Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suanki iphonelarin temeli olan ipod touch 1 ile basladim mobil cihazlara ios 2 den ios 8 e kadar tum surumlerini yogun sekilde kullandim bence ios 6 dan sonra apple yazilimda eskisi kadar yenilikci degil. yeni ios 7-8 dus kirikligiydi. android sisteminde olan bir cok ozelligi cydia ile yada ek uygulamalarla elde edebiliyorumki artik versiyon gecislerinde can sikmaya basladi... ios suan bana gore ust duzey kullanicilardan cok marka meraklisi whatsapp facebook tan ote kullanimi olmayan sade kullanicilara hitap ediyor....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sislivadi

suanki iphonelarin temeli olan ipod touch 1 ile basladim mobil cihazlara ios 2 den ios 8 e kadar tum surumlerini yogun sekilde kullandim bence ios 6 dan sonra apple yazilimda eskisi kadar yenilikci degil. yeni ios 7-8 dus kirikligiydi. android sisteminde olan bir cok ozelligi cydia ile yada ek uygulamalarla elde edebiliyorumki artik versiyon gecislerinde can sikmaya basladi... ios suan bana gore ust duzey kullanicilardan cok marka meraklisi whatsapp facebook tan ote kullanimi olmayan sade kullanicilara hitap ediyor....

Doğru Söze nedir.

• sislivadi S kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir analiz olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: sislivadi

suanki iphonelarin temeli olan ipod touch 1 ile basladim mobil cihazlara ios 2 den ios 8 e kadar tum surumlerini yogun sekilde kullandim bence ios 6 dan sonra apple yazilimda eskisi kadar yenilikci degil. yeni ios 7-8 dus kirikligiydi. android sisteminde olan bir cok ozelligi cydia ile yada ek uygulamalarla elde edebiliyorumki artik versiyon gecislerinde can sikmaya basladi... ios suan bana gore ust duzey kullanicilardan cok marka meraklisi whatsapp facebook tan ote kullanimi olmayan sade kullanicilara hitap ediyor....

Adamsın , aynen budur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten ümitlenmiyorum hocam da bu sürümler kırılabiliyorsa bu çinlilerin tek derdi 8.4 olmalı herhalde. Çünkü son jb aracı yayınlanalı aylar oldu. Eğer 8.4 yayınlandıktan sonra Çinliler tarafından jb yayınlanmazsa bittik diye düşünüyorum :(

• Konu dağalıyo yanlız

• Aynen arkadaşlar. İos ve Android karşılaştırmasını başka bi sayfada yapın bi zahmet. Bildirim gelip duruyor bizde bişey var diye giriyoruz. Sonucunda yine Android ios kavgası çıkıyor. Lütfen başlığa dikkat edelim biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leame

Aynen arkadaşlar. İos ve Android karşılaştırmasını başka bi sayfada yapın bi zahmet. Bildirim gelip duruyor bizde bişey var diye giriyoruz. Sonucunda yine Android ios kavgası çıkıyor. Lütfen başlığa dikkat edelim biraz

Adam haklı beyler dağılın lütfen.... ( google> ios 8.2 jailbreak-- yine yok-- hücresel veri kapat--)

• https://twitter.com/evasi0nuntether

bu adam fake mi acaba fotoda 8.4 ü jailbreak yapmışlar.
  • Aramızda XNU kernel ile haşırneşir olan birileri varsa açık arayabilirler mi? İlk iOS cihazım oldugu icin pek bir bilgim yok Darwin çekirdeği hakkında, neden bir Türk Jailbreak grubu olmasın ki? 😄😄😄

Bknz : iAtkos

• ÇIKSIN ARTIK YETER YA HER GÜNÜ SAYIYORUM BONZAİ GİBİ BAĞIMLILIK YAPTI AYIP AMA
  • of of bu ne kardeşim ya kaç gün oldu bence bunlar uğraşmıyorlar çıkarmaya

• Arkadaşlar benim telefon 8.1.2 de kaldı JB'li olarak duruyor. Tweak bulamıyorum ya BioProtect kullanıyorum sadece. Çok da önemli değil şahsen. Sizin ne gibi tweak'ler kullandığınızı merak ediyorum. JB'yi hangi tweak(ler) için bu kadar çok istiyorsunuz?
  • wardstone kullanıcısına yanıt
    Forumda paylaşılan tweaklere ve ne işe yaradıklarına bak anlarsın. Activator ve winterboard ( ki onlarcasından sadece 2si ) bile jb yapmak yeterli birer nedendir..

• quote:

Orijinalden alıntı: gastrocnemius

Forumda paylaşılan tweaklere ve ne işe yaradıklarına bak anlarsın. Activator ve winterboard ( ki onlarcasından sadece 2si ) bile jb yapmak yeterli birer nedendir..

Bakıyorum hocam Activator'ü ne için kullanıyorsunuz mesela? Winterboard sadeliği kaybettiriyor diye pek hoşuma gitmedi. Yararlı bir kaç tweak bulsam da yüklesem diyorum. Cydia'ya girmeyeli aylar oldu. kalora'nın reposu kapatılmasaydı iyiydi.
  • wardstone kullanıcısına yanıt
    Hocam activatorla telefondaki tuşlara farklı farklı görevler atayabilirsin. Şimdi aklıma geleni söyliyim, ss alma işini ana menü tuşuna çift tıklamaya atayabilirsin. Tabi bu çok gereksiz gibi duruyo ama bunun gibi onlarca değişik işi farklı tuşlara atayabiliyorsun ki bu cydiaki binlerce tweakten sadece biri. İlgi alanına ve zevkine göre telefonuna değişik fonsiyonlar katabilirsin.. Forumda biraz dolaş ve beğendiğin tweakleri kur. İşte o zaman bizi anlayacaksın ve jbden zevk alacaksın.. "Niye böyle bi soru sormuşum yhaa .s.s.s" diyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gastrocnemius -- 2 Mayıs 2015; 12:44:48 >
  • Onu bunu boşverinde 8.3 nezaman geliyo ???

• Genelde haftaimi hafta sonu mu çıkıyo bu illet

...

• Gelmiyicek bu gidişle.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.