Şimdi Ara

iOS 9.2 Beklemede Şarj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar son gelen iOS 9.2 güncellemesinden sonra telefonumda bazı şarj sorunlarıyla karşılaştım. 9.2 öncesi gece tam dolu şarjdan sabah 8e kadar normalde %3-4 şarj harcanıyordu fakat güncellemeyi yaptığım gece sabaha %18 harcanmıştı, bu sabah kalktığımda ise %58 şarj ile uyandım gece tam dolu bırakmama rağmen bu sıkıntıyı yaşayanlar var mı benim gibi acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim cihazım 6+ 64 gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sıkıntı bu gece bendede olmuş %50 den sabaha %25 e düşmüş ilk defa oldu.
  • Aynı sorun bende de oldu akabinde yeniden şarja taktım dolduğunda eskiye nazaran daha çabuk bittiğini fark ettim. Sanırım şarj sürelerinde yine sıkıntı yaşayacağız
  • Ben demiştim bunu şarj daha çabuk gidiyor 9.1 e göre kesinlikle

• bende gece ucak modun a almama ragmen, diger surumlere göre daha fazla sömürüyor pil i ip6 ios9.2 kullanicisiyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • heralde bu performans geliştirmesi derken bataryadan baya kısmışlar. stabilite diyip performansa vermişler batarya yerlerde. ip6 9.2 kullanıcısıyım bekleme modundayken 9.1 de sabaha kadar da kalsa %1 gidiyordu en fazla abartmıyorum. şimdi %5 gidiyor 9.2 telefonumda farkeden bi performans iyileştirmesi de oldu mu bilmiyorum 1 saniyede giriyordum her şeye hala 1 saniye.
  • Betalardan beri boyle bir durumla karsilasmadim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    7 Plus Pil Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konum servisleriniz surekli aciksa kapatin

• Konum açık arkada yenileme açık uçak modu kapalı wifi açık gece 100 bırakıyorum sabah 98 alıyorum 6s

Edit: 9.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfbc -- 13 Aralık 2015; 11:40:32 >
  • Os2.1 ile aynı sorunu Watch da gözlemledim. Gece boşta durduğu yerde %20 bazen de %36 şarj gidiyor! İ6 ve i5'de da ise (şu ana kadar) herhangi bir sorun yaşamadım.

• Bu gece %60 da bıraktım %58 vardı sabah uyandığımda bu gece aynı sıkıntıyı yaşamadım

• Telefonu arada sırada, home+power tuşuna basarak resetleyin ve öyle şarj edin..

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfbc

Konum açık arkada yenileme açık uçak modu kapalı wifi açık gece 100 bırakıyorum sabah 98 alıyorum 6s

Edit: 9.2

%100 den %99 a düsmesi diyer yuzdedeki rakamlara göre tam 6 kati gibi, yani sarjiniz gece boyunca %13 gitmis diyebiriz.mesela bugun %37 de biraktim sabah %29 du.bikere de %100 ken sabah baktim halen %100 dü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 14 Aralık 2015; 4:24:03 >
  • bircancan B kullanıcısına yanıt
    bende gece bırakıyorum %100 den % 93 e düşüyor , ama 3g full açık tam parlaklıkta 5.30 saat kullanım ömrü alıyorum.

9.2 Beta 4 de şarj olayı çok iyiydi böyle değildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.