Şimdi Ara

IOS 8 bir bende mi böyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5s cihazı ios 8 e yükselttim şuan 8.0.2 yüklü. Beta tanıtım videolarında gördüğüm mesajlarda sesli not gönderme ve konuşarak yazma gibi şeyler yok sadece foto ve video çekme eklendi. Betalarda bulunan bu özellikler yok mu son sürümde yoksa sadece bende mi böyle. Birde 3g açık olduğu halde ayarlara girdiğimde Ayarlar için Hücresel Veriyi aç uyarısı geliyor hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sesli Not ve konuşarak yazma özelliği için siri yi açmalısın.Açık olmadığı için kullanamıyorsun.2. sorununun çözümünü bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Sesli Not ve konuşarak yazma özelliği için siri yi açmalısın.Açık olmadığı için kullanamıyorsun.2. sorununun çözümünü bilmiyorum.

Teşekkürler 😊 ikincinin çözümü ayarların hücresel veriyi kullanmasını kapatmış olmammış şimdi farkettim. Youtube bile kapalıymış hiç kullanmamıştım iki haftadır 😜

• 3G açık yada kapalı fark etmez öncelikle Hücresel ayarlarını kontrol edin muhtemelen Hücresel kullanılacak uygulamalarda Ayarlar aktif değildir
     IOS 8 bir bende mi böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunyukuk -- 7 Ekim 2014; 13:39:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

3G açık yada kapalı fark etmez öncelikle Hücresel ayarlarını kontrol edin muhtemelen Hücresel kullanılacak uygulamalarda Ayarlar aktif değildir
     IOS 8 bir bende mi böyle

Teşekkürler biraz önce düzelttim 😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.