Şimdi Ara

iOS 9.0.2 geldi (9.0.1 den iyi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Indiriyim hemen. Poscastlerin duzelmesi guzel olmus durduk yere donuyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Götterfunken

quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

8.4.1 imzaları açıkmı hala

Açık. Acele et her an kapanabilir yerinde olsam hemen restore yaparım. iOS9 yedeklerini 8.4.1'e yükleyemezsin hatırlatırım. Unutmayın. Ben unuttum çok çektim. :)

Eyw hocam saol evde pc yok 8.3 var şu an 8.4.1 e geçicem yarın sabah ofiste ilk işim o olacak:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

Sistem biraz daha hafifledi. Spotlight daha rahat çalışıyor. Klavyede kasma yok. Bunları gördüm. 4S

Hocam hızlı bir şekilde yazarken klavye arada takılıyordu. Klavye çıkarken 1-2 Sn bekliyordu. Bunlar düzelmiş mi. Bir dener misiniz?

• Klavyede takılmalar devam ediyor, bildirim gelirken bazen ses çıkıyor bazen sessizce geliyor bu sorun da devam, hücresel veri menüsündeki kasıntı da devam bir değişiklik yok bende 9.0.2 için. (4s)
  • Çok fark yok bence ios 9.0.1 bende zaten hızlıdyı .. Ama 3g butonundaki sorun kalkmış ona sevindim ..kamera açılış hızıda iyi

• Spotlight kasması aşırı derecede azaldı bende klavye hala açılırken kasıyor fakat ben opera kullanıyorum bundan kaynaklanabilir klavyede takılma ortadan kalkmış ve soldaki Spotlight bazen geç geliyordu takılarak açılıyordu buda giderildi diyebilirim ip6 cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 30 Eylül 2015; 23:02:06 >
  • Bug lar devam etmekte 6

• Bence bira daha kıvama geldi kasmalar azaldı😊

• 9.0.1 i yüklememiştim arkadaşlar 9.0.2 ye geçeyim mi emin olamadım? Hala stabil değil sanırım.

• 6 plusta kasma yok hiç 8.4.1 gibi aynı şu an bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 1 Ekim 2015; 0:48:28 >
  • Kötünün iyisi sanırım

• bildirim seslerı gene gelmıyormu .???
  • az önce güncelledim. sürekli soran arkadaşlara kendi yaşadığımı anlatıyorum: 9 güncellemesinden sonra 8'deki performansa yaklaşamadı bile telefon. 5s kullanıyorum ve bunu telefonu restore ile itunes'den güncellemiş biri olarak söylüyorum. lakin bize şöyle bir uyarı yapılmış olsaydı; iphone 4-5 kullanıcıları bu güncellemeye kalkışmasın diye anlardık yapmazdık, herkes de rahat ederdi ama benim gördüğüm 6 larda problemler daha fazla. benmi sabırsız davranıyorum bilmiyorum ama dünya çapında büyük bir hayal kırıklığı ve mağduriyet çok açık bir şekilde görülmekte. bir de her güncellemede biraz daha hızlandı diyen arkadaşlardan da rica ediyorum bilmediğimiz bir kısım varsa insanlık için paylaşın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix_neo

az önce güncelledim. sürekli soran arkadaşlara kendi yaşadığımı anlatıyorum: 9 güncellemesinden sonra 8'deki performansa yaklaşamadı bile telefon. 5s kullanıyorum ve bunu telefonu restore ile itunes'den güncellemiş biri olarak söylüyorum. lakin bize şöyle bir uyarı yapılmış olsaydı; iphone 4-5 kullanıcıları bu güncellemeye kalkışmasın diye anlardık yapmazdık, herkes de rahat ederdi ama benim gördüğüm 6 larda problemler daha fazla. benmi sabırsız davranıyorum bilmiyorum ama dünya çapında büyük bir hayal kırıklığı ve mağduriyet çok açık bir şekilde görülmekte. bir de her güncellemede biraz daha hızlandı diyen arkadaşlardan da rica ediyorum bilmediğimiz bir kısım varsa insanlık için paylaşın lütfen

Kimin telefonu hızlandı hayret. Ben 8.4.1'deydim 9'dan döndüm,9'da iPhone 6+'um 4s'e dönmüştü yemin ediyorum. Ota'dan güncelledim, kasıyor iTunes ile restore yaptım kasıyor yedekten yükledim kasıyor yeni bir iphone olarak ayarladım kasıyor.
    İyi ki tablete yüklememişim. Yüklemem de bu gidişle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix_neo

az önce güncelledim. sürekli soran arkadaşlara kendi yaşadığımı anlatıyorum: 9 güncellemesinden sonra 8'deki performansa yaklaşamadı bile telefon. 5s kullanıyorum ve bunu telefonu restore ile itunes'den güncellemiş biri olarak söylüyorum. lakin bize şöyle bir uyarı yapılmış olsaydı; iphone 4-5 kullanıcıları bu güncellemeye kalkışmasın diye anlardık yapmazdık, herkes de rahat ederdi ama benim gördüğüm 6 larda problemler daha fazla. benmi sabırsız davranıyorum bilmiyorum ama dünya çapında büyük bir hayal kırıklığı ve mağduriyet çok açık bir şekilde görülmekte. bir de her güncellemede biraz daha hızlandı diyen arkadaşlardan da rica ediyorum bilmediğimiz bir kısım varsa insanlık için paylaşın lütfen

Hocam iphone 6'larda en azından benimkinde bir sorun yok. 9.0.1 bayağı sorunluydu klavye takılması ve bildirim ekranı sorunu çok can sıkıyordu. Ama 9.0.2 ile bu sorunlar da ortadan kalktı. Bazı uygulamaların geç açılma sorunu var örneğin whatsapp gibi onlar da ios'tan değil app'ten kaynaklanıyor sanırsam.
    En önemli artısı pil performansı oldu. 9-9.5 saat kullanım alabiliyorum telefondan.
    Telefonda bariz bir hızlanma yok hatta hafif bir yavaşlama olabilir ama bunun haricinde gayet iyi.

• Iphone 6 plus kullanıcısıyım 3 bin lira verip bug da kalıyorsak kimse bu telefonlara bu paraları vermesin arkadaşlar uygulama geçişler kasıyor klavye kasıyor uygulamalar kasıyor spotlight a değinmiyorum bile eskiden xpreria s im vardı çok kasıyor diye bu telefona geçtim hakkını yemişim sony'nin gözünü seveyim .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.