Şimdi Ara

iOS 8.3 Jailbreak Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TaiG 2.1 hala offical olarak yayınlanmadı tek çözüm bu şimdilik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onerebileceginiz 8.3 uyumlu tweakler neler beyler ?
  • Arkadaşlar Jb öncesi telefonu sıfırlamak falan gerekiyor mu yoksa mevcut hali ile Jb yapılabilir mi ? İlk kez Jb yapıyorum.
  • Sıfırlamadan yapabilirsin dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diehuman1106 D kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz bütün adımları takip ettim ama %20'de takılıyor ve yeniden başlatma işlemi tekrarlıyor, jailbreak devam etmiyor.
  • Çok teşekkür ederim. Olmuyordu bende. ITunes'i yükle diyordu. Şimdi oldu. Gerçekten çok teşekkür ederim.
     iOS 8.3 Jailbreak Rehberi iOS 8.3 Jailbreak Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR. Profesyonel -- 25 Haziran 2015; 21:47:31 >

Result Code: 512. Bu ne oluyor peki? Yardımcı olabilir misiniz? 0 olması gerekiyorsa ne yapmam gerek? Ayrıca neden 0 olmadı sizce, 512 oldu? Şimdiden teşekkür ederim.
    hocam bende yuzde 20 sorunu vardı onu atlattım şimdi yuzde 60 da bekliyor
  • DR. Profesyonel D kullanıcısına yanıt
    Cydia'yı tamamen kapatıp tekrar dene lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diehuman1106 -- 25 Haziran 2015; 22:35:10 >
  • Hocam birebir aynı sorunu bende yaşadım ne yapsam düzelmedi ama sonunda bu işlemleri tek tek yaptığımda çözüldü o %20 de takılma sorunu bilgisayarın cihazı görmemesinden kaynaklanıyor yani işleme başladığın sırada cihazın bağlantısı bir şekilde kesiliyor bunun için iTunes'u dikkatli ve temiz bir şekilde kurmak gerekiyor. Uçak moduna alıp denedin mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diehuman1106 -- 25 Haziran 2015; 22:37:56 >
  • gualtan99 kullanıcısına yanıt
    Uçak moduna aldınız mı acaba yaparken?
  • Mac sürümü yokmu bu programın ?

• Parolamı kapat seçeneği silik görünmekte. Kimse yaşamamış mı bu sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: diehuman1106

Öncelikle arkadaşlar bu konuyla ilgili kapsamlı bir rehber bulamadığım ve kendi çabalarımla bu işlemi yaptığım için pek çok sorun yaşadım ve genel olarak çözümü sizlerle paylaşmak istedim. Bu işlemleri sırasıyla yaparsanız eğer bir sorunla karşılaşmadan Jailbreak'i sorunsuz bir şekilde cihazınıza kuracaksınız.

iOS 8.3 Jailbreak işlemi nasıl yapılır?

1. Önce bilgisayarınızda bulunan Apple'a ait olan bütün programları kaldırın.
     iOS 8.3 Jailbreak Rehberi
    2. CCleaner yükleyerek kayıt defteri sorunlarını aratıp temizletin.
    3. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    4. iTunes 12.0.1'i bilgisayarınıza indirip kurun. (indirme linkleri aşağıda)
    5. TAiG Jailbreak aracını indirin.
    6. iOS cihazınızın Ayarlar kısmından Toch ID ve Passcode kilitlerini ve iCloud ayarlarından "iPhone'umu Bul" seçeneğini kapatın.
    7. Cihazı uçak moduna alın.
    8. Cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın ve TaIG Jailbreak aracını çalıştırın
    9. Cydia seçeneği işaretli kalsın ancak 3K assistant kutucuğundaki işareti kaldırın
    10. Start butonuna tıklayarak işlemi başlatın

Jailbreak işlemi tamamlandı şimdi tweakleri kullanabilmek için Cydia Substrate'i güncellememiz lazım.

1. Cydia'ya gir vehttp://repo.biteyourapple.net/ reposunu kaynaklar kısmında ekle.
    2. Arama'ya gel ve iFile adlı tweak'i kur.
    3. Cihaz açıldıktan sonra iki kere Home tuşuna basarak Cydia'yı kapatıyoruz kesinlikle açık olmaması gerekiyor yoksa devam edemeyiz.
    4. Safari'ye girerek BURDAN taiguntether83x.deb dosyasını indirerek iFile ile açıyoruz.
    5. Dosyayı installer ile yükleyin. Result Code:0 olursa yükleme işlemi başarılı olmuştur.
    6. Cihazınızı kapatıp açın.
    7. Artık iOS 8.3'ü destekleyen bütün Tweak'leri kullanabilirsiniz.

İndirme Linkleri
    iTunes 12.0.1 64 bit
    iTunes 12.0.1 32 bit
    TaiG 2.0

Not: Sorumluluk yapan kişiye aittir.

Uyumlu tweakleri BURDAN takip edebilirsiniz.

kardeşim ellerine sağlık. sayende kurdum, cillop gibi oldu. yaşa varol...

kardeşim ellerine sağlık. sayende kurdum, cillop gibi çalışıyor. yaşa varol...
  • Rehber için teşekkürler.
    Bütün işlemlri 8.2 için yaptım taiguntether83x.deb dosyası bu versiyonda düzgün çalışlırmı Result Code:0 verdi. bir problem yok gibi...

Birde kaynak eklediğimiz ekran görüntüsündeki arkada buluna kaynakları eklesek işimize yarar mı?

Son bir soru telefonu sıfırlarsak ayarlarla beraber son işlemi tekrar mı yapmam gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminoasit -- 26 Haziran 2015; 1:18:21 >
  • Gayet anlaşılır olmuş ellerine sağlık. Dostum ben 25 pp den güncellemeyi yapmıştım ayarlarda tweaklar görünüyor ayrıca deb dosyasını yüklemem gerekir mi ?

Aynen, Cydia kapalı (yani arka planda açık değil) Şimdi tekrar denedim. "Finished with Result Code: 256" yazısı çıktı.
    Tekrar denedim 0 oldu. Teşekkür ederim. Şimdi oldu mu yani? Peki bu ne işe yarıyor tam olarak? IOS 8.3 tweaklerinde sorun yaşayanlar, bu .deb dosyasını yükleyince o sorun mu ortadan kalkmış olacak? Doğru mu anladım?

Tekrar teşekkür ederim.
  • aminoasit A kullanıcısına yanıt
    JB li telefonu cihaz üzerinden sıfırlamayın kesinlikle.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.