Şimdi Ara

Ios 8 yüklemeyin sakın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece telefonuma İos 8 yükledim telefona kuruldu buraya kadar hersey güzel sonrasinda telefon bir kapandı daha da açılmadı elma logosunda kaldı 3 dk sonrada mavi ekran verip kendisini kapadı bugün teknik servisle konuştum dfu moda ALIN telefonunuzu dediler yaptık dediğini telefon şu anda bir aptal çalışıyor uygulamalar geç açılma açıldıktan sonra kapanma wifi sorunu kapatmama rağmen acık çekmiyor touch ID çalışmıyor parmağımı okumuyor bile ne yapmamı önerirsiniz ben iyice apple ve iphone cihazlarından soğudum randevu alamıyorum hic bir sekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Restore en temizinden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s imı 7.0.4 ken aldım son 7.1.2 ye update ettim jailbreak imı yaptım iphone 7-8 çıkana kadar boyle neden derseniz iphone 4s imı 7 ye yükseltince 5s almak durumunda kaldım ama ios 6.1.3 teki arkadasım hala hızlı 4s i ile sevdiği model olan telefonuyla mutlu Mesut

• quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

5s imı 7.0.4 ken aldım son 7.1.2 ye update ettim jailbreak imı yaptım iphone 7-8 çıkana kadar boyle neden derseniz iphone 4s imı 7 ye yükseltince 5s almak durumunda kaldım ama ios 6.1.3 teki arkadasım hala hızlı 4s i ile sevdiği model olan telefonuyla mutlu Mesut

4s 7 performansı iyidir hocam niye ki
  • blackmorelegend kullanıcısına yanıt
    Kendisi ios 6.1.3 esinde 5.1.1 vardı uçak gibi telefonlar benim 5s olmasına rağmen yan gözle bakmadım desem yalan olur bende 4s varken 7 hic sarmadı

• dediğiniz sürümler zaten efsane hocam ama 4s yine iyidir 4 kullananlar napsın
  • 5.1.1 ustune surum tanimam. iOS6 bile o kadar iyi degil acikcasi birakin 7'yi 8'i.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.