Şimdi Ara

IOS 9.0.2 çeşitli hatalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 5'e 9.0.2 yükledim her şey iyi güzel ama bazı hatalar var.

1.'si Animasyon siliniyor. Neye göre siliniyor anlamadım ama bazen gidiyor. Örneğin uygulamayı açtığımda animasyonlu bir şekilde açılması gerekirken pat diye açılıyor. Telefonu yan çevirdiğimde ekran kayarak yan yatması gerekirken pat diye geçiyor. Telefonu yeniden başlattığımda ise bu sorun gidiyor.

2. Mesaj yazarken yazma alanının grileşmesi ve sağ tarafında "0:00" yazması (Bu bir kere oldu)

3. Arkaplandaki uygulamaları kapatırken son uygulamayı da kapatıp sadece ana menünün ortaya gelmesi animasyonunda bir amatörlük olması. Böyle sola kaçıyor sonra sağa geliyor.

Bu sorunları sizler de müşahede ettiniz mi yoksa bende mi sorun var ?

• Bende dediğiniz sorunların hiç biri olmadı, neredeyse 15 gündür kullanıyorum 9.0.2 yi
  • 2. Maddenin olması için şunu deneyin. Mesaj yazarken telefon gelmiş gibi telefonu kulağınıza götürün. Sensör devreye girip telefon ekranını karartsın. Sonra tekrar telefonu indirip mesaj yazmaya çalışın. İşte o zaman üzerinde 0:00 yazan gri bir şey geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 2'si oldu 3.yü anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk ikisini yaşamadım da 3.sü gerçekten göze hoş gelmiyor. Ben sadece günde 1 defa yatmadan önce arka plandakileri kapattığımdan pek de rahatsız etmiyor. Ama düzeltilmesi şart tabi ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.