Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16111612161316141615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam çok iyi bişeymiş bu nerden bulabilirim almak için acaba :)
  • TedMosby kullanıcısına yanıt
    Sahibinden vb. Sitelere bakın. Spigende sadece 6'lar için var.
    Diğer ekran koruyucu markalarının sitelerine bakın. Kırık ekranda gözüken yerde değilse sizin sorununuzu kamufle eder, hemde kırığın artmasını ve yeni kırıkların olmasını engeller. Diye düşünüyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    hepsiburadada buldum bitane hocam case 4u markası duydunuz mu bilmem :) bu gayet işimizi görür dediğiniz gibi aklınızla bin yaşayın teşekkürler :)
    Evet. Markayı duydum. Sadece Hepsiburada o markayı seviyor :) Valla ne yapsak ne yapsak diye düşünürken bir anda aklıma geldi
    Sorununuzu çözerse emin olun sizin kadar bende mutlu olacağım.

Bu mu?
    Case 4U Apple iPhone 5/5s Alüminyum Metal Kenarlı Cam Ekran Koruyucu-Siyah
    http://www.hepsiburada.com/case-4u-apple-iphone-55s-aluminyum-metal-kenarli-cam-ekran-koruyucu-siyah-p-TELKILCS4UIP5SYH01

Yoksa bu mu?

Case 4U Apple İphone 5/5S Aynalı Kırılmaz Ekran Koruyucu Siyah
    http://www.hepsiburada.com/case-4u-apple-iphone-55s-aynali-kirilmaz-ekran-koruyucu-siyah-p-TELKILC41944

• İps 6s 64gb şu uyandırma modu çok pis pil yiyor ama güzel özellik ben sevdim ios 10u baya hızlandı tel kasılmalar gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Suali yanıtlayacam ama cevap bulmuşsun zaten hocam :) garanti devam ediyorsa Apple Store veya yetkili reseller servisleri dışındaki yerlerde onarım yaptırmak doğru değil. Ekran kırıkları da genellikle ekran değişimi veya telefon tamir edilemeyecek boyutta ise cihaz değişimi olarak sonuçlanıyor. Garanti olsun olmasın ekran kırıklarında cihaz değişimi ücretlidir. Fiyatlar da modele göre değişiyor. Sen çözümü bulmuşsun geçici olsa da. Görüntü olarak sırıtmaz en azından cihaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

ios10'u, 9'a göre daha kullanışlı bulmadım açıkçası.

io7, bir devrim niteliğindeydi bence, daha minimalist bir tasarım, çok hoştu. ios9 ile nihai olgunluğuna kavuşmuştu.
    ancak ios 10 !!!

ios9'un bir kaç dokunuşundan başka bir şey değil. Çok daha kullanıcı dostu değil bir öncekine göre.

ör: mesajlarda, parmakla yazıyı neden yazayım. sürpriz olsun diye mi, farklılık olsun diye mi :)
    uyandırma modu güzel, fakat zaten farklı daha gelişmiş bir app kullanıyordum.

sonra o açma işi, home tuşuna basmak da neydi öyle. yıllarda sürgü açılışına ne oldu, neresi kötüydü anlamadım açıkçası.

emojilerin artması, işletim sistemini güncellemez. açıkçası çok da önemli değil bu.
    imessage'da ki yeniliklere ne demeli, zaten mesajla fotoğraf paylaştığım yok whatsapp varken.

widget'ler geriye dönüş olmuş bence. açıkçası bugün ios9'a geri dönüş yaptım. 11'e kadar bundan kalmaya niyetliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 17 Eylül 2016; 7:40:05 >

• mtanhu kullanıcısına yanıt
    Cihaz ne hocam?

• @TR_001 hocam bi özel mesajı aktif etsen ya :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtanhu kullanıcısına yanıt
    Mrb, uyandırma moduyla alaklı kullandığını uygulama nedir acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    İlki hocam aynalıyı mı önerirsiniz sizce :)

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam @info@man hocamın aklına gelen güzel fikir sonrası bir çözüm çıktı bizede :)

Bende yabancı müdahale yaptırmak istemiyordum 1 yıl garantisi varken cihazın ama apple storede 448 tl masraflık bi çatlakta değil direk ekran görüntüsüne etmediği için sadece görüntüsü hoş gelmiyordu :)

• Hiç mi kimse ipad4'üne yüklemedi ios10'u
    Birisi performansı Hakkı'nda bilgi verebilir mi?

• İphone 5s zaten 1.250 TL

Piyasada ekran değişimi 150 TL

450 TL servis ve garanti açısından uygun gibi,

Ayrıca çatlak/kırık durumuna göre ikinci el de satıp zaten üst model (Sağlam ikinci el) yada sıfır alabilirsiniz.

Touch ID için işlevsizlik çok önemli değilse garanti bitince bildik bir serviste işlem yaptırırsınız.

seni zorlayacak fazla bir ücret çıkmaz ise gene de bi garantiye danış derim hocam yani o çatlağın orada olduğunu bilmek de kötü bir his bence :)
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Hocam direk ekran değişimi yapıyor diye biliyorum apple storeyi yani o da 448 tl miş 5s için başka bir müdahale yapma ihtimalleri var mı sizin bildiğiniz :)

• ios 10 yüklerken takılan ve her yöntemi denememe rağmen açılmayan iphone 6 mı akasyaya götürdüm...telin ön kamerasında kayma vardı onu da gösterdim ekran değişimi yapılacak dendi..cihazı aldılar...
    elimde ilk sahibi olduğum TR den alınma iphone 5 vardı ve bu cihazın pili şişti..onu da verdim..uzatılmış garanti süresi 2015 aralıkta bitmiş garantiden işlem yapamayız dendi.. onun yerine 275 lira verirsem cihaz değişimi yapabileceklerini belirttiler bende okey verdim ve swap iphone 5 geldi.. cihaz üzerrinde ios 9,1 var..

ilk randevuyla store a girdim bu sebeple elemanlarına tembihledikleri bir anansa kulak misafiri oldum....
    elma logosunda kalan cihazları sıraya sokmayın randevu vermeyin yandan alın yapın deni....

ios cihazları bir çoğu elmada kalıyor gördüğüm kadarı ile...
    hemen yüklemeyin sizde sorun yaşayabilirsiniz..
    biraz insaflılar ise garanti dahilinde cihaz değişimi olur ama çok düşük bir ihtimal, en iyi ihtimal ise 448 TL karşılığı ekran değişimi artı değişen ekran da 6 ay garantili oluyor telefon garantisi haricinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

İlki hocam aynalıyı mı önerirsiniz sizce :)

Zevk meselesi ama aynalıyı ben tercih etmem. Hem cihazı basitleştiriyor, hemde yansıyan ışıkları adamın gözüne gözüne sokuyor.
    İlkinin kenarları alüminyummuş. İlginç ve denenmemiş birşey.
    Ben bu konularda çok kararsızım :)

• 
Sayfa: önceki 16111612161316141615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.