Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1595. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
889.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15931594159515961597
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9.3.5'e geçtim parmak izi süper olmuş bazen 2-3 kere yaptığımda algılamıyordu şimdi 1.sinde tak diye açılıyor şuan memnunum
  • Privyet kullanıcısına yanıt
    Hangi tel?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar, cihazım İPhone 6 İOS 9.3.5 Restore+Yeni bir İPhone olarak ayarlayıp kurulum yaptım. Daha önce paylaşılan pil kalibrasyonunu da yaptım ama pil kullanımından hiç memnun değişim 😔 Sizlerdeki durum nedir acaba ? İOS 9.3.5 değil sorunu mu var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: brs_lfc

İyi günler arkadaşlar, cihazım İPhone 6 İOS 9.3.5 Restore+Yeni bir İPhone olarak ayarlayıp kurulum yaptım. Daha önce paylaşılan pil kalibrasyonunu da yaptım ama pil kullanımından hiç memnun değişim 😔 Sizlerdeki durum nedir acaba ? İOS 9.3.5 değil sorunu mu var ?

Pil sağlam mı?
  • Privyet kullanıcısına yanıt
    Benim 6s hep birincide tak diye açıyor ama bu iyi bişey değil. Bazen sadece ekrana bakmak istiyorum bildirim var mı diye, hiçbir şeye bakamadan hemen parmak izini algılayıp ana ekrana geçiyor.

Sistemsel mesajlar yukarıdan çekilen bildirim ekranına düşmüyor bildiğim kadarıyla, yeriniz doldu vs. gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad air 9.3.3 deyim 9.3.5 e geçmeye değer mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tak diye açılması iyi birşey bence.Bildirimlere bakmak istiyorsanız power düğmesini,ya da tanımlamadığınız patmağınızla home düğmesine basabilirsiniz.Diğer türlü daha büyük sıkıntı oluyor.Kod girmeye uğraştıktan sonra parmak izinin bir esprisi kalmıyor.

• horrorshow kullanıcısına yanıt
    Öncelikle durumları karıştırıyorsunuz. Yavaş açılması ile tutukluk yapması ayrı şeyler.

5s varken de genel olarak tutukluk yapmıyordu, ama bu şekilde hızlı açılmadığından bir problem olmuyordu.

Meaningful inovation diye bir kavram var, Türkçe'ye anlamlı yenilik diye çevrilebilir. Touch id 2.0 a geçerken telefona anlam katan ne gibi bir yenilik geldi? Kararlılık? Hız bu durumda gerekli değildi bence.

Örneğin oyunu takılmadan çalışması, oyun yüklemeleri hızlı biçimde olsun istenir. Bu anlamlıdır. Ama oyun içi oynanışın hızlanmasını istemeyiz dimi? Düşündene sen daha göremeden sağa sola koşuşan vızır vızır askerler, futbolcular falan :) yada bir filmi takılmadan oynatabilmek yeterlidir, cihaz hızlı diye 4x hızında izlemeyiz

Bilmem anlatabildim mi derdimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 1 Eylül 2016; 19:14:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Hangi tel?

6s
  • Arkadaşlar, ıphone 5s ios 9.3.3 telefonda bazen üst bar ve alt bar açılmıyor.Telefon ekran ışığı açık şekilde kalıyor.Bu durumla karşılaşan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyyyyyy

Arkadaşlar, ıphone 5s ios 9.3.3 telefonda bazen üst bar ve alt bar açılmıyor.Telefon ekran ışığı açık şekilde kalıyor.Bu durumla karşılaşan var mı?

Evet bendede oluyor o tel kapatıp açınca düzeliyor .
  • İos 10 ne zaman gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diricans_RM

İos 10 ne zaman gelecek.

Yeni iphone modelinin çıkışında

• Diricans_RM kullanıcısına yanıt
    haftaya çarşamba çok yüksek ihtimal finalden önceki GM sürüm (yavru final) geliyor :)
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Evet, Apple'ı arayıp sorduğumda bir sıkıntı yok dediler.

• brs_lfc B kullanıcısına yanıt
    Onların sıkıntı olup olmadığını söylemeleri arıza olup olmadığı ölüme yaklaşıp yaklaşmadığı.
    Sizin şarj deşarj döngünüz kaç olmuş. Pilin ( cihazın) yaşı ne kadar. 35'C'nin üstünde çok kullanılıp kullanılmadığı pilin sağlığını etkiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihazım 7 aylık. Apple ile görüştüğümde şarj döngümün 300 olduğunu ve pil durumunu iyi olduğunu söylediler. Sıcaklık konusunda ister istemez kullandıkça ısınıyor ama ölçüm yapmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Onların sıkıntı olup olmadığını söylemeleri arıza olup olmadığı ölüme yaklaşıp yaklaşmadığı.
    Sizin şarj deşarj döngünüz kaç olmuş. Pilin ( cihazın) yaşı ne kadar. 35'C'nin üstünde çok kullanılıp kullanılmadığı pilin sağlığını etkiler.

Hocam ben birşey soracağım bu konu hakkında. Telefonum İphone 5 ios 9.3.5 sürümünde 16 GB ve 13.09.2013 de aldım. Şarj döngüm battery life programında yazdığı üzere Cycles 912. Kayıp değişiyor şuan %14. Bazen %10 ,%4 bile görmüşlüğüm vardır. Bu telefon hakkında ne dersiniz. Şarj döngüsü doğru mudur?
  • Twitter'ın gece modu özelliği gerçekten hoş gözüküyor Umarım Apple'dan Dark Mode 10.1'de falan gelir.
    Bu mesaja eklenen görseller:

iOS 9 [ANA KONU]

• rocky1907 R kullanıcısına yanıt
    şarj döngüsü hatalı göstermez zaten ama kayıp ısıya göre değişir 30 derecede falan kaybını doğru gösterir.
  • 
Sayfa: önceki 15931594159515961597
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.