Şimdi Ara

ios 9.1 restore yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim sorunum iphone 6 9.1 jailbreak li şuan ama telefona cydiadan bişey yükledim tel kafayı yedi uygulalar kayboldu filan sonra son yükleğim tweakı sildim düzeldi fakat cydia simgesi kayboldu tekrar yüklemeyi denedim olmadı bende tekrar 9.1 restore edip yenden yüklemek istiyorum telefon şarj çok az gitmeye başladı birde bi uygulama açıcam basıyorum üzerine açılmıyor 4 5 kez basınca açılıyor restore etmeyi denedim 3194 hatası verdi host dosyasını değitirdim bu seferde 2005 hatası aldım bir türlü beceremedim varmı yardımcı olcak arkdaş

• 9.1 e restore edemezsin, mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jb varsa sürümde kalarak restore çekemezdin. Sürümünü kaybedersin önceki sürümlerin imzaları açık olmadığı için 9.3.2ye geçersin mecburen
    Cydia impactor 9.1 ile uyumlu mu bilmiyorum bi bak istersen. Bide ilex rat. Bende bakmıştım ama 9.1 jb'yi kaybetmeyi göze alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackrz -- 22 Haziran 2016; 7:10:20 >
  • Ilex rat nwdir usta bende jb gitmemis icin ust versiyon istemiyorum

• Hocam bende bi çözüm bulamadım jailbreak kaybetmemek içinde denemedim hiç takipteyim. İnşallah bi çözüm buluruz.

• Yokmu yardımcı olcak arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: irfan.yksl

Yokmu yardımcı olcak arkadaş

Semi-restore 9.1 var netten arastirma yap dun kendim yaptim 6 plus 9.1 surumu sorunsuz tertemiz oldu tavsiye ederim ama talimatlari iyi biraz yardimci olayim cydia'dan openssh ve openssl yuklu olsun daha sonra semi-restore.com sitesinden uygulamayi indir cihazinda icloud-sifre ve iphonumu bul kapali olsun islem kisa suruyor hatta burda ki videoda herseyi anlatiyorhttps://youtu.be/-vnz8R23n50 ( openssh ve openssl kesinlikle yuklu olsun unutma )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ustam openssl ile ssh yukletemiyorum iste cydia yok bende

• quote:

Ustam openssl ile ssh yukletemiyorum iste cydia yok bende

ifile yukluyse openssh ve openssl deb dosyasını indir şayet yok ise jb ustune tekrar jb kurmaya calış geçmişte yapmıştım ve sonuç başarılıydı hocam

• üstüne kurmayı denedim olmadı malesef tam yükleme bitcek pangu yu aç diyor jb yi yüklerken teleden açıyorum zaten yüklü diyo bitmiyo
  • quote:

üstüne kurmayı denedim olmadı malesef tam yükleme bitcek pangu yu aç diyor jb yi yüklerken teleden açıyorum zaten yüklü diyo bitmiyo

Hocam başka bir siteden bir açıklama buldum
    iTools ile /var/root/Media/Cydia/AutoInstall (eğer bu dizin yoksa kendiniz oluşturun) bölümüne deb dosyasını atın ve yine iTools'dan sol taraftaki menülerden en alttakine gelip Reboot atın(veya telefonu kapayıp açın) yapman gereken deb dosyasını bulup işlemen umarım işe yarar

•  ios 9.1 restore yardım
     ios 9.1 restore yardım

böyle oluyor

• itools appstorda var ama 8 tl :)
  • ifile de buldum appstorde indirdim dep nasıl yüklicem
  • ifile yukledim tele attik dep dosyarini sonuc ayni

• quote:

ifile yukledim tele attik dep dosyarini sonuc ayni

Hocam hayirli aksamlar :) bastan baslayalim oncelikle cihazinin simkilit parola iphonumu bul ve icloud kapali mi bunlarin hepsi kapaliysa tekrar deneyebilirmisin sayet degisen birsey olmazsa ifile uzerinden openssh ve openssl kurabilirmisin deb olarak sayet kurabilirsen semi-restore yontemini deneyelim cunku semi-restore openssh ve openssl yukluyse rahat restore olur ama semi-restore konusunu cok iyi oku ve eksiksiz yap [ elimden geldigince yardimci olmaya calistim jb giderse mesuliyet kabul etmem :) ]

• hocam openssh dosyarını oc üzerindenmi atıcam ifile ile ve nereye atıcam birde bulamıyorum o dosyaları nette araştırdım ama yok :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.