Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1594. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
889.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15921593159415951596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

kasıma kadar 10.0.2 veya 10.0.3 almış oluruz çoktan, eylül'de dağıtılıyor iOS 10 :)

Umarim bu sefer kafadan stabil bir surum verir apple beycigim. İos 7 de batirmisti, 2 tane neredeyse tam surum buyuklugunde yama gelmisti de cihazlar rahatlamisti.

İlk birkacgun takip etmek lazim ama ben kendimi biliyorum sak diye guncellerim ben telefonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son beta ufak hatalar dışında gayet güzel, final'e de biraz daha toparlayıp öyle sunarlar ise mükemmel bir başlangıç yaparız iOS 10 batağına
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    7 eylül günü ios 10 final verilme ihtimali var mı yoksa en fazla gm mi diyorsunuz ? Gm gelirse 14 eylül falan mı final gelicek 🤔

• TedMosby kullanıcısına yanıt
    Geçen sene etkinlik sonrası GM 1 hafta sonra da final sürüm verilmişti, gene öyle olur bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jocabonita J kullanıcısına yanıt
    Önemli kardeşim nasil önemli olmasn 7 saatlik kullanim alirken 5 saate düşmesi normal deildir canimi sıkan bu ben günde sadece bi veya iki günde bir şarja takan biriyim akil vermişsin aklini kendin kullanip okuyup bilim adami olsaydin keşkee..!!!

• 8.4 de kulladığım ip 5 cihazım yenisi ile değişti 9.2 ile geldi 9.3.5 e güncellemeli miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightHT

Dfu/ayarları sifirla ile yeniden kurulum yapın. Bende de itunes backup yapınca oluyordu, hala oluyor nedense. Dfu+icloud backup yapınca sorum kalmadı. Çok rahatsız edici bir sorun o.

Aynı sıkıntı bende de mevcut. Gün içinde bekleyince kendiliğinden geçiyor ama gerçekten sinir bozucu. Ekran mı bozuk acaba? DFU ile atıp, iTunes backup ile kuruyorum. Sadece DFU ile kurup, yeni iPhone olarak olarak kur desem bile aynı sorun var. Önceden yoktu böyle bir durum. iPhone 5S var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanberk -- 30 Ağustos 2016; 16:09:26 >
  • NightHT N kullanıcısına yanıt
    Ben iOS 7'den beri kullanıyorum 5S'i. Sadece 9 da böyle bir şeye rastladım. iPhone 6'da var iOS8-9 böyle bir problem görmedim. Bu olay benim başıma cihaz jailbreakliyken bi tweak sonrası resetten başıma geldi. Hala mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

8.4 de kulladığım ip 5 cihazım yenisi ile değişti 9.2 ile geldi 9.3.5 e güncellemeli miyim ?

Bence güncelleme. Çoğu kullanıcı parmak izi ve şarj tüketim konusunda şikayetçi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahiimacr

quote:

Orijinalden alıntı: harock

8.4 de kulladığım ip 5 cihazım yenisi ile değişti 9.2 ile geldi 9.3.5 e güncellemeli miyim ?

Bence güncelleme. Çoğu kullanıcı parmak izi ve şarj tüketim konusunda şikayetçi.

iphone 5 te parmak izi sorunum olmaz :) ilk sarjda 10 saat bekleme 5 .30 saat kullanım aldım daha %20 sarj vardı tasarruf modunda kullandım mobil veri hic yok hep wifi 46 tane app store guncellemesi de yapıldı. pil henüz kendini bulmadı sanırsam daha ilk şarj bekleyeyim o zaman biraz daha ama yanılmıyorsam ios 10 cıktıgında 9.3.5 e istesemde güncelleyemeyeceğim galiba
  • harock kullanıcısına yanıt
    İmzalar bir süre daha açık kalır. Kapanmadan tekrar dönebilirsin 9.3.5 e

• Arkadaslar app storeden icretsiz uygulama indirsigim halde sifre istiyor parola ayarlarindan vs. Ucretsiz indirmelerde sifre istememesi icin kapali cikis yaptim tekrar firis yaptim ne yaptiysam olmadi hatta guncelleme uygulama guncellerken felende sifre istiyor bunu nasil duzeltebilirim?

• iOS 9.3.5'in pil süresi nasıl 9.3.3'teyim geçmeye değer mi daha iyi diyebilir misiniz?
  • Ben de 9.2deyim sizce geçeyim mi yeni sürüme?

• harock kullanıcısına yanıt
    5.30 kullanım aldıysan çok iyi bence. Ben 9.3.2 ile 6 saati şarj %1 olana kadar ancak görüyorum.

• 6s plus'a biraz önce OTA ile yükledim.Gayet başarılı, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aprmo -- 31 Ağustos 2016; 21:05:54 >
  • 9 da en iyi sürüm bence

• bana göre de en stabil her yönden 9.3.2
  • emektar discovery bozulduğu için iphone 4s 2. el aldım bugun
    tabi güncelleme falan bilgim yok ne varsa evet dedim 9.3.5 biraz kasma var gibi sanki 4s için normal mi bu sorun
    tel alo dese yeter ama rehber sms hızlı olsun :) Gerisi boş benim için

SORU
    1: Kasma normal mi?
    2: Eski sürümlere dönebiliyormuyuz ?

Teşekkürler . . .
  • mustafaneta M kullanıcısına yanıt
    normal
    hayır
  • 
Sayfa: önceki 15921593159415951596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.