Şimdi Ara

İOS 8.3 ipad 4 Jailbreak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ipad 4 128 gb hat takılan modelden tabletim var ve jailbreak yapmak istiyorum daha önceden ipod touch a yapmıştım instalous gibi adını net hatırlamadığım bi program yüklüyordu ordan ücretsiz indiriyoduk herşeyi şimdi araştırma yaptım 8.3 e full JB yok sanırsam

1- şuan 8.3(12F69) olan sürümü hangi sürüme Downgrade yaparsam Jailbreak yapabilirim

2- Jailbreak yaptım daha sonradan restore filan atarsam otomatik olarak jailbreak kalkıp son sürüm ios kaç çıktıysa o mu yüklenir

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_n_u_b_i_s1_2_3 -- 26 Mayıs 2015; 23:20:57 >

• Şu anda downgrade imkansız ve JB beklemek haricinde yapabileceğin hiçbirşey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki pangu da bulunan 8.3 jailbreak var ama semi diyor nasıl yani yarı JB olunca ne oluyor ben tüm uygulamaları ücretsiz indirip oynaybiliyormuyum bunu uygulayınca ?
  • arkadaşlar bilgisi olan yokmu bu konuda bir yardımcı olun lütfen nedir 8.3 için semi JB uygulama oyun indirmeyi sağlar mı ? yada ne yapabiliriz 8.1.2 JB Çıktı diye konu var grupta hangi sürüm için çalışan jailbreak var ???
  • Aşağıda konu var 8.3-8.4 jailbreak bekleniyor diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Şu an versiyon düşürme yapamazsın
    -evet jb li telefonu restore edersen son sürüme yükseltir şu an son sürüm 8.3
    -panguda 8.3 jb yok , fake sitelere takılma orjinal pangu sitesini taklit ediyor çoğu . Şu an 8.1.2 var jb untethered
    -telefon jb olunca tüm ücretli uygulamaları ipa dosyası olarak indirip kurabilirsin ücretsiz ve bir çok uygulama için çevrimiçi satın alma ücretsiz olarak satın alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: a_n_u_b_i_s1_2_3

arkadaşlar bilgisi olan yokmu bu konuda bir yardımcı olun lütfen nedir 8.3 için semi JB uygulama oyun indirmeyi sağlar mı ? yada ne yapabiliriz 8.1.2 JB Çıktı diye konu var grupta hangi sürüm için çalışan jailbreak var ???

jb YOK. Boşuna uğraşma. Çıkınca forum yıkılır zaten.
  • .ipa dosyalarını jailbreak olmadan da bilgisayardan indirerek iTools gibi programlarla aktarım yapabilirsiniz

• hayır jb olmadan itools ile maalesef yapamazsınız
    25pp tarzı bir uygulama ile SADECE bu uygulama üzerinden indirilen dosyalar çalışabilmekte onun haricinde ipa kurulumu için jb şart
  • Başlıgı görünce uçarak zıplıyorum bakıyorumki yardım konusuymuş. Şu başlıgı düzgün yazsanız olmazmı ? 😒

• yanlışınız var hocam. bugün bizzat JAİLBREAKSİZ 8.3 lü telefonuma itoolsdan ipa dosyası attım ve çalıştırdım. (telegram ve dead trigger 2) isterseniz bir deneyin oluyor mu olmuyor mu diye, sonra yorum yazın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad Air 2 8.1 Jailbreakli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu birde sonuna ünlem koymuşsunuz. Jailbreak çıktı zannettim. Biraz dikkat lütfen konu açarken.

• ipa lar için link alabilirmiyim ?
  • shawshang kullanıcısına yanıt
    hocam apk arar gibi arıyorum şahsen önüme hangi aite gelirse indiriyorum (indireceğiniz dosyanın adı ve ipa yazarsanız arama motoruna bulabilirsiniz)

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgahanekiz

yanlışınız var hocam. bugün bizzat JAİLBREAKSİZ 8.3 lü telefonuma itoolsdan ipa dosyası attım ve çalıştırdım. (telegram ve dead trigger 2) isterseniz bir deneyin oluyor mu olmuyor mu diye, sonra yorum yazın

Bugün bizzat denedim dostum bende 8.3 versiyon kullanıyorum maalesef %99 da invalid fail hatası veriyor daha öncede bu hatayı veriyordu yani yüklenmedi

• allah allah hocam vallahi anlayamadım, bende oluyor başarılı bir şekilde. ama kendi yedeklediğim ipalar oluyor sadece

• jailbreak olmadam direkt crackli ipa yüklemek mümkünmü acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.