Şimdi Ara

iOS 8 yüklemeyin...... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Apple'a ait nerdeyse tüm telefonları kullandım. Uzun süre de 4s'i 5.1.1 sürümüyle kullandım sonra 6.1.3 ve 7.1.2 kullandım. Gözümün önünde çöp oldu giderek telefon. Şu saatten sonra Apple sadakati haketmiyor. Apple yıllardır donanımı az, stabiliteyi yüksek tutup başarı kazandı. STABİLİTE ! 5.1.1 kullanmış biri olarak safarideki falan gecikme, ayarlara girişteki filan gecikme o kadar komik geliyor ki.. 5.1.1 de salise gecikme yoktu. Tıklıyordun açılıyordu. Stabilite kusursuzdu. Resmen en son 8 sürümüyle bana göre kullanılmıcak hale getirdi 4sleri. İddia ediyorum 5.1.1 li 4s ile 8 li 4s i yan yana koysak 8'li olanı fırlatır atarsınız. Partizanlığın lüzumu yok. ios 8'li 4s çöp.

Şarj konusunu da söylemeden geçemicem. 4s ios 5 te tüm gün 3g açık 1 gün gidiyordu. Ios 8 şarja takmadan 1 günü bitirmek mucize..

Satış yapim diye Apple herkesi salak yerine koyuyor. Stabil cihazların stabilliğini bozup şarjlarını emdiriyor ki 2000-3000 tl para verin de ceplerine para girsin diye.

• Sai6 S kullanıcısına yanıt
    Bizde ayni telefonu kullaniyoruz ben bu yazilanlari okuyunca sasiriyorum gercekten, ya hafizaniz dolu ya da telefonu arka planda yoran bir uygulama var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5s kullanıcısıyım. Pişman değilim güncellediğime. Ufak tefek takılmalar var ama optimize edilecektir. ios7 ilk çıktığında da stabil değildi unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Diyez

i5s kullanıcısıyım. Pişman değilim güncellediğime. Ufak tefek takılmalar var ama optimize edilecektir. ios7 ilk çıktığında da stabil değildi unutmayın.

Begenmedigimiz ios7 nin ilk surumunde canavar gibiydi 5s sonraki guncellemelerle cop ettiler yine bataryayi uygulamalar guncelleme istemese ios8 yuklemezdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sai6

quote:

Orijinalden alıntı: busvas

Neyin kafadını yaşıyosun ki ? İnternette biraz araştırdım da safarinin açılma süresi yarım saniye artmış uygulamaya girişte 0.25 saniye artmış. Bana anlatma iphone kullanıcısı ne için alıyo cihaLarı diye sen daha iphone bilmezken bizde tüm cihazları vardı merak etme. Ama insanları yarım saniyelik 1 saniyelik gecikmeler yüzünden telaşlı teleşlı şeyler yazma. Ben 4S kullanıcısıyım bende kasmazken 5 kullanıcıları kastığını idda ediyolar ya tav oluyorum ne oluyo yani 1 2 saniye takıldı diyelim dünyamı yaniyo ? IOS 7 ilk çıktığındada böyleydiniz hepiniz. İşte asıl siz güvenmiyosunuz iphonelerin hakkını verdirtmiyosunuz ben cihazıma ve apple ye sonuna kadar güveniyorum getirsinler IOS 10 4s e onuda kuracam 😄

4s e kurdum telefon kasmaktan ölüyor insanları yalan yanlış bilgilendirmeyin üstteki barı indirirken mesaj yazarken oluşan lag menüler arası gezinirken oluşan kasma ayarlara girerkenki bekleme süresi aşşağıya kaydırırken takılması whatsappta atılan mesajın 4 5 saniye sonra gönderilmesi facebook messenger ın mesajlarının bazen gönderiliyor olması şarj süresinde hiçbir iyileştirme olmaması aksine sürenin azalması iphone 2 den beri kullanıyorum merak edersin belki 5s altı cihazlar şuan kasıyor boşuna riske girmeyin elimde 4 4s 5 5s mevcut sana kasma olarak gelmeyen diğer %90 lık dilime kasma olarak geliyor sonrada senin gibiler gelip burda kasma yok vs yazıyor millet geride dönemiyor sonra bilgisi olmadığı imzalar kapandığı için

Bende 4S e kurdum 7.1.2 ile aynı hatta biraz daha iyi gibi (belkide psikolojik :) ) ama kesinlikle 7.1.2 den kötü değil.
    Belki 0,5 sn lik gecikmeler oluyordur ama ben fark etmiyorum. Siz bu konuda daha hassas olabilirsiniz.
    Kasmaktan ölüyor demek haksızlık olur kanımca.

• eraye43 E kullanıcısına yanıt
    iphone kaç kullanıyorsun?
  • Şu yorumları okumaktan insanin kafası allak bullak oluyor ve telefondan soğuyor inan ki

Tamam arkadaşlar ios 6 gitti 5 gitti onlara dönemezsiniz unutun ve önünüzedeki maclara bakın niye sinir stres yapiyorsunuz ki :D
  • 5s te falan işler düzelir de 4ste çok şey değişeceğini sanmam
  • 5s kullanıyorum şarj olayı 7 ye göre çok kötü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkopol kullanıcısına yanıt
    her zaman en yenisi en iyisidir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Diyez -- 19 Eylül 2014; 15:28:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Diyez

her zaman en yenisi en iyisidir bence.

Tabikide oyle ama ben bu sefer begenmedim insan daha cok sey bekliyor bence bataryada buyuk yenilik gelecek telefonda olucak ama benm gibi kucuk kasa isteynler icin kotu oldu yeni telefonlar

• 5s kullanıcıssı olarak adamlar bu sefer en iyi ilerlemeyi yapmışlar.Sanırım bu telefonda şarj konusunda yapacaklarının en iyisi bu yazılım olarak.Donma hiç olmadı kasma yada kapanma,ısınmada yok.Parmak izi olayını sadece cihaz açılışına hapsetmekten vazgeçerek 3. parti uygulamara açmaları çok iyi.İpadimden çağrılara bakabilmemde androidvari bir şıklık olmuş.Benim esas yazılımsal devrim beklentim bluetooth,usb ve en son çıkacak NFC gibi erişim yollarınıda artık bencilce kullanmayıp esneklik sağlamaları.Apple halen bluetooth teknolojisini kulaklık takmak için çıkan birşey zannediyor.O kadar adam çalışıyor biri söylesin bu şekilde veride alınıp verilebiliyor diye.Güvenlikse onunda başka yolları var.Kısacası size özel cihazda sorun yoksa en azından 5s için ve ipad mini için kullandığımdan söylüyorum ios8 olmuş.
  • 4s cihazıma yükledim,sıkıntısız çalışıyor,yüklemeyi itunes ile yapıp yükleme bittikten sonra uygulamaları güncelletip tüm ayarları sıfırladım,hız olarak eski versiyondan fark göremedim.
  • Sekiz candır edit. Dikte ile yazıyorum

• Sai6 S kullanıcısına yanıt
    Ben kendi cihazımda gördüğüm şeyi söylüyorum yalan yanlş kimseye olmayan şeyi söylemiyorum siz hala keşke imzalar açılsada 6.1.3 sürümüne dönsek diyenler gelişmeye açık olmayan insanaınız arka planda 500 tane program açıpta yada telefonunda boş ver kalmayıpta burda kası telefon diyipte insanları asıl siz kandırıyosunuz daha neyi nasıl kullanıcağınızı anlayamamışsınız. Burda bana katılan insanlardamı yalan söylüyolar yada ios 8 sürümüne insanları geçirdiğimizde paramı kazanıyoruz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.