Şimdi Ara

iOS 9.0.2 geldi (9.0.1 den iyi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 9.0.2 geldi yüklüyorum. umarım düzelir sorunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimefe -- 30 Eylül 2015; 21:45:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  iOS 9.0.2 geldi (9.0.1 den iyi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimefe -- 30 Eylül 2015; 20:42:42 >
  • bence bu sürüm iOS.9.01 den iyi.

benim cihazda ayarlar>hücresel veriler e girdiğimde iOS 9 ve 0.1 de inanılmaz kasıyordu . şu anda çok hafif kasma var 8.4.1 e yakın.

bundan sonra gelen güncellemeyle daha da oturacak görünüyor. birde uygulama inceltmeyi getirirlerse güzel olacak

• Ahahah eliniz gönder al yapıyor dimi

• Umarım şu hücresel ayarı ve hücreseli kapattığımızda olan kasma giderilmiştir

• Kesinlikle iyi bi guncelleme geldi.Hafif kasmalar yok oldu gibi.Sevdim yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oluyor Apple devam et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden 8-9-10" değilde 7" tablet?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9.0.2' yi yükledim o kasmada bir değişiklik yok yine yarım saniyelik geçikmeyle açılıp kapanıyor. (4s)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klcihsn -- 30 Eylül 2015; 21:20:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karademir10

bence bu sürüm iOS.9.01 den iyi.

benim cihazda ayarlar>hücresel veriler e girdiğimde iOS 9 ve 0.1 de inanılmaz kasıyordu . şu anda çok hafif kasma var 8.4.1 e yakın.

bundan sonra gelen güncellemeyle daha da oturacak görünüyor. birde uygulama inceltmeyi getirirlerse güzel olacak

Uygulama inceltme derken hocam ?

• deagle100 kullanıcısına yanıt
    uygulama inceltmede indirilen uygulamaların artık daha az yer kaplaması söz konusu olacak. 1 gb uygulamanın sallıyorum 100 mb ı iPad i ilgilendiriyorsa siz telefona 900 mb kısmı indireceksiniz vs. yani sadece ilgili kısımlar cihaza yüklenecek

• quote:

Orijinalden alıntı: karademir10

uygulama inceltmede indirilen uygulamaların artık daha az yer kaplaması söz konusu olacak. 1 gb uygulamanın sallıyorum 100 mb ı iPad i ilgilendiriyorsa siz telefona 900 mb kısmı indireceksiniz vs. yani sadece ilgili kısımlar cihaza yüklenecek

Aa anladım bu süpermiş hocam. Apple bi açıklama yaptı mı peki bununla ilgili, gelip gelmeyeceği belli mi

• deagle100 kullanıcısına yanıt
    apple ın konu hakkındaki açıklamasını bilmiyorum. ancak iCloud'la ilgili bir sorun yüzünden gelmemiş, çözerlerse tabi ki gelir. gelsin de zaten ;)

detay bilgisi olan arkadaşlar daha iyi bilgi verebilir.

• 8.4.1 imzaları açıkmı hala

• Sistem biraz daha hafifledi. Spotlight daha rahat çalışıyor. Klavyede kasma yok. Bunları gördüm. 4S

• 9.0.1e gore bi tık daha stabil ve akici . Yinede bir 8.4.1 degil spotlightta buglar devam ediyor . Onun disinda applein çaba sarfettiği anlaşılıyor bu güncellemede

• quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

8.4.1 imzaları açıkmı hala

Açık. Acele et her an kapanabilir yerinde olsam hemen restore yaparım. iOS9 yedeklerini 8.4.1'e yükleyemezsin hatırlatırım. Unutmayın. Ben unuttum çok çektim. :)

• iPhone 5 yukleyen varsa i9 bile yuklemedim daha 8 in sonundayim. Iyiyse yukleyelim.

• Yükliycim

• 6+ kullananlar yorum atabilir mi lütfen?

• Uygulama inceltme dediğiniz uygulama bölme bir server problemi nedeniyle askıya alınmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gün içerisinde de düzeltildi. SDN de haberi mevcut. Eskiden beri var olan bir sistem aslında.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.