Şimdi Ara

iOS 8 beta 2 ye geçmeli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar UDID kaydı almadan iOS 8 beta 2 yi denemek istiyorum ama önce görüşlerinizi almak istedim. Kullanan arkadaş var mı? Denemek için geçiyim mi? Şimdiden teşekkür ederim.

• rezalet durumda.korkunç buglar oldu..en son yazmıyordu ..yazarken restart atıyordu..Dev Hesabım var..Udid ile geçtim..Swift öğrenmek için...yarını bekle büyük ihtimal beta 3 gelecek sorunlar azalırsa geçersin..ben bile dayanamadım 7 ye geçtim yarına kadar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk777

rezalet durumda.korkunç buglar oldu..en son yazmıyordu ..yazarken restart atıyordu..Dev Hesabım var..Udid ile geçtim..Swift öğrenmek için...yarını bekle büyük ihtimal beta 3 gelecek sorunlar azalırsa geçersin..ben bile dayanamadım 7 ye geçtim yarına kadar..

Teşekkürler hocam cevabınız için. Şarj durumu hakkında bilginiz var mı?
  • description20 kullanıcısına yanıt
    Daha iyi gibi ama psikolojik bence..iPhone 5S için büyük fark olmadı..Yani beta 2 de ki sorunlardan şarj akla gelmiyor inan:)

• Beta sürümlere geçmenizi tavsiye etmiyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Beta sürümlere geçmenizi tavsiye etmiyorum ben.

Aynen..şuan betalar kötü durumda 3.yada 4. betadan sonra düzelir...

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk777

Daha iyi gibi ama psikolojik bence..iPhone 5S için büyük fark olmadı..Yani beta 2 de ki sorunlardan şarj akla gelmiyor inan:)

Haklısınız hocam cevabınız için teşekkürler.
  • Beta 1 çok sıkıntılıydı, yükledikten hemen sonra 7ye dönmüştüm ama beta 2 nedense bende o kadar sorun yaratmadı.İlk çıktığı günden beri kullanıyorum sürekli.Arada bir whatsapp çöküyor, sohbeti silip yeni sohbet oluşturunca düzeliyor o kadar.Şimdiye kadar bunun dışında herhangi bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uTqx

Beta 1 çok sıkıntılıydı, yükledikten hemen sonra 7ye dönmüştüm ama beta 2 nedense bende o kadar sorun yaratmadı.İlk çıktığı günden beri kullanıyorum sürekli.Arada bir whatsapp çöküyor, sohbeti silip yeni sohbet oluşturunca düzeliyor o kadar.Şimdiye kadar bunun dışında herhangi bir sorun yaşamadım.

Sizce yüklemeye değer mi hocam? Yoksa 7.1.1 de kalmak iyi mi?
  • Ben çıkan yenilikleri denemek için betaları kullanıyorum.6 ve 7 de yine tüm betaları kullanmıştım.Eğer ufak tefek sorunlar canımı sıkamz diyorsan geç.Ama 6dan 7ye geçiş gibi bir fark olmadığını sende biliyorsun.5s'te dediğim gibi, fazla bir sorun olmuyor ama 5te durum ne bilmiyorum.
  • Teşekkürler hocam cevabınız için. Şarjım çok gidiyor diye zaten 7.1.1 e gıcık kaptım, 8 de deliririm herhalde . Kolay gelsin
  • Ben iphone 5 de beta 2 kullanıyorum.Developer hesabım var.Gayet stabil gidiyor şimdiye kadar.Sadece şarj sıkıntılı gözüküyor bende.Eski sürüme göre çabuk bitiyor.Bu arada UDID kaydı isteyen arkadaşlarım için boş 15 adet yerim var.Ücretsiz yapabilirim.
  • aktivasyon sorunu yüzünden bende vazgeçmiştim bende beta'dan.
    bence beta bitmeden yüklememek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.