.0.4 den geçilirmi

• gencler ben bulamadim 3g-2g arasinda gecis nasil yapiliyor 8.1 de
  • Arkadaşlar bende ip5 kullanıyorum geçtim 8.1e gayet başarılı bence batarya hatta daha iyi olmuş diyebilirim kasma felan zaten yok.Bana göre iyi yani.

• 8.0.2 deydim direk 8.1e güncelledim. Telefon yağ gibi akıcı hiçbir sıkıntı yok. Şarj süresi 8.0.2 ye göre daha iyi ama 7.1.2 ye göre bilemiyorum. Dün 6 saat kullanım aldım buda benim için yeterli. Full edge, gerektiğinde 3g açtım. Orta seviyede parlaklıkta kullandım. Kısa bir sürede wifi ile kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athelvaci

gencler ben bulamadim 3g-2g arasinda gecis nasil yapiliyor 8.1 de

Ayarlar > Hücresel e gir Hücresel Veri seçeneğinin altında Ses ve Veri var oraya gir. LTE - 3G - 2G seçenekleri var istediğini seçebiliyosun.
  • fatihgaucho kullanıcısına yanıt
    Dostum yok bende gozukmuyor. Bi cok kiside ayni problem var. Buyuk ihtimalle telefonda kulladndigim hattan kaynakli ben suan litvanya hatti kullaniyorm
    http://hizliresim.com/8Eo7Od
    http://hizliresim.com/Dkq01y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelvaci -- 22 Ekim 2014; 11:21:16 >
  • 8.1 kullanıyorum performansı gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Athelvaci

Dostum yok bende gozukmuyor. Bi cok kiside ayni problem var. Buyuk ihtimalle telefonda kulladndigim hattan kaynakli ben suan litvanya hatti kullaniyorm
    http://hizliresim.com/8Eo7Od
    http://hizliresim.com/Dkq01y

Ozaman hattınızla alakalı hocam. Kullandığınız operatör güncelleme felan yapması gerekiyo diye biliyorum. Başka bir bilgim yok

• Kasma yok gayet akıcı, yalnız sarj süresi biraz kısalmış gibi, full 3g ile kullandım 17 saat bekleme, 2 saat 10 dk kullanım şuan %63 parlaklık %40larda

• Arkadaşlar ipad 4 var 128 gb ios8 e güncellediğime pişman oldum açıkcası. Dandik androidler gibi şarj tamamen bitmeden kapanıyor biraz beklynce açılıyor fln. Safaride bariz yavaşlama var.
    Şuan iphone 5 64 gb ım var ios 7.1.2 2gün 4 saat açık ve 4 saat 40 dk aktif kullanldı. Bunun 1.30 saat kadarı wifiyle. Ve %36 şarj var.
    Şeytan 8e geç diyor. Geçmekte fayda var mı? Tablette pişman oldum ama telefonda farklı olabilir kullananlar yazSın hele... Çok arada kaldım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.