Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1611. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16091610161116121613
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tornavidaİsmail

bunu kullanmak için,touch id ve parola ekranında şifreli açmayı aktif etmek gerekiyor sanırım
    yani ben ios 9da ekranı açarken şifre yada parmak ile açılsın istemiyordum direk sağa çekip açılıyordum,benim için çok kötü oldu

aynen hocam aktif edersen işe yarıyor.. inş. daha sonraki güncellemeler de bunun için de bir seçenek koyarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim telefonum 6 s plus ios 10 beta yüklü ios 10 normal sürüme geçmek için ne yapmam lazım
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    gitmişken şarj soketini de söktür hocam devamlı bataryayı doldur boşalt doldur boşalt masraf
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Vayyyy. Bak bu hiç aklıma gelmemişti :) iyi fikir.
    Açıkta kalan yere yerden bir kavunlu sakız bulup soktum mu görüntü kirliliği de olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    sadece ekran kalsın elinde yeter de artar bile :)
  • iOS 9 [ANA KONU]

iOS 9 [ANA KONU]

iOS 9 [ANA KONU]

Arkadaşlar sizde de bu hata kodları var mı tanılar ve kullanım ekranınızda? Nedir ne değildir çözemedim. Zararsız gibi duruyor ama..

• beta profilini sileceksiniz.
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Hocam bende zilyon :) aynıları bendede var sendeki 2 linin
    Bu mesaja eklenen görseller:

iOS 9 [ANA KONU]iOS 9 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TedMosby -- 16 Eylül 2016; 1:22:47 >

• İpad4'e ios10 yükleyen var mı? Performans pil durumu nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TedMosby kullanıcısına yanıt
    Bende bunun 2 katı var hataları log haline getiriyor tamam da bunları silmeye izin vermemişler bu ne saçmalık

• TedMosby kullanıcısına yanıt
    Pis birşey değil o zaman anladığım kadarıyla periyodik cihaz durumunu gösteren bir kayıt oluşturuyor. Kullanıma engel teşkil etmediği için sorun değil :)

Silmesi kolay hocam.. iTunes ile eşzamanlama yapacaksın awdd ler iTunes ile silinmez hata raporlarını gönderme aktif ise onu kapatacaksın, cihazı baştan başlatıp iTunes ile eşzamanlama yapacaksın silinecek. Gene silinmiyorsa phoneclean pc uygulaması ile tarama yapacaksın çöp dosyaları temizleme seçeceğini seçeceksin küçük bir tarama ve gidecek :) denendi onaylandı silinmeyen log dosyalarına karşı kesin çözüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam sağol Faydalı bilgiler için de bu idevice resimdeki uygulama mı oluyor başka birşey mi?
    Bu mesaja eklenen görseller:

iOS 9 [ANA KONU]

• iDevice tabirini genellikle iPhone, iPad, vs cihazların herhangi biri için kullanırız. Bir program değil.
    Bu işlem için herhangi bir programa gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 16 Eylül 2016; 11:15:37 >
    Çok teşekkürler.

• Makale_Helvetia; iPhone 5s için iOS 9.3.5 ten iOS 10'a geçmemi tavsiye eder misin?

• crazyyyyyy C kullanıcısına yanıt
    ben memnunum şahsen bir eksisini görmedim tarafımca tek negatif yanı artık ab ses limiti kaldırma hilesi işlemiyor. o kısım patchlenmiş veya değiştirilmiş.

onun dışında herşey güzel şimdilik,uygulamalar da bir bir ios 10 güncellemesi alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Pis birşey değil o zaman anladığım kadarıyla periyodik cihaz durumunu gösteren bir kayıt oluşturuyor. Kullanıma engel teşkil etmediği için sorun değil :)

Silmesi kolay hocam.. iTunes ile eşzamanlama yapacaksın awdd ler iTunes ile silinmez hata raporlarını gönderme aktif ise onu kapatacaksın, cihazı baştan başlatıp iTunes ile eşzamanlama yapacaksın silinecek. Gene silinmiyorsa phoneclean pc uygulaması ile tarama yapacaksın çöp dosyaları temizleme seçeceğini seçeceksin küçük bir tarama ve gidecek :) denendi onaylandı silinmeyen log dosyalarına karşı kesin çözüm

iBackupbot'la çatır çatır silebilirsin. Sıfır tanı ve hata raporu kalır :D
    evet o da olur bak :)

hala güncellenmedi ibackupbot :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 16 Eylül 2016; 14:15:25 >
  • 6s e yükledim sıkıntı yok çokda hoş olmuş ama şarz çok kötü gibi geldi su gibi akıp bitiyor

• Arladaşlar ben 6s e yükledim, geri 9 a nasıl cevirebilirim? Böyle birşey mümkün mü?

• 
Sayfa: önceki 16091610161116121613
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.