Şimdi Ara

iOS 8 yüklemeyin...... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: De get

Dikte ile kurtulacak mıyız isyankar17 ve apaçi yazılarından? "Oluyo, yapıyo, napmam lazım, felan" ha?

Gelmicem demiştim, gelmicem diye çevirdi gelmeyeceğim yazmadı valla. Fazla denemedim ama belki istisnayı bulmuşumdur. Gelmiyo falan dediğinde düzeltiyor olması lazım. Ama zaten yapıyo ediyo diyen insan telefonu kurcalayıp Siri'yi açıp dikteyle mesaj yazmayı akıl edecek kadar geliştirmemiştir kendini. Yine aynı tas yani.
  • Kesinlikle yüklemenizi tavsiye ediyorum. 5S kullanıyorum, gerçekten farkedilir şekilde hızlanma var ve şarj daha fazla dayanıyor. Ben çok beğendim bu iOS 8'i.
  • Sesle nasıl yapılıyor anlatan bilen varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilakdere kullanıcısına yanıt
    Seale mesaj yazma icin siri yi acman lazim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Neyin kafadını yaşıyosun ki ? İnternette biraz araştırdım da safarinin açılma süresi yarım saniye artmış uygulamaya girişte 0.25 saniye artmış. Bana anlatma iphone kullanıcısı ne için alıyo cihaLarı diye sen daha iphone bilmezken bizde tüm cihazları vardı merak etme. Ama insanları yarım saniyelik 1 saniyelik gecikmeler yüzünden telaşlı teleşlı şeyler yazma. Ben 4S kullanıcısıyım bende kasmazken 5 kullanıcıları kastığını idda ediyolar ya tav oluyorum ne oluyo yani 1 2 saniye takıldı diyelim dünyamı yaniyo ? IOS 7 ilk çıktığındada böyleydiniz hepiniz. İşte asıl siz güvenmiyosunuz iphonelerin hakkını verdirtmiyosunuz ben cihazıma ve apple ye sonuna kadar güveniyorum getirsinler IOS 10 4s e onuda kuracam 😄

• ufak tefek bikaç sorun dışında gayet güzel çalışıyor telefonun hızı arttı yeminlen
  • İlerleyen zamanlarda yeni sürümler ile düzelecektir elinde sonunda yüklicektim pişman değilim ama bazen ağırlaştıgı yerler olmuyorda değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: busvas

Bir telefondan beklentiniz nedir Sizin uçursunmu havayamı kaldırsın milisaniyelik gecikmelere saatlermiş gibi göstermeye gerek yok ayrıca iPhone 4S kullanıcısıyım şuan bu mesajı sesimle yazıyorum hiçbir sorun hiçbir sıkıntı en ufak bir donma yok diyemem abartmaya gerek yok İnternet tarayıcısı 1 saniye geç açıldı diye ne bu telaş iyiki sekize geçtim çok mutluyum gayet güzel özellikler var

Mesajlari nasil sesle yazilmasini aktive ediyorsunuz ben yapamadim

• DimitriVegas D kullanıcısına yanıt
    Siri'yi açman lazım.
  • İnsanları niye yanlış yönlerdiriyorsunuz ki.İsteyen yükler istemeyen yüklemez.Gerçi hala xp kullanan insanlar olduğunu düşünürsek normal bu durumlar.
  • 4s var yükleyimmi sizce kasar die korkuyorum[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDirtyHandsl -- 19 Eylül 2014; 11:17:14 >
  • Arkadaşlar ios 8 i yükledim ve şuanda telefon sürekli donuyor. yazı yazmak istiyorum "a" harfine basıyorum 5sn sonra algılıyor. bunu düzeltme şansım var mı ? bu arada telefonum 5S
  • iphone 5 e yükledim, hiç bir sorun yok
  • İphone çok iyi nerdeyse iki haftada bir günceleme geliyor bide o güncelemeleri kendi internetilimizle yapsaydık iyi olurdu. Müşteri hizmeti süper iphone alan zengin diyorlar bise biz aslinda paramızı boşa atmıyoruz bunu yazmak istedim

• quote:

Neyin kafadını yaşıyosun ki ? İnternette biraz araştırdım da safarinin açılma süresi yarım saniye artmış uygulamaya girişte 0.25 saniye artmış. Bana anlatma iphone kullanıcısı ne için alıyo cihaLarı diye sen daha iphone bilmezken bizde tüm cihazları vardı merak etme. Ama insanları yarım saniyelik 1 saniyelik gecikmeler yüzünden telaşlı teleşlı şeyler yazma. Ben 4S kullanıcısıyım bende kasmazken 5 kullanıcıları kastığını idda ediyolar ya tav oluyorum ne oluyo yani 1 2 saniye takıldı diyelim dünyamı yaniyo ? IOS 7 ilk çıktığındada böyleydiniz hepiniz. İşte asıl siz güvenmiyosunuz iphonelerin hakkını verdirtmiyosunuz ben cihazıma ve apple ye sonuna kadar güveniyorum getirsinler IOS 10 4s e onuda kuracam 😄

Bravo... Takdir ettim... Sadık kullanıcı böyle olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: vires

Siri'yi açman lazım.

Siriyi actim ama turkce olmadi ingilizce algiliyor

• Hataların-eksiklerin düzeltildiği güncellemeyi görmeden geçmeyin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5s 32gb de kullanıyorum ( AMERİKDAN ALINMA )
    Hiç bir sorun yok 5,5 saat kullanım süresi veriyor daha hata almadım. bütün app larda ios 8 yaması aldı
  • Millet salise sayiyo ya saniyeyide gectiler artik sacma sapan bahaneler 10 salise gec aciliyomus ne olacaksa

• quote:

4s e kurdum telefon kasmaktan ölüyor insanları yalan yanlış bilgilendirmeyin üstteki barı indirirken mesaj yazarken oluşan lag menüler arası gezinirken oluşan kasma ayarlara girerkenki bekleme süresi aşşağıya kaydırırken takılması whatsappta atılan mesajın 4 5 saniye sonra gönderilmesi facebook messenger ın mesajlarının bazen gönderiliyor olması şarj süresinde hiçbir iyileştirme olmaması aksine sürenin azalması iphone 2 den beri kullanıyorum merak edersin belki 5s altı cihazlar şuan kasıyor boşuna riske girmeyin elimde 4 4s 5 5s mevcut sana kasma olarak gelmeyen diğer %90 lık dilime kasma olarak geliyor sonrada senin gibiler gelip burda kasma yok vs yazıyor millet geride dönemiyor sonra bilgisi olmadığı imzalar kapandığı için

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.