Bildirim
iOS 8 Beta 4 Değerlendirme Videosu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Heralde tarayıcıdan dosya indirmeyi ve dosya yönetimini ios 10 da yapabileceğiz.Teknolojiyi doruklarında yaşıyoruz , bu kadar teknoloji bize fazla...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam elinize sağlık
Pil durumunda bir gelişme var mı test etme imkanınız oldu mu ?
Bu nedir ya? Bi menünün içinde olan şeyi dışarı çıkarıp ayrı bi menü olarak gösterip yenilik mi yapılmış oluyor? Şaka gibi
iOS 8'in Final sürümü , iOS 7.1.x den daha stabil mi olacak bunu çok merak ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ketrp
iOS 8'in Final sürümü , iOS 7.1.x den daha stabil mi olacak bunu çok merak ediyorum.
Açıkçası beta 4 iOS 7.1.2'in bir tık gerisinde. 5,6 final derken stabilite artacağını düşünüyorum.
İnşallah dediğiniz gibi olur. Güzel yenilikler geliyor iOS 8 ile bu yeniliklerden mahrum kalmak istemiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ktaskaya
Teşekkürler hocam elinize sağlık
Pil durumunda bir gelişme var mı test etme imkanınız oldu mu ?
Beta sürümü olduğu için "şarjı içiyor" diyebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RDHM -- 23 Temmuz 2014; 0:40:22 >
quote:
Orijinalden alıntı: M.Sergen SAYIN
Bu nedir ya? Bi menünün içinde olan şeyi dışarı çıkarıp ayrı bi menü olarak gösterip yenilik mi yapılmış oluyor? Şaka gibi
İşin komik tarafı yeni bir menü olmasına rağmen duvar kağıdı menüsünde de parlaklık ayarı hala mevcut
quote:
Orijinalden alıntı: ketrp
İnşallah dediğiniz gibi olur. Güzel yenilikler geliyor iOS 8 ile bu yeniliklerden mahrum kalmak istemiyorum.
iOS 8 Final versiyonunun videosunda iOS 7'li ve iOS 8'li iPhone 4S hız karşılaştırması yapacağım. O zaman fark daha açık ortaya çıkacaktır. Kararınızı vermenizde yardımcı olur. -
Teşekküler hocam.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- icloud numara değiştirme
- app store"dan uygulama indiremiyorum ödeme istiyor
- dopamine jailbreak
- imei kaydı yaptım telefon açılmadı
- bu iphone"da hücresel veriyi kullanmak için güncelleme gerekiyor
- iphone ses tanıma nedir
- airpods şeffaf mod nedir
- jailbreak nedir
- ios 17 alacak telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X