Bildirim
ios 8 restore sonrası app store bağlanmıyor acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bağlanmıyor derken bir hata falan mı alıyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GörünmezAdam
Bağlanmıyor derken bir hata falan mı alıyor ?
Cannot connect to app store diye bir yazı var açılınca -
Bendede aynısı oldu tekrar restore et yedeklemeden kaynaklanıyor
defalarca restore ettim olmadı farklı bir hesaptan girdim şimdi ordan düzelirmi diye yine olmadı restore ediyim dedim tekrar bu sefer girdiğim iphonumu bulu kapatamıyor girdiğim şifre hatalı imiş her zaman girdiğim şifre ne yapıcam bilmiyorum galiba sı.tık -
yokmu yardım edecek birisi -
şu froumdaki çaresizlik insanı öldürür en güzeli apple gitmek anlaşılan yaralı parmağa idrar yapacak birisi yok -
Kesin çözer diyemem ama ipad'imde öyle bir sorun yaşadığımı hatırlıyorum. Saat ayarın "otomatik güncelle" şeklinde ise onu değiştirirsen düzelme ihtimali var.
quote:
Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
Kesin çözer diyemem ama ipad'imde öyle bir sorun yaşadığımı hatırlıyorum. Saat ayarın "otomatik güncelle" şeklinde ise onu değiştirirsen düzelme ihtimali var.
Dostum onu denedim olmadı şimdi sorun başka doğru şifre girmeme rağmen ıcloud açılmıoyr iphonumu bulu kaldırmam için -
Gecen gun sifirladiktan sonra bende de oldu. Hesabindan cikis yapip tekrar gir. Benim o sekilde duzelmisti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: underwater
Gecen gun sifirladiktan sonra bende de oldu. Hesabindan cikis yapip tekrar gir. Benim o sekilde duzelmisti.
hesaptan çıkışyapmam için şifre istiyor giriyorum şifre doğru değil diyor halbuki dogru ve ıclouda bağlanamıyor diyor -
quote:
Orijinalden alıntı: BOOM
ios 8 restore sonrası app store bağlanmıyor forumları gezdim tarihi ileri al diyolar herşeyi yaptım defalarca restore etim yine de bağlanmıyor ne yapabilir
Ayni sorun iki hafta once basima geldi. Senin gibi her yolu denedim daha sonra ayarlardan appstore da cikis yapip yeniden girirs yapinca duzeldi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- airpods pil değişimi
- iphone powerbank şarj etmiyor
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- kulaklık kulağımdan düşüyor
- iphone aux ayarları
- apple watch 9 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfı markaları
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X