Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1615. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16131614161516161617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kilit ekranı eskiye nasıl döndürürüm varmı yolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kilit sesini seven tek benmiyim

• İos 9 imzalari acik mi, geri donmek istiyorum da. Bir de buhttps://ipsw.me sitesinden indirecegimiz ios dosyasi guvenilir mi acaba, oynanmis olabilir mi.

• scoopi kullanıcısına yanıt
    Güvenilir site rahat olda 9.3.5 acik sadece..!!

• Anilar ozelligi iphone 5te yokmu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımız konunun müdavimlerinden o yüzden sorununa hızlıca cevap almak için bize danıştı hocam. Fena mı fikir edinmiş oldun başına gelirse ne yapman lazım servis ücretleri geçici yöntemler vesaire :) sen de sorun varsa sorabilirsin herzaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • scoopi kullanıcısına yanıt
    iOS'un oynanmışını hiçbir cihaza hiçbir şekilde yükleyemezsiniz. Siz hiç custom iOS diye birşey duydunuz mu? Apple işletim sistemini onaylamadan (imza) cihazlara yüklenmesine kesinlikle izin vermez. Bu onayı sadece orijinal dosyalar için verir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Görüştüm hocam sadece cam değişimi bir durum söz konusu değil dedi komple ekran değişimi yapılıyormuş oda 180 tl , orjinal gibi mi dedim en üst kalite dedi :)

• iOS 10 da Excel dosyalarını vs açmıyor mail problemi yaşıyorum başka problemim yok şarj falan iyi

• Parolayı itunesla yüklediyseniz güncellemeyi kurulum yaparken soruyor sanırım paraloyı baya yanlış girmişsiniz e sistemde kurulmadıgı için telefon böyle kalmış tabi geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

ios 10 yüklerken takılan ve her yöntemi denememe rağmen açılmayan iphone 6 mı akasyaya götürdüm...telin ön kamerasında kayma vardı onu da gösterdim ekran değişimi yapılacak dendi..cihazı aldılar...
    elimde ilk sahibi olduğum TR den alınma iphone 5 vardı ve bu cihazın pili şişti..onu da verdim..uzatılmış garanti süresi 2015 aralıkta bitmiş garantiden işlem yapamayız dendi.. onun yerine 275 lira verirsem cihaz değişimi yapabileceklerini belirttiler bende okey verdim ve swap iphone 5 geldi.. cihaz üzerrinde ios 9,1 var..

ilk randevuyla store a girdim bu sebeple elemanlarına tembihledikleri bir anansa kulak misafiri oldum....
    elma logosunda kalan cihazları sıraya sokmayın randevu vermeyin yandan alın yapın deni....

ios cihazları bir çoğu elmada kalıyor gördüğüm kadarı ile...
    hemen yüklemeyin sizde sorun yaşayabilirsiniz..

275 lira cok iyimis hocam. Fatura vs gerekiyor mu bu islem icin?

Ben turkiyeden alinma ama faturasiz bir ikinci el iphone'un ustune para verip ayni sekilde swap telefon alabilir miyim?

• Bu garanti ızatma olayı nasıl oluyor? Yurtdışı cihaza yapabilir miyiz?

• Arkadaşlar ios 9 son sürüm yüklü telefonum 5s. Yurtta odada arkadaşımın t20 telefonu wi-fi yi görüyor bağlanıyor benim telefon hiç görmüyor. ios sürümüyle mi alakalı bi şey bu ? İnternetr baktım aynı sorunu 5 serisiyle ios 6,7 dede yaşayanlar varmış. Ağ ayarları sıfırladım sonuç aynı. Var mıdır çözüm yolu extra bir şeyler?

• jesse1304 J kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/genel/erişebilirlik/ana ekran düğmesi/parmağı koyarak aç seçeneğini işaretlerseniz kilşt ekranında 2 defa basmak zorunda kalmazsınız

• Biraz öyle oldu hocam ama hallettik çok şükür. İyi akşamlar.

• emre7107 E kullanıcısına yanıt
    https://itunes.apple.com/us/app/sleep-cycle-alarm-clock/id320606217?mt=8

Sleep Cycle hocam.

Uyurkenki yataktaki hareketlerinden ne zaman uykunun hafiflediğinin analizi ile seni bir sonraki alarm saatine en uygun vakitte çalarak uyandırıyor. Uyku analizini, en derin ve en hafif uyku saatlerinin diyagramını çıkartıyor. REM 'ini belirliyor kısaca.
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Bende sevdim hocam diğeri pek bi cırtıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Bende sevdim hocam diğeri pek bi cırtıktı

Aynen hocam

• Valla benim tel bi değişim programındaymış. Pil şişmesi sanırım applenin başını ağrıtabilecek bişeydi.
    cihazımın içi hiç açılmamıştı tamir görmemişti. müşteri memnuniyeti adı altında 270 liraya cihazı değiştiler dediğim gibi...
    garanti uzatımı gibi bişey yok..
    pil değişim tuş değişim programındaki cihazlara +1 yıl garanti tanımlanmış..
  • Şu an Apple serverlarında sorun mu var? ipsw indiremiyorum hiçbir şekilde ne itunes üzerinden nede ipsw.me sitesinden.
  • 
Sayfa: önceki 16131614161516161617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.