Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1612. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16101611161216131614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şuan imza açık olan 9.3.5 e geçiş yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreoz25

Arladaşlar ben 6s e yükledim, geri 9 a nasıl cevirebilirim? Böyle birşey mümkün mü?

Neden dönmek istediniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Se kullanıyorum sanki zil sesi şiddeti düşmüş gibi geldi bana (telefon zili dışındaki sesler) bunu yaşayan var mı? Bir de şarj acayip gidiyor benzinli spor araba gibi...
  • labkamil kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir işlem uygulamam gerekiyor acaba? Zahmet olmazsa yardımcı olabilir misin?

• emre7107 E kullanıcısına yanıt
    Hocam, şu home tuşuna basma muhabbeti hoşuma gitmedi ayrıca şarj bana daha bi çabuk bitiyor gibi geldi ama buna emin değilim.

• burakay27 kullanıcısına yanıt
    İlk zamanlar öyle olur. Doldur boşalt düzelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emreoz25 E kullanıcısına yanıt
    Home tuşu olayını ben çok sevdim. İki işlem yerine tek işlemde açılıyor. Şarj olayı düzelir doldur boşalt yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: emreoz25

Hocam, şu home tuşuna basma muhabbeti hoşuma gitmedi ayrıca şarj bana daha bi çabuk bitiyor gibi geldi ama buna emin değilim.

Ben geçmedim ama home tuşunu ayarlardan düzelyebilirsiniz diyorlar forumda. Yani parmağınızı dokunarak açabilirsiniz diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cihazda ios 10 gm sürümü yüklü..son 1 haftadır ara ara telefonla arayanlar ulaşamıyorlar..sonra tekrar çekmeye başlıyor..sanırım hat gidip geliyor..Benzer sorun yaşayan var mı?
  • emre7107 E kullanıcısına yanıt
    Sizin söylediğiniz touch ID ile oluyor ama ben şifreleme kullanmadığım için yine işime yaramıyor

• Arkadaşlar apple storeden ücretsiz bir yazılım indirmeye çalıştım ios 10 da kimlik kartı bilgileri istiyor 9 da hiç öyle birşey yoktu?
  • Şarj olayı 10.1 gibi sürümlerde anca rayına oturur cihazlarda şuan şarj olayında pek bi stabilite beklememek gerek. Yazılım ile cihazlar arası bug reportlar iletildikçe bu durum işletim sistemi tarafında daha da fixlenecektir. Üçüncü parti yazılımlarda güncellenerek ios 10'a bu sorunun üstesinden kısa sürede gelinir. Şuan çok kafaya takmayın derim. Özellikle 6s ve SE kullanıcıları için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanga -- 16 Eylül 2016; 23:12:18 >
  • Kardeşim eski telefonum 5s i düşürmüş ekran hafif çatlamış cam koruyucu taktırmamıştım ona ben orjinal şekilde sadece camını değiştirme imkanı var mı hocam apple store direk ekranı mı değiştiriyor yoksa kaça patlar en mantıklı çözüm ne olur ?

• emreoz25 E kullanıcısına yanıt
    https://ipsw.me/ burdan telefonunuza uygun 9.3.5 iosu indirin. daha önce yedeğiniz var ise eğer. itunes ile shift tuşuna basarak indirdiğiniz dosyayı göstererek restore yapın.
    yoksa shift güncelle yapın. yedek alıp shift restore.

• TedMosby kullanıcısına yanıt
    kenbu kullanıcısına yanıt
    Hocam istanbuldaysanız @kenbu arkadaşımızla bir görüşün.
    Hocam yeni nesil cihazların neredeyse hepsinde ekran camı, dokunmatik yüzey, ekran birbirine yapışık oluyor. Sadece cam değiştimek çeşitli yöntemlerle mümkün.
    Deneyimli tamirciler yapabilir. Aşağıda vereceğim fiyatlardan çok daha uygun olacağından emin olun.
    Apple Garantili 5S'in ekran değişimi için 448₺ istiyor. Garanti dışı 1099₺ istiyor. Bazı durumlarda swap yapıyor bazen sadece ekranı değiştiriyor.
    https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/service/pricing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 17 Eylül 2016; 1:27:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

Evet istanbuldayım hocam kadıköy

Üstteki mesajı güncelledim hocam.
    Yazarken yanlışlıkla gönderiverdim
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Evet istanbuldayım hocam , ekranın üst siyah kısmında kırık giib çok büyük bişey değil aslında şimdi öğrendim bunu , görüntü vermeyen kısımda yani apple'a 448 tl kesinlikle verilcek bişeyde değil zaten yeri ve boyutu.

Garantisi 1 yıl daha var cihazım dediğiniz arkadaşta bi işlem gördürtürsem garanti dışı kalıcak onuda hesaba katarsak napsam bilemedim :) bir konuşıyım kendisiylede

Teşekkürler hocam bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TedMosby -- 17 Eylül 2016; 1:48:53 >
  • ios 9.3.5 teyim vshare ne durumda ios 10 da arkadaşlar birde telefonu brick yapiyormus galiba cihaz iPhone Special Edition

• quote:

Evet istanbuldayım hocam , ekranın üst siyah kısmında kırık giib çok büyük bişey değil aslında şimdi öğrendim bunu , görüntü vermeyen kısımda yani apple'a 448 tl kesinlikle verilcek bişeyde değil zaten yeri ve boyutu.

Garantisi 1 yıl daha var cihazım dediğiniz arkadaşta bi işlem gördürtürsem garanti dışı kalıcak onuda hesaba katarsak napsam bilemedim :) bir konuşıyım kendisiylede

Evet hocam Apple dışı bir yerde tamir görürse garanti biter ve Apple kesinliklikle ücretli bile olsa o cihaza bakmaz.
    Eğer kırık dediğiniz gibiyse aklıma çok makul bir fikir geldi.
    Örnek:

• quote:

• 
Sayfa: önceki 16101611161216131614
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.