Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1610. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16081609161016111612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ota'dan 6s plus'a yükleyemedim ios 10'u. bir hata oluştu yazıyor. neden acaba?
    iphone 5s'e ota'dan yükledim sorun yok.
  • Ipad Mini 2'ye kurdum şimdi, iphone için biraz bekleyeceğim sanırım. Önceki sayfalara karışık baktım ama aradığımı bulamadım. Kilidi eskisi gibi açmak için

Erişilebilirlik --- Ana Ekran Düğmesi altında Parmağı Koyarak Aç

Bu seçenek ipadde yok sanırım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dostlar bugün iPhone 6s i ıtunes üzerinden dfu ile iOS 10 yüklemek istedim tam indirip yüklemeye başlamadan iTunes 4013 hatası aldım ve telefon ıtunes ekranında kaldı ve açılmadı sonra tekrar bilgisayara bağladım ve kurtarma modunda geri yükle seçerek iOS 10 yüklendi sorum şu acaba tekrar dfu ile yüklemem gerekir mi yoksa böyle kalsın mı bir kaç yerde tekrar dfu ile yüklenmesi gerektiğini duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

ben air2 ye kurdum ota ile Fehmicim. bi sıkıntı çıkmadı.

Ahmetcim teşekkürler. Bendeki air değil ve birazda eskidi. Özellikle 8 güncellemesi ile bariz ısınma ve performans kaybı yaşadım iPad de. 9 dan da çok memnun kalmadım. Ağırlıklı hanım kullanıyor zaten.

Ben biraz daha beklerim ve gelecek sonraki düzeltme güncellemesi daha stabil olursa onunla geçiş yaparım artık.

• benim ıphone 5s'i direk ayarlardan güncelleştirdim hiç bir sıkıntı göremedim

• ascdm kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

iOS 9 [ANA KONU]

• Dfu ile ios 10 kurdum bugün. Gördüğüm tek sıkıntı touch id tanıtırken parmağı 4. Kez koyduğumda gelen hareket ettirildi uyarısı ve daha sonra bir kaç dokunuştan sonraki bu parmak okunamıyor hatası. Tamamlayana kadar bayağı uğraştım. Bir de kilit açma değişikliğine alışamadım ara ara parmak izi okuyamıyor. Bunları yaşayanınız var mı acaba? Yoksa dfu da hata mı olmuş?

• TedMosby kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam teşekkür ederim :)
  • Bende şu anda 9.3.5 yüklü ve IOS 10 bildirimi henüz gelmedi. Sırf kilit açma değişikliği ve kullanışsızlığı(bana göre) nedeniyle IOS 10'a güncellemeyi düşünmüyorum uzun süre. İstiyorum ki telefona IOS 10 güncellemesi gelmesin ve otomatik indirmesin. Bunu nasıl kapatabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Ipad Mini 2'ye kurdum şimdi, iphone için biraz bekleyeceğim sanırım. Önceki sayfalara karışık baktım ama aradığımı bulamadım. Kilidi eskisi gibi açmak için

Bizim Mini 2'de yok. Zira bizde parmak izi okuyucu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: can4911

Dfu ile ios 10 kurdum bugün. Gördüğüm tek sıkıntı touch id tanıtırken parmağı 4. Kez koyduğumda gelen hareket ettirildi uyarısı ve daha sonra bir kaç dokunuştan sonraki bu parmak okunamıyor hatası. Tamamlayana kadar bayağı uğraştım. Bir de kilit açma değişikliğine alışamadım ara ara parmak izi okuyamıyor. Bunları yaşayanınız var mı acaba? Yoksa dfu da hata mı olmuş?

5s kullanıcısıyım. Dediklerinizi birebir yaşadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Ipad Mini 2'ye kurdum şimdi, iphone için biraz bekleyeceğim sanırım. Önceki sayfalara karışık baktım ama aradığımı bulamadım. Kilidi eskisi gibi açmak için

Bizim Mini 2'de yok. Zira bizde parmak izi okuyucu yok

Onu da düşündüm de, eskisi gibi kilit açmanın bir yöntemi vardır diye sorayım dedim :) Teşekkür ederim. Mini 2'deki performans yanıltıcı olabilir belki ama arayüze falan alışayım iphone SE'ye öyle kuracağım

• Ayarlar > Genel > Erişilebilirlik > Ana Ekran Düğmesi > Parmağı Koyarak Aç

Baya işinize yarar çift basmak zorunda kalmazsınız. Tek tıkla açılıyor. Eskisi gibi yani

• Tel iphone 6s 9.3.3 jb kullanıyorum geçmeye değer mi jbyi heba edeyim mi

• cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Jb nie yüklediysen ve jb kullaniyosan ios 10 da ne gibi değişiklik için gecicen merak ettim:)))kal yerinde kipirdama yükliyenler pişman:)

• Arkadaslar onbellek temizleme geldi diyorlar nerden yapiliyor bu bilen varmi

• Türkbey kullanıcısına yanıt
    bunu kullanmak için,touch id ve parola ekranında şifreli açmayı aktif etmek gerekiyor sanırım
    yani ben ios 9da ekranı açarken şifre yada parmak ile açılsın istemiyordum direk sağa çekip açılıyordum,benim için çok kötü oldu
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    İos 10'u çok met ettiler yok ios 6'daki stabiliteyi yakalamışta, bildirimler değişmişte, widget eklenmişte, ha hoş bizde tweak ile animasyonları hızlandırıyoruzda

• Telefon hızlı olsu, şarjı iyi gitsin diye; bütün uygulamaları kaldırdım. Bir tek saat, ayarlar, kamera, fotoğraflar, telefon, mesajlari iphone'u bul kaldı. Biraz sonra telefoncuya gidip kamerayı söktürecem. Belki Kamera ve Fotoğraflar uygulaması da öyle kalkar.
    sürekli Güç tasarrufunun açtım, Mobil veri, wifi, gps'i, ekran ışığını kapattım. Sürekli uçak modunda kullanıyorum. Zaten sim kart 1.3V kullanıyor diye SİM kartı da takmıyorum.
    Keşke Note 7 alsaydım, hiç değilse dumanla haberleşirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Arkadaslar onbellek temizleme geldi diyorlar nerden yapiliyor bu bilen varmi

Kendi lazım olduğunda halleder. Kafa yormayın bu işlere. Windows yada Android değil bu.
  • 
Sayfa: önceki 16081609161016111612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.