Şimdi Ara

iOS 8'de 3G Kapama (Videolu Anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3G'yi kapayıp edge bağlantısına geçmek ios 8 ile birlikte maalesef kaldırılmıştı, fakat bir site keşfettim ve bu sayede kapatmak artık mümkün, Youtube kanalımda paylaşmak için bu sabah iki dakikalık bir video çekmiştim, buradan da paylaşayım dedim...

720P olarak izleyebilirsiniz.

Kullanacağınız adres:www.gevey.com.br/nano4g/

İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tarz app store dışındaki uygulamalar güvenli midir?
    Atıyorum,kart bilgilerimizi bi yandan çalabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Bu tarz app store dışındaki uygulamalar güvenli midir?
    Atıyorum,kart bilgilerimizi bi yandan çalabilirmi?

IOS 8.1 ' i bekliyoruz . Edge geçiş gelmezse , bu tür 3. parti yazılım veya sitelere güvenmek durumunda kalacağız .

Fakat bildiğim kadarıyla , turkcell ' in programı üzerinden de 3g kapatılıyor . 3g üyeliğini iptal etmek için 3g ' nin yanındaki tiki kaldırıyorduk . Telefon edge ' e dönüyordu .

Bizim istediğimiz bu değil . Ayarlara girip çat diye kapatıp açabilmemiz :)
  • 8.1 ile 3G kapatma zaten geliyor arkadaşlar. 10 güne falan geliyor.

• Bu bilgi forumda iOS8 çıkar çıkmaz zaten paylaşıldı, hatta defalarca yeni konu bile açıldı. Ayrıca since1903'ün dediği gibi 8.1 ile manuel geçiş imkanı geri geldi. 16 Ekim'de de 8.1 gm'yi bekliyoruz, 2-3 gün sonra da halka açılır diye umuyoruz. Belki gm'yi geçip 16 Ekim'de direkt halka da sunulabilir. Çünkü iOS 7.1 beta5'ten sonra direkt halka sunulmuştu, ekstra bir gm sürüm çıkmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 8 Ekim 2014; 14:30:28 >
  • iphone 5s ios 8.0.2 var 3g yi actigim zaman sarji cok fena yiyor bu normal mi ?

• ben acele etmiyorum bunu kullanmak için.zaten ios 8.1 de manuel kapatabilme seçeneği geliyormuş.eğer gelmezse o zaman bu tarz app leri kullanırız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 7 takvim ve bildirim sorunu..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 8.1 beta 2 kullanıyorum lte,3g,2g seçenekleri mevcut udıd varsa geçin yoksa üzerine kurun tel,i sıfırlamdan.

• Allahtan imzalar açıkken 7.1.2 ye döndüm. Güncellemeler ne zaman iPhone 5 için düzgün hale gelirse o zaman indireceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.