Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1608. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16061607160816091610
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    en son iOS 9 yedeği almıştım onu atacağım, iOS 10 beta yedeğini kurmam geri.
  • iOS10'u OTA ile kurarken telefon kapandı ve iTunes'a bağlayın uyarısı verdi. 6S sahipleri kurarken böyle bi sıkıntı yaşayabilirler söylemiş olayım. IPSW dosyası indirip iTunes üzerinden kurmayı öncelikli olarak değerlendirmenizi öneriyorum.
  • Türkücümmm T kullanıcısına yanıt
    Güncelleme çıktıysa yükleyin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scrite

Benim içim rahat etmedi böyle final sürümü kurmak istiyorum nasıl yaparım :)

ipsw indir DFU mod ile kur :D
    Ben yedeği geri yüklemeyeceğim siz isterseniz yükleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Otodan çıksa zaten yüklerim de çıkmıyor işte :) mesela tel kapanınca batarya süreleri çizgi oluyor göstermiyor , ufak tefek sorunlar var sürümde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkücümmm

quote:

Otodan çıksa zaten yüklerim de çıkmıyor işte :) mesela tel kapanınca batarya süreleri çizgi oluyor göstermiyor , ufak tefek sorunlar var sürümde

DFU mod
    1- Önce cihazınızı açık bir şekilde kabloyla bilgisayara bağlayın
    2- Cihaz bağlıyken cihazı normal bir şekilde kapatın.
    3- Home tuşuna basın ve basılı tutun
    4- Home tuşunu bırakmadan Power tuşuna basın ve basılı tutun
    5- Cihaz açılmaya başlayacak.
    6- Apple logosu ekrandan gittikten sonra siyah ekranla birlikte 3'e kadar sayın ve power tuşunu bırakın.
    7- Bir müddet sonra bilgisayarınız iPhone algılayacaktır.
    8- Artık ister ipsw dosyasıyla, isterseniz geri yükle butonuyla cihazınıza iOS yükleyebilirsiniz.
    DFU modda cihazın ekranı simsiyahtır ve hiçbir görüntü yoktur.

iDevice Pil Kalibrasyonu
    1- Cihazımızın pil seviyesi kaç olursa olsun şarj aletiyle şarja takıyoruz.
    2- Cihaz şarjdayken Home + Power tuşuna aynı anda basıp Apple logosu gözükene kadar basılı tutuyoruz. Cihaza reset atışmış olduk. ( Tanılarda Reset Counter ıvır zıvır diye bir tanı oluşur.)
    3- Pil seviyemiz %100 olduktan sonra 30 dakika civarı daha şarj ediyoruz.
    4- Cihazı şarjdan çıkarıyoruz.
    5- Cihazı yeniden başlatmadan ve tekrar şarja takmadan pil %0 olup telefon kendi kapanana kadar normal bir şekilde kullanıyoruz. Bu süreçte pil sömüren oyunlardan uzak dursak iyi olur. Cihazı daha doğrusu pili ısıtmamaya özen gösterin.
    6- Pili tükenip kapanmış cihazı şarja takıp yine tam dolduruyoruz.
    Artık normal bir şekilde istediğiniz gibi cihazı kullanabilir, şarja takıp çıkarabilir, kapatıp açabilirsiniz.
    Ne zaman yapmak gerekli?
    *Asılsız kullanım önerilerine uyup uzun süre cihazın şarjını tam bitirmemiş ve/veya tam doldurmamışsak.
    *Cihaz %10-20 gibi değerlerde pili bitip kapanıyorsa. (%100 çözüm)
    *Cihazın Pil ölçümü tutarsızsa (%100 çözüm)
    *Cihazın pili kötü gitmeye başladıysa (duruma göre başarılı çözüm)
    *Cihazı kapatıp açtıktan sonra Kullanım ve Bekleme süreleri tire - tire - oluyorsa (%100 çözüm),
    *Cihazın pilini değiştirmişsek (%100 çözüm)
    bu işlem faydalı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

en son iOS 9 yedeği almıştım onu atacağım, iOS 10 beta yedeğini kurmam geri.

1-2 güne iOS 10.0.2 gelecek bak gör.
  • arkadaşlar bi sıkıntım oluştu. acil YARDIM.

pc den 10'u yükleyecektim, herşey tamam oldu, telefona yüklendi derken "bir sorun oluştu" diye uyarı verdi. itunes u kapat uyarısı verdi, kapattım. şimdi telefon açılmıyor, itunes a bağla işareti var, üst tarafta da support. apple restore yazısı çıkıyor..

iphone geri yükle diyorum, yeterli disk alanı yok diyor, güncelle diyorum yine aynı sorun.. ee telefon da açılmıyor, içine girip birşey de silemiyorum haliyle..

ne yapmam lazım??
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    Bendeki 6S Plus'da da aynısı oldu şuan iTunes üzerinden güncellemesini yapıyorum. 6 Plus'ta böyle bir sorun olmadı fakat. S'de böyle bir sorun yaşadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

arkadaşlar bi sıkıntım oluştu. acil YARDIM.

pc den 10'u yükleyecektim, herşey tamam oldu, telefona yüklendi derken "bir sorun oluştu" diye uyarı verdi. itunes u kapat uyarısı verdi, kapattım. şimdi telefon açılmıyor, itunes a bağla işareti var, üst tarafta da support. apple restore yazısı çıkıyor..

iphone geri yükle diyorum, yeterli disk alanı yok diyor, güncelle diyorum yine aynı sorun.. ee telefon da açılmıyor, içine girip birşey de silemiyorum haliyle..

ne yapmam lazım??

iTunes güncellemesi çıktı yükledin mi?
    Yüklemediysen yükle ve bilgisayarı yeniden başlat.
    Telefonu Home+power tuşuna basarak reset at sonra iTunes'a yeniden bağla.
    Korkma Brick olmaz bu meretler.

• 6s iOS 10 sürüm numarası nedir arkadaşlar developer var ve hala güncel sürüm diyor. Bende ki gm sürüm (14A403)

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

6s iOS 10 sürüm numarası nedir arkadaşlar developer var ve hala güncel sürüm diyor. Bende ki gm sürüm (14A403)

Aynı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

6s iOS 10 sürüm numarası nedir arkadaşlar developer var ve hala güncel sürüm diyor. Bende ki gm sürüm (14A403)

Aynı.

iTunes üzerinden temiz kurulum yapalım o zaman yapacak bişey yok

• quote:

Gm profili sildim ancak güncelleme gelmedi ?

Bende de aynı durum var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

arkadaşlar bi sıkıntım oluştu. acil YARDIM.

ne yapmam lazım??

iTunes güncellemesi çıktı yükledin mi?
    Yüklemediysen yükle ve bilgisayarı yeniden başlat.
    Telefonu Home+power tuşuna basarak reset at sonra iTunes'a yeniden bağla.
    Korkma Brick olmaz bu meretler.

hocam itunes güncel. şimdi tekrar bilgisayarı açıp kapattım. sonra reset yaptım tekrar denedim..

anladığım kadarıyla sorun telefon hafızası.. hafızada yer yok gibi bir uyarı veriyor.. geri yükleme yapmaya çalıştım orda da aynı uyarıyı verdi..

eee, telefon açılmıyor ki, içindeki videoları nasıl sileceğim şimdi??? vay arkadaş ya :))))

• Türkbey kullanıcısına yanıt
    Ne yaptın hallettin mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim 6s itunes ile halloldu. Şu kaldırıp uyandırmayı nasıl yapıyoruz? bulamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OTA'dan yükledim sorun oluştu 6S plus .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ne yaptın hallettin mi

Yok hocam şu an WiFi Yok daha sonra temiz kurulum yaparım artık iTunes üzerinden.

• 
Sayfa: önceki 16061607160816091610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.