Bildirim
iOS 8 yüklemeyin......
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bir telefondan beklentiniz nedir Sizin uçursunmu havayamı kaldırsın milisaniyelik gecikmelere saatlermiş gibi göstermeye gerek yok ayrıca iPhone 4S kullanıcısıyım şuan bu mesajı sesimle yazıyorum hiçbir sorun hiçbir sıkıntı en ufak bir donma yok diyemem abartmaya gerek yok İnternet tarayıcısı 1 saniye geç açıldı diye ne bu telaş iyiki sekize geçtim çok mutluyum gayet güzel özellikler var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8e geçen her arkadaşım böyle uzun uzun mesajlar yazıyor hocam
Bende iPhone beş var ama buna rağmen çok ağır telefon tamamiyle çok zorlaştı
Bir de ben deneyeyim deneme bir dene bir
iphone hangi serisi -
Kesinlikle geçmeyin arkadaşlar.
5s kullanıyorum sakın -
quote:
Orijinalden alıntı: adil07
iphone hangi serisi
İPhone 5
telefon uçuyor bence çok hızlı.. bir tek safaride yeni sekmede aç deyince çok yavaş açıyor o sorun -
Bence kesinlikle yükleyin. Çıktığı andan beri okuyorum herkesin yazılarını ve korkuyordum. Dayanamadım kurdum, Harika birşey oldu. Hızda yavaşlama değil aksine hızlanma var. Geçişler inanılmaz hızlanmış.İlk kurduğunuzda ayarlar karışık halde oluyor onun dışında süper -
4S kullandığım halde 8.0'da normal herşey 5'de nasıl ağırlaşıyor anlamıyorum.. Ayrıca bu konu hakkında forumda 1 dünya konu var oraya da yazabilirsiniz ayrı bir konu açmak forum kirliliğinden başka 1 şey değil.. -
Sesiyle yazdığın belli denemek amaçlı sırf laf olsun diye boş boş konuşmuşsun.. Insanlar neden iPhone alıo bi araştır bakalım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de şu an sesimle yazıyorum mahkemede şişme mankenle içmem de içmem. -
quote:
Orijinalden alıntı: Joshua41
4S kullandığım halde 8.0'da normal herşey 5'de nasıl ağırlaşıyor anlamıyorum.. Ayrıca bu konu hakkında forumda 1 dünya konu var oraya da yazabilirsiniz ayrı bir konu açmak forum kirliliğinden başka 1 şey değil..
Foruma safari ile bir resim upload yükle bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: iPhone 6
ben de şu an sesimle yazıyorum mahkemede şişme mankenle içmem de içmem.
Bende sesimle yazıyorum şuan amma velakin Safaride resim yükleyemiyorum
İyi upload yapmıyor. Sesle yazma olayıda kaç senedir androidde olan bir şey zaten bu işin babası google. Ben en azından farklı uygulamalar ile video izlemek isterdim
quote:
Orijinalden alıntı: busvas
Bir telefondan beklentiniz nedir Sizin uçursunmu havayamı kaldırsın milisaniyelik gecikmelere saatlermiş gibi göstermeye gerek yok ayrıca iPhone 4S kullanıcısıyım şuan bu mesajı sesimle yazıyorum hiçbir sorun hiçbir sıkıntı en ufak bir donma yok diyemem abartmaya gerek yok İnternet tarayıcısı 1 saniye geç açıldı diye ne bu telaş iyiki sekize geçtim çok mutluyum gayet güzel özellikler var
bende artık mobildeyken hep dikteyle yazıyorum zevkli oluyor -
Ben foruma cepten girmiyorum bilemiycem kusura bakmayın ama Chrome indirip deneyin onda da mı yüklemiyor? -
Dikte ile kurtulacak mıyız isyankar17 ve apaçi yazılarından? "Oluyo, yapıyo, napmam lazım, felan" ha?
yükledim, pişman değilim.
ingilizce konuştuğum kişiler var ve ingilizce dikte harika.
edit: bu arada i5 kullanıcısıyım ve telefonda en küçük avaşlama vs yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 19 Eylül 2014; 0:53:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Joshua41
Ben foruma cepten girmiyorum bilemiycem kusura bakmayın ama Chrome indirip deneyin onda da mı yüklemiyor?
Chrome kullanmıyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iphone ses kaydı gizleme
- dwg dosyası açma iphone
- mono ses nedir
- uygulama içinden premiuma geçemezsin ne demek
- hayday hile
- iphone uygulama şifreleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X