Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gurbab

Yauw bu ios çularla androidçilerin ağız dalaşları okumaktan gına geldi artık...

Ben Daha iphone Katili Bir telefon göremedim...

Android Kapasitesiz adamların telefonu...

iphone Meraklı becerikli adamların...

öyle kedi gibi elimin altında mestleyeceğim telefona ne diye bilmem kaç milay para veriym...

bırakın artık kim ağız dalaşını

64 gb telde 2 gb boş yer var 64 gb ful dolu banamısın demiyor iph5

kanatları olsa uçacak...

şu jb çıksaydı 8.3 e geçeceğim
    umarım kasmaz...

kasmaz derken kastığı için degil androidçiler yanlış anlamasın

bu telin kasması bile en hızlı androidden daha hizlıdır hani yanlış anlamayin diye diyorum

note 4 kıyaslarsak note 4 seviyesine düşmesi benim için kasmak anlamina geliyor

Agır apple fanısın ki ios 8 deki sorunları göremiyorsun yazık size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gurbab kullanıcısına yanıt
    Düşünce ikizim ya ;) Bu olay hiç bu kadar iyi anlatılmamıştı...

• ByR0N B kullanıcısına yanıt
    Sorun mu? Neymiş sorun bizi aydınlat bakalım. (İ5s 8.3)

• Bende iphone kullanıyorum ama para verdikleri telefonları asla kötülüyemiyorlar ben note 3 den ip6 geçtim yemin ederim note 3 ekran kalitesi grafikleri iphone ezer geçer bide jailbreakta çıkmıyor en kısa sürede inşAllah note 4 veya note 5 bekleyip ona geçicem 3 bin tl değecek bir telefon değilmiş.

• Arkadaslar neden bu jailbreaki cikaran insanlar her hangi bir bilgi vermiyolar. Bunlar hep boylemi bir anda mi cikariyolar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak363 -- 1 Mayıs 2015; 20:06:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfbc

Sorun mu? Neymiş sorun bizi aydınlat bakalım. (İ5s 8.3)

Al sana sorun, bir uygulamada azıcık fazladan ram gerektiren bir şey yaptığımda uygulama çöküyor. İos 8.3 ip6+ bu arada cihaz da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bordo38

Bende iphone kullanıyorum ama para verdikleri telefonları asla kötülüyemiyorlar ben note 3 den ip6 geçtim yemin ederim note 3 ekran kalitesi grafikleri iphone ezer geçer bide jailbreakta çıkmıyor en kısa sürede inşAllah note 4 veya note 5 bekleyip ona geçicem 3 bin tl değecek bir telefon değilmiş.

+1 ben de note 3'ten geçtim, geniş bir zamanımda satıp android bir telefon alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: TazeHukukcu

quote:

Orijinalden alıntı: Bordo38

Bende iphone kullanıyorum ama para verdikleri telefonları asla kötülüyemiyorlar ben note 3 den ip6 geçtim yemin ederim note 3 ekran kalitesi grafikleri iphone ezer geçer bide jailbreakta çıkmıyor en kısa sürede inşAllah note 4 veya note 5 bekleyip ona geçicem 3 bin tl değecek bir telefon değilmiş.

+1 ben de note 3'ten geçtim, geniş bir zamanımda satıp android bir telefon alıcam.

-1 bende 4s den note3 e geçtim pişman oldum, şimdi 5s kullanıyorum çok memnunum

• TazeHukukcu T kullanıcısına yanıt
    Kanıt? Ve sana katılıyorum bir uygulama. Sadece 1 uygulama çöküyor. Android öyle mi? Bırak artık ios vs android işlerini. Android ios a yetişemez, yetişemeyecektir!

• quote:

Kanıt? Ve sana katılıyorum bir uygulama. Sadece 1 uygulama çöküyor. Android öyle mi? Bırak artık ios vs android işlerini. Android ios a yetişemez, yetişemeyecektir!

Size yalan borcum yok, kullanıcı deneyimimi yazıyorum sadece. Bende ios'a geçmeden önce gerçekten ios'u çok merak ediyodum ve hayal kırıklığına uğradım. Android 5 ve ios 8 arasında android 5'in çok bariz bir üstünlüğü var "bence".

Tek bir şey söylim ios da bu güne kadar virüs girdiğini görmedim ama androidde kaç kişinin bilgileri silindi virüs girdi gördüm daha bu bir tanesi o bakımdan kardeşim ios androide lolipop basar yani 5 basar ;)

Düşüncenize bi diyeceğim yok ama ben s3 ve note3 kullandım. Sonra iphone 5s önerdiler. İphone 5s aldıktan sonra androide dönesim gelmiyor. Diyorum ki daha önce nerdeydin ios?

• quote:

Orijinalden alıntı: hadebabam

Tek bir şey söylim ios da bu güne kadar virüs girdiğini görmedim ama androidde kaç kişinin bilgileri silindi virüs girdi gördüm daha bu bir tanesi o bakımdan kardeşim ios androide lolipop basar yani 5 basar ;)

Bazı şeyler için bazı şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor. Androidde herhangi bir uygulama veya müziği bilgisayara indirir gibi indirip kullanabildiniz için böyle virüs gibi ihtimaller de oluyor. Ancak galaxy s'ten beri onlarca andriod kullandım, hiçbir telefonuma virüs girmedi. Bu biraz kullanımla ilgili.

Onlarca değil yüzlercede kullansan sonuç aynı bilgisayardan bişey yüklemene gerek yok appstoredeki uygulamalar virüs taramadan geçer ama googlplay de böyle birşey yok takılmaları saymıyorum bile o bakımdan android geride sadece görsellik var menüsü karmaşık

• quote:

Düşüncenize bi diyeceğim yok ama ben s3 ve note3 kullandım. Sonra iphone 5s önerdiler. İphone 5s aldıktan sonra androide dönesim gelmiyor. Diyorum ki daha önce nerdeydin ios?

Androide bu kadar laf atılmasının sebeplerinden biri de cihaz çeşitliliği ve üreticilerin yazılımları zaten. Özellikle galaxy s3 bu konuda çok kötüydü anımsadığım kadarıyla. Ancak saf android veya dünya çapında kabul görmüş cyanogen gibi toplulukların romlarıyla bu telefonlar da kullanıcı deneyimi bakımından harika bir hale bürünebiliyor.

Yazılım işine ağırlık veren htc gibi firmaların telefonlarında buna da gerek kalmıyor, örneğin kardeşimin m8i Türkiyeye girdiği gün alındı, değil format kapatılıp açılmadı bile ve hala ilk günkü hızını koruyor.

Sözün özü androidden apple'a geçmiş biri olarak androidi özlüyorum ve ios'u jailbreak ile de denedikten sonra büyük ihtimalle androide geri döneceğim.

İos da benim kullandığım videodl diye bi uygulama var her videoyu indiriyor. Androidde olan nerdeyse herşeyi iosda yapmak mümkün ama iosdaki güvenlik ve virüs vb. bılaşmadığı için benim tercihim iphone

• quote:

Orijinalden alıntı: hadebabam

Onlarca değil yüzlercede kullansan sonuç aynı bilgisayardan bişey yüklemene gerek yok appstoredeki uygulamalar virüs taramadan geçer ama googlplay de böyle birşey yok takılmaları saymıyorum bile o bakımdan android geride sadece görsellik var menüsü karmaşık

Sözüm meclisten dışarı ancak böyle yorumları ya giriş seviye bir android telefon kullanmış yada androidi oldukça bilinçsiz bir şekilde kullanmış insanlardan duyuyorum. Biraz işin içine girip bişeyleri bilerek kullanıldığında androidi çok keyifli bir os olduğunu düşünüyorum.

• quote:

İos da benim kullandığım videodl diye bi uygulama var her videoyu indiriyor. Androidde olan nerdeyse herşeyi iosda yapmak mümkün ama iosdaki güvenlik ve virüs vb. bılaşmadığı için benim tercihim iphone

Uygulamalardan bahsediyordum ben daha çok.

• Stefan ( nam-ı diğer i0n1c ) 5 gündür jailbreakle uğraştığını ve bugün bıraktığını söylüyor.. Çoğu insan paylaşmaz diyor ama iOS 7deki olaylardan sonra paylaşabilir diye düşünüyorum.. Bir de pazar günü yeni video yayınlayacakmış. Ya 8.4b1 untether ya da 8.4b2 jb videosu olacak. Şu an hacker arasında bir tek bu adamda iş var gibi duruyor ama kötü nam yapmış.. Bakalım görelim..

• Konu nerden nereye geldi yaw

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.