Şimdi Ara

Ios 8x Tweak Anlatımları/Yararlı Tweakler [Türkçe Videolu Anlatım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Ios 8x Tweak Anlatımları/Yararlı Tweakler [Türkçe Videolu Anlatım]

Evet arkadaşlar genelde oyunlar ve oyun ekipmanları incelemeleri yapıyorduk aranızdan gören duyan vardır belki. Son zamanlarda biraz konsepti genişlettik eğlence için Jailbreak hakkında da incelemeler yapma kararı aldık. Çok bilinmedik ve kullanışlı tweakler öncelikli olmak üzere her türlü tweak i inceleyeceğiz videolarımız da.Toplu şekilde yabancıların yaptığı gibi "best 50 ios 8 tweaks" tarzı incelemelerin yanı sıra tek tek tweak incelemeleri de yapacağız ilerleyen zamanlarda. Tabi gelen ilgiye göre değişebilir. Sorularınız veya incelemesini yapmamızı istediğiniz tweakler varsa bize forumdan ve sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.
    Bu videomuzda
    iOS 8 Jailbreak Tweak: Phantom (Snapchat Hacker) Tweakini inceledik.
     Ios 8x Tweak Anlatımları/Yararlı Tweakler [Türkçe Videolu Anlatım]

Ön bilgi ve açıklama;
    Snapchat'te stalking hiç bu kadar kolay olmamıştı! Evet arkadaşlar artık yavaş yavaş mobil aplikasyonlara da el atmaya başlıyoruz ve bunun startını Demir veriyor. Jailbreakli iPhone'lar için hergün 1 adet tweak tanıtacağız, ve ilk tweak olarak Cydia'nın Phantom'u seçtik. Unutmadan, telefonumuz iPhone 5S ve işletim sistemi 8.1.2

Nedir Phantom for Snapchat?
    #Snapchat'te karşı tarafın hikayesine baktığınızda adınızın görünmemesini sağlar, (stealth mode)
    #Snapchat'e telefonunuzda kayıtlı herhangi bir videoyu ya da resimi göndermenizi sağlar, (snap hack) (hatta bu resimleri/videoları editör üzerinden düzenlemenize olanak verir)
    #Snapleri görüntülerken basılı tutmanıza gerek kalmadan snapler arasında geçiş yapmanızı sağlar,
    #Ekran görüntüsü aldığınızda karşı tarafa bildirim gitmesini engeller,
    #Snapleri istediğiniz klasöre kaydetmenizi sağlar,
    #Snap bildirim sesinizi değiştirmenizi sağlar,
    #Statusbar kısmına snap bildirimleri eklemenizi sağlar,

ve daha birçok özelliğe sahip, benim tabirimle tam bir Türk kızı stalking aracı (((:

İyi Seyirler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allouse -- 8 Nisan 2015; 0:42:31 >

• ilk yorum benden olsun.

çoğu hatta hepsi diyebileceğimiz 3.kişi snapchat uygulamaları snapchat tarafından tespit edilip hesaba ban atılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapchat'in official uygulaması dışındaki uygulamaları kullananlar banlanıyor haberiniz olsun.

• Hack tweaki kullananlarin banlandigini acikladiginiz icin tesekkurler. Yinede ban konusunda bilgi vermek gerekirse tweakin 200kb oldugunu ve kullanim sonunda rahatca kaldirilip tekrar yuklenebilecegini tum profesyonel jbciler bilir. Bu arada ios7den beri kullaniyorum ban yemedim. yinede yorumlar icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allouse -- 7 Nisan 2015; 13:25:03 >
  • konu yararlı hocam, destek gerekirse yardımcı olabilirim. takipteyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vialpando kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. Türkçe tweak anlatımlarına devam edeceğiz. Bu konu altından bildireceğim yine,incelemesini yapmamı istediğin tweak varsa merak ettiğin vb. bana yazabilirsin. zevkle incelemesini yaparım. iyi forumlar
  • Allouse A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, 8.3 için ya da 8.2 için jailbreak yayınlanırsa desteğinize ihtiyacım olabilir,yabancı kaynaklar bende var size yönlendiririm gerekirse. Bir ara pmden yazarım selametle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.