Şimdi Ara

iOS 8 telefon çekmesi ve wifi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 5 cihazımda 8.0.2 yüklü şuan. Wifiye bağlıyken kesilmeler arttı gibi.

Ayrıca arkadaşımda bende avea kullanıyoruz ve onun 4S 7.1.2 telefonu tam çekerken iOS 8li cihazım 2-3 kademe çekiyor.

Mesela şuanda arkadaşımın Galaxy s3 cihazına da bakıyorum full gözükürken benimki 2-3 kademede değişiyor.

Bu sorun sizdede oldumu farkettinizmi ?

• İphone 6 plusta da aynı sorun var. Şebeke normalden çok daha kötü çekiyor. Aynı yerde daha önce full iken şimdi 3 birim çekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

İphone 6 plusta da aynı sorun var. Şebeke normalden çok daha kötü çekiyor. Aynı yerde daha önce full iken şimdi 3 birim çekiyor.

Acaba sadece türkiyedemi durum böyle? Güncelleme çıkardılar ondada düzelmedi. Appleye toplu şekilde bildirmemiz gerek belki dikkatlerini çeker

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgaucho

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

İphone 6 plusta da aynı sorun var. Şebeke normalden çok daha kötü çekiyor. Aynı yerde daha önce full iken şimdi 3 birim çekiyor.

Acaba sadece türkiyedemi durum böyle? Güncelleme çıkardılar ondada düzelmedi. Appleye toplu şekilde bildirmemiz gerek belki dikkatlerini çeker

Operatörler bu konuyla ilgili girişimlerde bulunacak diyebiliyorum. Ayrıca 3G kapatıp açma muhabbetini de çözerler umarım yeni fw ile.

• wifi de de sorunu var gibi..
  • iphone 5 kullaniyorum. Wifi problemi hic yasamadim. Hatta cekmeyen yerlerde de cekmeye basladi. Temiz kurulum yaptim bu arada. Cekim gucunde 1 tik azalma oldu sadece bende de(kuzey kibris turkcell kullaniyorum).

• Ağ ayarlarını sıfırlayınca bu sorun düzeliyor arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Telefonda Daha Yavaş?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim 4S' te de çekme sorunu var.
    Eve gidince sağlam bir restore yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

wifi de de sorunu var gibi..

Aynen hocam çok yakınımda olan bi noktayı bile bazen 1 veya 2 kademe çekiyor. Tam çekmesi gerekirken
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Benim 4S' te de çekme sorunu var.
    Eve gidince sağlam bir restore yapacağım.

Restore yaptıktan sonraki izlenimlerinizi bizimle paylaşın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

Ağ ayarlarını sıfırlayınca bu sorun düzeliyor arkadaşlar

Sıfırladım bi değişiklik olmadı bende
  • Ben de 8.0.2'yi yükledim ama sorun düzelmedi. İos7'de gerek 3g'de gerekse wifi'da problem yaşanmazken şimdi özellikle 3g'de internet, oyunlar ya geç açiliyor ya da hiç açılmıyor. Wifi'da da sorun var. İyi çekmiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: atikus

Ben de 8.0.2'yi yükledim ama sorun düzelmedi. İos7'de gerek 3g'de gerekse wifi'da problem yaşanmazken şimdi özellikle 3g'de internet, oyunlar ya geç açiliyor ya da hiç açılmıyor. Wifi'da da sorun var. İyi çekmiyor...

7.1.2 de sıkıntısız kullanıyorduk ne güzel. Hangi model cihazınız?
  • Ben de bugün 5S aldım ve çok kötü çekiyor.. Umarım en kısa zamanda düzelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

Ben de bugün 5S aldım ve çok kötü çekiyor.. Umarım en kısa zamanda düzelir..

Ben wifidende şikayetciyim önceden çektiği yerleri şimdi çekmiyor. Çok kısa mesafedeki yerde bile 2 dişe düşüyor

• wifi problemim benimde yok ama çekim gücü düştü bende.
  • Ben bugün aldığım için wifi deneme imkanım olmadı hücresel veri kullanıyorum şimdilik bi sıkıntı yok onda.. önümüzdeki 1 2 gün içerisinde wifi denerim ama sizinkinden farklı olcağını sanmıyorum hiç
  • quote:

quote:

Ben wifidende şikayetciyim önceden çektiği yerleri şimdi çekmiyor. Çok kısa mesafedeki yerde bile 2 dişe düşüyor

Versiyon nedir 8.0.0 mı 8.0.2 mi kardeşim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malahit

quote:

quote:

Versiyon nedir 8.0.0 mı 8.0.2 mi kardeşim

8.0.2 iphone 5 dostum

• quote:

Ben bugün aldığım için wifi deneme imkanım olmadı hücresel veri kullanıyorum şimdilik bi sıkıntı yok onda.. önümüzdeki 1 2 gün içerisinde wifi denerim ama sizinkinden farklı olcağını sanmıyorum hiç

Wifiyide test edip bilgi verin hocam. Birde cihazınızın modeli nedir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.