Şimdi Ara

iOS 8.3 Jailbreak Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sürüm offical olarak güncellendiği için artık bunlara gerek kalmadı TaiG sitesine girerek indirip direk kurun sorunsuz olacaktır hepinize kolay gelsin.

Öncelikle arkadaşlar bu konuyla ilgili kapsamlı bir rehber bulamadığım ve kendi çabalarımla bu işlemi yaptığım için pek çok sorun yaşadım ve genel olarak çözümü sizlerle paylaşmak istedim. Bu işlemleri sırasıyla yaparsanız eğer bir sorunla karşılaşmadan Jailbreak'i sorunsuz bir şekilde cihazınıza kuracaksınız.

iOS 8.3 Jailbreak işlemi nasıl yapılır?

1. Önce bilgisayarınızda bulunan Apple'a ait olan bütün programları kaldırın.
    2. CCleaner yükleyerek kayıt defteri sorunlarını aratıp temizletin.
    3. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    4. iTunes 12.0.1'i bilgisayarınıza indirip kurun. (indirme linkleri aşağıda)
    5. TAiG Jailbreak aracını indirin.
    6. iOS cihazınızın Ayarlar kısmından Toch ID ve Passcode kilitlerini ve iCloud ayarlarından "iPhone'umu Bul" seçeneğini kapatın.
    7. Cihazı uçak moduna alın.
    8. Cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın ve TaIG Jailbreak aracını çalıştırın
    9. Cydia seçeneği işaretli kalsın ancak 3K assistant kutucuğundaki işareti kaldırın
    10. Start butonuna tıklayarak işlemi başlatın

Jailbreak işlemi tamamlandı şimdi tweakleri kullanabilmek için Cydia Substrate'i güncellememiz lazım.

1. Cydia'ya gir vehttp://repo.biteyourapple.net/ reposunu kaynaklar kısmında ekle.
    2. Arama'ya gel ve iFile adlı tweak'i kur.
    3. Cihaz açıldıktan sonra iki kere Home tuşuna basarak Cydia'yı kapatıyoruz kesinlikle açık olmaması gerekiyor yoksa devam edemeyiz.
    4. Safari'ye girerek BURDAN taiguntether83x.deb dosyasını indirerek iFile ile açıyoruz.
    5. Dosyayı installer ile yükleyin. Result Code:0 olursa yükleme işlemi başarılı olmuştur.
    6. Cihazınızı kapatıp açın.
    7. Artık iOS 8.3'ü destekleyen bütün Tweak'leri kullanabilirsiniz.

İndirme Linkleri
    iTunes 12.0.1 64 bit
    iTunes 12.0.1 32 bit
    TaiG 2.0

Not: Sorumluluk yapan kişiye aittir.

Uyumlu tweakleri BURDAN takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diehuman1106 -- 26 Haziran 2015; 20:20:08 >

• Taig in 2.1 li sürümüde mevcut hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saldırgan Gamer kullanıcısına yanıt
    Offical sürüm bu olduğu için bunu paylaştım ben hocam. 2.1 sürümünü denemedim kimsenin cihazını bozmak istemem
  • Benim bildiğim oda official ama riske atmaya değmez. Güzel rehber olmuş bu arada.

• Ana konuda olması gereken bu aslında. Neyse hocam konu hakkında bilgisi olmayanlar için iyi bir rehber olacaktır ellerinize sağlık.

İyi forumlar
  • Saldırgan Gamer kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim . Sitede TaiG 2.0 olduğu için ben offical olarak bunu aldım hocam başka bir nedeni yok farklı kaynaklardan 2.1 sürümü de bulup koyabilirdim fakat dediğin gibi riske atmaya değmez.
  • komodo ejderi K kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %60 da bekledikten sonra 1101 jailbreak failed dedi telefon kapanıp açıldı baştanmı denemem lazım?
  • Burak5755 B kullanıcısına yanıt
    iTunes sürümü nedir acaba
  • Şuraya bi koku bırakırım pc den döneriz tekrar. Cisssssss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %20 de tıkanıyor 1101 hatası veriyor
  • muck M kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu yaşadım ve bu adımları tek tek uyguladım sorun çözüldü kardeşim bol şans.
  • diehuman1106 D kullanıcısına yanıt
    itunes sürümünü düşürdüm kaç olduğunu tam bilmiyorum ama youtube da nasıl yapcağım diye video izlerken alttaki linkten o sürüme düşürdüm şimdi uçak moduna alıptekrar başlattım ilkinde %20 de biraz takılmıştı şimdi oraları hızlıca geçti %60 injecting bekliyorum
  • Teşekkürler hocam. Hatalar giderildikçe ve update geldikçe bilgilendirirseniz memnun oluruz.
  • marcoreuss kullanıcısına yanıt
    Taig 2.1 Offical sitede yayınlandığı an rehber güncellenecek beklemedeyim.
  • benim akk dolmuş (yani 3mbit hız) bu itunes sürümü zorunlu mu yoksa 1 buçuk saat diyor iniş süresine bir yandan da sürümü indiriyorum zaten...
  • Sagoljn gicam halletim oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim cihazım şu an 8.4 beta 4 de düşürmem gerekiyormu 8.3 e
  • Koschei kullanıcısına yanıt
    Evet düşürmen gerekiyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.