Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MuratAtess

8.3 için jailbreak çıkmayabilir demiş taig ve pangu

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gencler shsh varsa iphone 4s ios 6 lara yada ios7 lere düşüyormu
  • Stefan esser twiitter hesabindan yeni resim paylasti. İos 8.2 e yapmis jailbreak

• quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Acikcasi ben yapamadigim bir sey olmadigini dusunuyorum artik, eskiden olsa dediginiz gibiydi, simdi ne eksik ki?

Activator ile ses tuşlarını kullanarak şarkı atlatma gibi mesela, veya Home tuşuna basmadan touchid kullanarak geri işlevi veya multitask işlevi elde etme. Kilit düğmesine basmadan ekran kilitleme.

Portraitlock ile ekran yan çevirme kilidini belli Başlı uygulamalar için aktif etme veya devre dışı Bırakma.

Slices ile birden fazla sosyal medya Hesabı kullanabilme

Exkey ile klavyeye rakam satırı ekleme ve swipeselecion ile imleci hareket ettirebilmek.

IntelliscreenX ile kilit ekranında birçok şeyi yapabilmek.

Betterwifi ile apple Wi-Fi kısıtlamalarını aşmak.

**** ile heryerden gelen reklamları engellemek.

QuickDo ile kilit ekranına uygulama kısayolu eklemek ve control Center'da ciddi işlevsellik iyileştirmeleri yapmak.

Camera tweak ile kamerada sunulmayan seçenekleri kullanabilir hale gelmek.

Reachapp ile ekranı ikiye bölerek iki ayrı uygulamayı kullanabilmek.

YouTube arka planda çalışabilmesini Sağlamak

..........

Daha neler neler :)

Bunların bazıları keyfi bazıları işlevsel bazıları ise sistemsel ihtiyaçlar.

Hocam siz ne guzel tweakler biliyormussunuz oyle En cok aradigim Reachapp tweakini ios 7 icin bulamadim sanirim yok, yardimci olurmusunuz hocam. Acayip merak ettim.

• Kolpa olmadığından emin olduğum adam bu. Ama paylaşır mı bilmem..

• LaHeL kullanıcısına yanıt

iOS 7 de yok diye biliyorum. iPhone 6 ve 6 plusta çalışıyor. Öyle yazıyor kurulumunda.
  • gastrocnemius G kullanıcısına yanıt
    redditten birşey cıkıcak gibi değil ya, sürekli tweak paylaşıyorlardı bende unsubscribe ettim
  • http://www.jailbreakmenow.net/download-jailbreak/ bu adreste jb var ama ücretle satılıyor.Ne kadar mantıklı olabilir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: garip_dj

http://www.jailbreakmenow.net/download-jailbreak/ bu adreste jb var ama ücretle satılıyor.Ne kadar mantıklı olabilir sizce?

boyle dolandiricilara inanmayin!

• quote:

Orijinalden alıntı: kacak363

Stefan esser twiitter hesabindan yeni resim paylasti. İos 8.2 e yapmis jailbreak

şu saatten sonra 8.2'ye jailbreak çıkarsa sağlam küfrederim ya
  • arkadaslar 8.1.2 jailbreakli Ipad de ses sorunu var, bir turlu cozemedim. restore yapip tekrar 8.1.2 yuklersem sorun olmaz degil mi? hani imzalar kapandi deniyor da ondan soruyorum.
    tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: halted__

arkadaslar 8.1.2 jailbreakli Ipad de ses sorunu var, bir turlu cozemedim. restore yapip tekrar 8.1.2 yuklersem sorun olmaz degil mi? hani imzalar kapandi deniyor da ondan soruyorum.
    tesekkurler

Restore ederseniz 8.3 yükler. 8.1.2 yükleyemezsiniz.

Jailbreakli cihazı sıfırlamanız da imkansız. ilexrat yükleyerek tweak ayarlarını sıfırlayın. Başka da birşey yapmayın. ilexrat programında tweak silmek mümkün. Ama bu özellik bazen sistemde asıl olan birçok dosyayı da siliyor ve cihaz birçok uygulamayı açamaz hale geliyor.

En iyisi jailbreakten vazgeçemiyorsanız yeni sürümlere jb çıkmasını bekleyin. Sonra istediğinizi yapın. Yok önemli değilse güncelleyin :)
  • halted__ kullanıcısına yanıt
    Semi-Restore uygulamasını kullanarak bilgisayar üzerinde sıfırlayabilirsin hocam iPadi . Ben iphone 6 ya yaptım şu an 8.1.2 JB kullanıyorum
  • Bu stefan esser denen troll dün 8.2 nin imzalarının kapatılacağını biliyormuş gibi JB resmi paylaştı tam bir troll. 8.2 YE JB yapıyor sözde ama o gün imzaları kapanıor 8.2 nin dolayısıyla kimse 8.2 ye geri geçemeyeceğinden JB aracı yayınlamayacak gerek kalmadı ayağına yatacak bu herifin bi halttan çaktığı yok büyük gruplar JB çıkarsın diye trollük yapıyor
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle diğer takım lar çalışmayınca bundan bir cacık olmaz tamamen şohw Peşinde

• nirvana08 kullanıcısına yanıt
    ne alakası var? 8.2de bekleyen bir sürü insan var.

• Jb çıktı cıkacakmı beklemek yerine 8.3 ten 8.1e downgrade yapamazmıyız ?
  • En mantıklısı madem jb yok yapamıyoruz kendi şahsıma konuşuyorum elimdeki cihazı i6 plus satıp daha alt sürümden bir cihazla takas da olabilir işin ucu 250-300 -arası bir masrafla bu iş hal olabilir zaten belli bir kesim jb li kullanıyor çoğu iPhone kullanıcısının daha jb ne olduğunu bilmeyenler bile var

• tolgaonell kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam öyle bir Yöntem yok

• merenkisa kullanıcısına yanıt
    Yani beklemekten başka çaremiz yok
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.