Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1593. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
889.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15911592159315941595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 5s 8.4.1 Den 9.3.5 e geçmemi önerirmisiniz ? Yoksa kalmaya devam mı edeyim ? Özellikle şarj konusunda faydası olur mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebufeyzan kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle geçme pişman olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • size yalvardik ! eger bi sekilde tel ios 9 ise , 9.3.2 ye guncelleyin birakin , en kararli surum oldu , artik yavaslatmaya oynayacaklar diye ,

ama nerdeeeee . 5s 9.3.2 , 5 saat uzeri kullanimi ve nerdeyse ip6 akiciligiyla devam ediyor hayatina (hos benim tel daha 3-4 aylik)

fakat bu konuda yardiminizi isteyecegim sabirim benim tel son guncellemeyi indirmis ben onu kurmuyorum ama devamli uyariyor onu hem sistemden silmek istiyorum hem de uyari ciksin istemiyorum yardimci olur musunuz

• İOS 8.4.1 video izlerken telefon 1 dakika civarında dondu kaldı daha sonra mavi ekran geldi kapandı açıldı neden olmuştur bu ilk defa oldu ne yapmam lazım ?
  • occaut kullanıcısına yanıt
    Bunu neye inanarak söylüyorsun inanmıyorum.

9.3.5 kullanıyorum şarj mükemmel sistem stabil.

İnsanlara böyle uydurma şeyler yazmayın.

Güncelleyin kardeşim yok yavaşlatıyormuş da falanmış.

Kardeşim de iPhone 5s var onu niye yavaşlatmadılar kaç model çıktı takır takır çalışıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan 9.3.2deyim güncellemeli miyim acaba ? Cihaz iphone 6

• 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    Normal. Geri yükleme yaptığın için işlem bitince ekran otomatik olarak kurulum ekranıyla açılır.

• 9.3.5 büyük ihtimalle iOS9'un son versiyonu olacak. Mükemmel hale getirdiler sistemi sonunda, yalnız iOS10'a geçerken dikkat iyice oturduktan sonra geçilir iOS10'a acele etmemek lazım.
  • ibrahiimacr kullanıcısına yanıt
    Yerinde olaam güncellemem kardeş 9.3.2 güncellemesi kadar stabil gelmedi halen 7 saat 7 bucuk saat aldiğim güncellemeyei şuan max 6 saat görüyo..!ios 10 gelince yükle

• quote:

Orijinalden alıntı: Scrite

Bunu neye inanarak söylüyorsun inanmıyorum.

9.3.5 kullanıyorum şarj mükemmel sistem stabil.

İnsanlara böyle uydurma şeyler yazmayın.

Güncelleyin kardeşim yok yavaşlatıyormuş da falanmış.

Kardeşim de iPhone 5s var onu niye yavaşlatmadılar kaç model çıktı takır takır çalışıyor.

• etkinlik tarihi kesinleşti, 7 eylül saat 20:00 da iphone 7 ve apple watch 2 tanıtılacak, büyük ihtimal de etkinliğin ardından iOS 10 GM (Gold Master) sürümü verilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebufeyzan

Arkadaşlar iPhone 5s 8.4.1 Den 9.3.5 e geçmemi önerirmisiniz ? Yoksa kalmaya devam mı edeyim ? Özellikle şarj konusunda faydası olur mu ?

İos 8'den 9'a geçmiştim. Kesinlikle kullanım süresi artıyor. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 131murat

Beyler dün dfu mode alıp 9.3.5 kurdum shift geri yükleme yaparak ama sonrasında dfu modan cıkmama gerek kalmadan telefon açıldı hoşgeldiniz hallo felan dedi normalmi bu?

Normal.
    DFU modda önce bootloader yüklenir sonra bormal kuruluma geçer ve doğal olarak kurulum bittiğinde hesap kurulum ekranı gelir.

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Şimdi kapatıp açmama gerek kalmadı değilmi hocam? İnternette okuduğumda dfu moden çıkmak için pow+home basın dedide benim basmama gerek kalmadı. Bende dedim acaba dfu mode yanlışmı yaptım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 131murat -- 29 Ağustos 2016; 20:47:04 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İos 10 geldiğinde yüklerim bakalım ne olacak.

• İos 10 zaten kasimda dagitilacagi icin sorun yok. Yeni yilda geceriz olmadi....

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Senin sarj sadece sarj degerleri onemliyse gunumuz teknolojisinde sarjsiz kalmazsin merak etme. Al bi 10 000 mah. Girmis oldugun sarjim biter psikolojisinden cik lutfen. Ciddi anlamda sarj konusu baydi artik.

• WiFi sorunu yaşıyorum beyler sıfır temiz kurulum yaptırdım ama arada kopmalar oluyor özellikle whatsapp ta

• 7 Eylül'de dağıtılmaya başlanacak hocam :)
  • kasıma kadar 10.0.2 veya 10.0.3 almış oluruz çoktan, eylül'de dağıtılıyor iOS 10 :)
  • 
Sayfa: önceki 15911592159315941595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.